ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

O ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΙΤΖΕΛΟΣ στο ΣΚΑΊ΄

Στη σκηνή του Amstel live και σε μια ακόμα γιορτή για τη μουσική συναντιούνται ι Αντώνης Μιτζέλος, οι CReal και ο Μάνος Πυρολοβολάκης .

Ο Αντώνης Μιτζέλος μας μιλάει για τα σχέδια του και μοιράζεται μαζί μας στιγμές από την μεγάλη πορεία του στο χώρο της μουσικής ως συνθέτης τραγουδοποιός αλλά παραγωγός μεγάλως επιτυχιών. Μα μιλάει για τους Τερμίτες που πάντα με τις μουσικές τους γέμιζαν γήπεδα στις ζωντανές τους εμφανίσεις και μας υπόσχεται μια μουσική …κόντρα με τον Μάνο Πυροβολάκη !

Οι C Real τραγουδούν μεγάλες επιτυχίες τους και αποκλειστικά για εμάς σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση παρουσιάζουν το καινούργιο τους τραγούδι που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες!

Ο Μάνος Πυροβολάκης μας εκμυστηρεύεται αν οι στίχοι των τραγουδιών του είναι …βιωματικοί, μας λέει πως κατάφερε να συνδυάσει την παραδοσιακή κρητική μουσική με τον ηλεκτρονικό ήχο και σένα ντουέτο έκπληξη με τον Μιτζέλο βάζουν σε κόντρα την κτητική λύρα με την ηλεκτρική κιθάρα…!

Η Ειρήνη Δούκα των C Real σε ντουέτο με τον Αντώνη Μιτζέλο ερμηνεύει μια μεγάλη επιτυχία του μουσικό συνθέτη κάνοντας όλους εμάς που βρισκόμασταν εκεί να τραγουδάμε δυνατά …και τέλος όλοι μαζί επι σκηνής να τραγουδούν ένα αγαπημένο τραγούδι σε ένα ρυθμό…!

Την εκπομπή παρουσιάζει η Νάντια Σπηλιωτοπούλου και εξελίσσεται στο Olympico Café. Στην εκπομπή κάθε φορά παρουσιάζονται τρεις αγαπημένοι Έλληνες καλλιτέχνες. Τραγουδούν δικές τους αλλά και άλλες επιτυχίες. Επιπλέον δημιουργούνται ντουέτα έκπληξη & πρωτότυπα remixes που θα ακούγονται για πρώτη φορά δημιουργώντας απρόσμενες μουσικές εμπειρίες.

Η «Αmstel Live – Γιατί έτσι σας αρέσει» είναι η νέα πρόταση της Amstel που διακρίνεται για την προσπάθειά της να δημιουργεί πάντα πρωτότυπες αλλά και μοναδικές εμπειρίες για το ελληνικό κοινό, ενισχύοντας τα μουσικά δρώμενα της χώρας. Στόχος της μέσα από αυτή τη νέα της πρόταση είναι να ενδυναμώσει το δεσμό της με την Ελληνική μουσική κουλτούρα και να ανεβάσει στη σκηνή παλιά και σύγχρονα ελληνικά κομμάτια που έχουν καταγραφτεί στην ιστορία του ελληνικού πενταγράμμου.

«Amstel Live … γιατί έτσι σας αρέσει!» από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου