ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

LIVE ΚΑΙ ΑΛΛΑ ROCK

ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ live στον ΒΥΡΩΝΑ

10 Σεπτεμβρίου · 9:30 μ.μ. - 11:30 μ.μ.
Πλατεία Ταπητουργείου (ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ)




Tα Υπόγεια Ρεύματα κλείνουν την καλοκαιρινή τους περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με μια συναυλία στον Βύρωνα στην πλατεία Ταπητουργείου (Δημαρχείο). Παρουσιάζουν μια συναυλία με ηλεκτρικό ελληνόφωνο ροκ από την δισκογραφία τους και από διασκευές που θα μείνει αξέχαστο τόσο στο κοινό τους όσο και στους ίδιους τους συντελεστές.




Με αφορμή την νέα τους δισκογραφική δουλειά με τον Θάνο Μικρούτσικο «Τους έχω βαρεθεί» που κυκλοφόρησε φέτος, παρουσιάζουν επίσης και διασκευασμένα τραγούδια με πολιτικό-κοινωνικό περιεχόμενο, από το ε...υρύ ρεπερτόριο του Θάνου Μικρούτσικου, πάνω στους στίχους μεγάλων ποιητών (Β. Μαγιακόφσκι, Ν. Χιχμέτ, Μπ. Μπρεχτ, Γ. Ρίτσος, Α. Αλκαίος, Μ. Ελευθερίου, Μ. Αναγνωστάκης, Φρ. Βιγιόν, Κ. Τριπολίτης, Ν. Καββαδίας, Β. Μπίρμαν κ.ά.).



Τα Υπόγεια Ρεύματα αποτελούνται από τους Γρηγόρη Κλιούμη (κιθάρα – τραγούδι), Κώστα Παρίση (κιθάρα –τραγούδι), Απόστολο Καλτσά (ηλεκτρικό μπάσο), Τάσο Πέππα (τύμπανα).



Η έντονη συναυλιακή δράση του σχήματος βοήθησε στη ζύμωση των μελών του με αποτέλεσμα την αποκρυστάλλωση του ήχου τους σ’ ένα μείγμα ακραιφνώς ροκ διαθέσεων με λυρικές και εσωστρεφείς εκλάμψεις. Όχημα όπως πάντα η ποιητική στιχουργική τους, στην οποία ανέκαθεν τα Υπόγεια Ρεύματα έδιναν ιδιαίτερη βαρύτητα.

Στην επιμέλεια του ήχου ο Γιώργος Κορρές.


..............

Κώστας Λεμονίδης & η Μπάντα + F8 το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στο Ghost House

GHOST HOUSE
LEPENIOTOU 26 PSIRRI
Athens, Greece


..................



ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΡΑΣ ΜΑΡΙΑ ΛΟΥΚΑ ΦΩΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ & MORIGINAL CHAMPSYSTEM



Καρράς , Δημητριου , Αγγελοπουλος....Ακουγετε σαν ένα λαϊκό σχήμα που θα γέμιζε ένα μαγαζί της παραλίας άνετα,δεν είναι όμως...απλά συνωννυμια.




Η πίστη του ντραμερ Μανου Δημητριου και του μπασιστα Χρηστου Αγγελοπουλου στο υλικό του Δημητρη Καρρα «γέννησε» αυτές τις τέσσερις μουσικές εμφανίσεις στην μουσική σκηνή Ghost House στο κέντρο της πόλης. 



Μαζι τους ο Αλεξανδρος Δανδουλακης (ηλ. Κιθάρα) , οι Moriginal Champsystem σε Dj set από τις 1:30 και μετά...Καθώς και δυο guest,



η Μαρια Λουκα (cd : καλημέρα+ ιστορίες) και ο Φωτης Ανδρικοπουλος ( cd : αγρυπνη νύχτα )


.......................

Festival A.R.E.

Prime selezioni del festival.Venite a spettinarvi con noi al Felt,alla messa in piega ci pensano gli OverFourteen vi aspettiamo!!!
18 Σεπτεμβρίου στις 10:00 μ.μ. - 19 Σεπτεμβρίου στις 2:00 π.μ.
Felt S.Lorenzo Roma Via degli ausoni 84

...................
CHATTERBOX Hard Rock Female Band το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στο GHOST HOUSE

Five girls playin' music together and TALKING=chatterbox...

...................




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου