ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

"Έφυγε" η Γουίτνεϊ Χιούστον

Το πρόωρο θάνατο της πολυβραβευμένης τραγουδίστριας Γουίτνεϊ Χιούστον επιβεβαίωσε στενή συνεργάτιδα και εκπρόσωπό της. Πληροφορίες για τα αίτια του θανάτου δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα ενώ έγινε γνωστό πως βρέθηκε νεκρή σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Μπέβερλι Χιλς.
Σύμφωνα με αξιωματούχους της αστυνομίας δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια.

Η καριέρα της Γουίτνεϊ Χιούστον ή "φωνή" όπως την αποκαλούσαν αρκετοί, απογειώθηκε τις δεκαετίες του '80 και του '90. Τα τραγούδια "I wanna dance with somebody" και "I will always love you", το οποίο είναι τα σάουντρακ της βραβευμένης ταινίας "Σωματοφύλακας" την καθιέρωσαν στην παγκόσμια μουσική σκηνή. Κέρδισε βραβεία Γκράμι, Έμι καθώς και πολλά άλλα.

Η μητέρα της Γουίτνεϊ Χιούστον ήταν τραγουδίστρια των γκόσπελ και των μπλουζ ενώ πνευματική της μητέρα ήταν η διάσημη Αρίθα Φράνκλιν. Γεννήθηκε στο Νιου Τζέρσι το 1963 και ξεκίνησε την πορεία της στο χώρο του θεάματος ως μοντέλο. Μεταπήδησε στη μουσική βιομηχανία και κατά καιρούς εργαζόταν και ως ηθοποιός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου