ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Επί σκηνής

Να σημειώσουμε κατʼ αρχήν ότι λόγω μεγάλης προσέλευσης του κοινού οι εμφανίσεις του Φίλιππου Πλιάτσικα στο «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο» παρατείνονται για άλλες δύο εβδομάδες, δηλαδή για τα Σάββατα 6 και 13 Μαρτίου. Σήμερα στο «Αθηνά Live» η δεύτερη συναυλία του γκρουπ του Γιώργου Φακανά, των YFG (σαξόφωνο, τρομπόνι, keyboards, ντραμς και φυσικά ο ίδιος ο Γ. Φ. στο μπάσο) με τη σύμπραξη τους σπουδαίου εκτελεστή κρουστών και ντράμερ Stoyan Yankulov, αλλά και ενός ακόμα περκασιονίστα, του Kiki Bu, με άλλα λόγια καλή και... πολύ ρυθμική σε αυτή την περίπτωση jazz. Σήμερα επίσης στο «Gagarin 205» ένα από τα καλύτερα νέα ελληνικά συγκροτήματα, οι Transistor, με support τους hip-hop Olly Roger και τους His Majesty The King Of Spain (τουλάχιστον περίεργη ιδέα για όνομα γκρουπ, δύσκολο να αντισταθούμε στον πειρασμό να το παρατηρήσουμε...).

Αύριο, Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, οι πάντα ιδιοσυγκρασιακοί Dr Atomik επιστρέφουν στη συναυλιακή δραστηριότητα μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας και θα δώσουν στη σκηνή του «Tiki Bar» μια πρώτη γεύση από τον επερχόμενο δεύτερο δίσκο τους. Τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου ο Λάμπρος Καρελάς θα βρίσκεται στο «Black Duck Multiplarte» με την γνήσια λαϊκή φωνή του και τη συνοδεία δύο μουσικών, κιθάρα/μπουζούκι και πιάνο. Δύο πολύ ενδιαφέροντα δείγματα της πλέον σύγχρονης ελληνικής σκηνής την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου στο «Σταυρός Του Νότου», εκ του rock χώρου οι Exposed By Observers και από αυτόν της electronica οι Space Blanket.

Τέλος πολύ καλά τα νέα για τους φίλους του blues και ειδικά της ηλεκτρικής εκδοχής του, αφού την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου θα βρίσκεται στο «Αθηνά Live» ένας από τους αληθινούς «μάστορες» του είδους, ο βιρτουόζος κιθαρίστας Scott Henderson με το τρίο του το οποίο συμπληρώνουν ο John Humphrey στο μπάσο και ο Alan Hertz στα ντραμς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου