ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Σαν Σήμερα...28 Αυγούστου

1949 O Βρετανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός Hugh Cornwell (Hugh Alan Cornwell) γεννήθηκε στο Tufnell Park του Βόρειου Λονδίνου. Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του στο Rock συγκρότημα The Stranglers. Υπήρξε μέλος της μπάντας από το 1974 έως και το 1990 που έφυγε για να ακολουθήσει σόλο καριέρα.


1963 Οι Peter, Paul & Mary, στα πλαίσια της ειρηνικής πορείας "The March on Washington for Jobs and Freedom" που πραγματοποιείται στην Washington, τραγουδούν το "Blowin' in the Wind". Αμέσως μετά το τέλος του τραγουδιού, ο Martin Luther King Jr. αρχίζει την ομιλία του προς το συγκεντρωμένο πλήθος.

1966 Στην κορυφή του US Billboard Hot 100 βρίσκονται οι The Lovin' Spoonful με το τραγούδι "Summer in the City". Ήταν μέρος του άλμπουμ τους "Hums of the Lovin' Spoonful". Στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 500 Greatest Songs of All Time", βρίσκεται στη 393η θέση.

1982 Το πρώτο άλμπουμ των Αυστραλών Men at Work, "Business as Usual", κάνει την εμφάνιση του στο US Billboard 200. Θα ανέβει στο Νο1 στις 13 Νοεμβρίου, όπου και θα παραμείνει για 15 εβδομάδες. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "Who Can It Be Now?", "Down Under", κ.α.

2005 Στην πρώτη θέση των Βρετανικών Singles Chart βρίσκονται οι Oasis με το τραγούδι "The Importance of Being Idle". Ήταν μέρος του έκτου στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος με τον τίτλο "Don't Believe the Truth". Το τραγούδι έγραψε και ερμήνευσε ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Noel Gallagher.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου