ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Jammin.G Festival Metal day

To Jammin.G Studio και οι συνεργάτες του διοργανώνουν ένα τριήμερο μουσικό φεστιβάλ στην αθηνα’ι’κή μουσική σκηνή ΣΦΕΝΤΟΝΑ, Παρασκευή,
Σάββατο, Κυριακή 14 - 15 – 16 Μα’ί’ου, με περισσότερα από 30 μουσικά bands και 12ωρη διάρκεια ανά ημέρα. (PROGRESSIVE DAY - METAL DAY – ROCK DAY).
Ο χαρακτήρας του φεστιβάλ είναι νεανικός (18-102) και θα συμμετέχουν ανερχόμενα γκρουπ της ελληνικής rock & metal σκηνής με τη δική τους ξεχωριστή δυναμική στο χώρο. Η παραγωγή θα αναλάβει τα σκηνικά, τη βιντεοσκόπηση, την ηχογράφηση, την τοποθέτηση και τεχνική υποστήριξη των video projectors.
Επιπλέον θα διεξαχθούν side events με την παρουσία του μάγου King Robert και διάφορα ενδιαφέροντα, καινοτόμα και πρωτότυπα happenings που θα κάνουν αίσθηση.

Στόχος αυτού του πρωτοποριακού φεστιβάλ είναι η ανάδειξη και ενίσχυση της ελληνικής underground rock και metal σκηνής στα εγχώρια μουσικά δρώμενα !
Η ελληνική μουσική σκηνή έχει παρόν και μέλλον και σας προσκαλεί να τη στηρίξετε ενεργά με την παρουσία σας!

METAL DAY 15th May 2010

Outloud
Tardive Dyskinesia
The Fallen Within
Crucifier
Prejudice Reborn
Trendy Hooliguns
Godfather
Postraumatic
Echthos
Chaos Reign
Winterflame
Social Rejection
My Colors Dying
Spirits Engaged
Dark Elegy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου