ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Σαν Σήμερα...7 Μαίου

7 Μαίου 1961 Ο Phil Campbell (Philip Anthony Campbell), κιθαρίστας του heavy metal συγκροτήματος Motörhead από το 1984, γεννήθηκε στο Pontypridd της Ουαλίας. Το 1979 σχημάτισε το γκρουπ Persian Risk και 5 χρόνια αργότερα, μετά την αποχώρηση του Brian Robertson από τους Motörhead, ενσωματώθηκε στο σχήμα.

7 Μαίου 1967 Ο Bob Dylan, ένα περίπου χρόνο μετά το ατύχημα που είχε με την μηχανή του, δίνει την πρώτη του συνέντευξη στην Daily News. Αμέσως μετά το άτυχο συμβάν, ο Αμερικανός τραγουδοποιός είχε εξαφανιστεί από την δημοσιότητα. Οι φήμες οργίαζαν, έλεγαν πως είχε μείνει παράλυτος, πως είχε παραμορφωθεί το πρόσωπό του και άλλοι πως ήταν νεκρός...

7 Μαίου 1971 Οι The Rolling Stones κυκλοφορούν στην Αμερική, έντεκα ημέρες νωρίτερα από την Μεγάλη Βρετανία, το τραγούδι "Brown Sugar". Ήταν το τραγούδι που άνοιξε το άλμπουμ τους "Sticky Fingers", το οποίο είχε κυκλοφορήσει στις 23 Απριλίου.

7 Μαίου 1977 Στην πρώτη θέση του US Billboard Hot 100 βρίσκεται το τραγούδι των The Eagles, "Hotel California". Είχε κυκλοφορήσει σαν single το Φεβρουάριο και ήταν μέρος του ομότιτλου άλμπουμ τους, το οποίο είχε κυκλοφορήσει δύο μήνες περίπου νωρίτερα. Στην 20η απονομή των βραβείων Grammy το 1978 τους χάρισε το βραβείο "Record of the Year".

7 Μαίου 1991 Μετά την μήνυση της οικογενείας νεαρού αυτόχειρα που θεωρούσαν τον Ozzy Osbourne υπεύθυνο για την αυτοκτονία, δικαστήριο της Georgia των Η.Π.Α. τον απαλλάσσει. Οι γονείς είχαν αναφέρει στην μήνυση τους πως η μουσική του Ozzy επηρέασε και οδήγησε τον γιο τους σε αυτοκτονία.

Πηγή: http://www.musicdiary.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου