ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Κυκλοφόρησε το νέο L.P. των Αντίδραση με τίτλο "Ορκος του μίσους".

Ανάμεσα στα άλλα περιέχει 2 διασκευές,η μία είναι "Η μπαλάντα για τους ασφαλήτες" του Θάνου Μικρούτσικου και η δεύτερη το "Αντε και καλή τύχη μάγκες" του Παύλου Σιδηρόπουλου.

Κυκλοφορεί μόνο σε βυνίλιο και σε λίγες μέρες θα ανέβει για ελεύθερο download στο διαδίκτυο.

Φιλική συμετοχή στο δίσκο στα φωνητικά από τον Σάκη (Rotting Christ) τον Στρατή(Indico) και την Αθηνά Βασιλακάκη http://www.facebook.com/profile.php?id=628012695.

Το εξώφυλο και γενικά τα γραφιστικά έγιναν από τον Κώστα Τσιάκο http://www.facebook.com/profile.php?id=1102907846 .

H έκδοση έγινε σε περιορισμένα αντίτυπα (1014) και δε θα γίνει επανέκδοση.

Προς το παρόν επειδή δεν έχει ξεκινήσει η διανομή του επίσημα,εαν κάποιος θέλει να το αποκτήσει μπορεί να επικοινωνήσει με εναν από τα μέλη της μπάντας δηλαδή τον Σπύρο http://www.facebook.com/profile.php?id=1215585474,τον Γιωργο http://www.facebook.com/IronBeast665 ,Γιωργο http://www.facebook.com/jorge.pap η τον Μάκη http://www.facebook.com/profile.php?id=548316903 .

Το L.P. κοστίζει 10 ευρώ συν τα ταχυδρομικά.

Στην Αττική η παράδοση είναι δωρεάν μέσω κούριερ,ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε τον λογαριασμό pay pal.

Eπίσης γίνεται και παράδοση με αντικαταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου