ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Σαν Σήμερα...6 Μαίου

6 Μαίου 1945 Ο Αμερικανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός Bob Seger (Robert Clark Seger) γεννήθηκε στο Detroit του Michigan. Μεγάλη του επιτυχία το τραγούδι "Old Time Rock and Roll" από το άλμπουμ "Stranger in Town" το 1978. Τραγούδια του διασκεύασαν οι Thin Lizzy και Metallica. Το 2004 το όνομα του γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame.

6 Μαίου 1971 Ο κιθαρίστας του Αμερικανικού rock συγκροτήματος Foo Fighters, Chris Shiflett (Christopher Aubrey Shiflett), γεννήθηκε στην Santa Barbara της California. Ενσωματώθηκε στο συγκρότημα μετά το τρίτο τους άλμπουμ και από τότε έχει συμμετάσχει στα επόμενα τρία: "One by One" (2002), "In Your Honor" (2005) και "Echoes, Silence, Patience & Grace" (2007).

6 Μαίου 1937 To αερόστατο Hindenburg συντρίβεται στο Lakehurst του New Jersey των Η.Π.Α., με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους 36 άτομα. Η φωτογραφία του φλεγόμενου αερόστατου θα γίνει το εξώφυλλο στο πρώτο, ομότιτλο, άλμπουμ των Led Zeppelin.

6 Μαίου 1996 Οι Metallica αρχίζουν τα γυρίσματα του video για το τραγούδι "Until It Sleeps". Ήταν το πρώτο single από το άλμπουμ με τον τίτλο "Load".

6 Μαίου 2002 Σε ψηφοφορία του Guinness Hit Singles Book, το τραγούδι "Bohemian Rhapsody" των Queen ψηφίζεται το αγαπημένο των Βρετανών. Στην δεύτερη θέση ψηφίστηκε το "Imagine" του John Lennon και στην τρίτη το "Hey Jude" των The Beatles. Την πεντάδα συμπληρώνουν οι Abba με το "Dancing Queen" και η Madonna με το "Like A Prayer".

Πηγή: http://www.musicdiary.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου