ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

FLOWERTRAIN LIVE


Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου οι Flowertrain παίζουνε live στον πολυχώρο τέχνης και πολιτισμού 8Δυτικά.
Λ. ΑΘΗΝΩΝ 387
Οι Flowertrain δημιουργήθηκαν το 2008 στην Αθήνα και έκτοτε μέσα από την μουσική τους που συνοψίζεται σε μελωδίες rock, blues-rock με ψυχεδελικά και progressive rock στοιχεία, ταξιδεύουν με συνεπιβάτες τον κόσμο σε κάθε εμφάνισή τους.
Το πενταμελές συγκρότημα αποτελείται από τους: Κώστας Καραμήτρος (ντραμς), Μιχάλης Γαλέος (ά κιθάρα), Μαρία Καραμήτρου (ξυλόφωνο, μπάσο), Zach (πλήκτρα, φωνή), Βασίλης Βασιλάκης (φλάουτο, κιθάρα, φωνή), όλοι επί σειρά ετών εν ενεργεία μουσικοί με εμφανίσεις ανά την Ελλάδα. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι ο Καραμήτρος Κώστας ήτανε ντράμερ του Νικόλα Άσιμου και του Διονύση Σαββόπουλου και ο Zach με ήδη μία δισκογραφική δουλειά στο ενεργητικό του, συνεργάστηκε με τον παραγωγό των Tool στην California Lee Popa.
Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου σας περιμένουν στον πολυχώρο τέχνης και πολιτισμού 8Δυτικά (Λ. Αθηνών 387) για ένα live μουσικό ταξίδι όπως μόνο εκείνοι ξέρουν. Ώρα έναρξης 22:00, τιμή εισιτηρίου 8ευρώ με ποτό και φαγητό από μπουφέ. Στον πολυχώρο θα έχετε την ευκαιρία, εκτός από την μουσική περιπλάνηση να δείτε και την τρέχουσα έκθεση τέχνης του 8Δυτικά για τον μήνα Φεβρουάριο που λαμβάνει χώρα με συμμετοχές πολλών καλλιτεχνών.


Για μια βραδιά αφιερωμένη στις τέχνες, σε όσα αγαπάμε και σε όσα μας κάνουν να ταξιδεύουμε.
http://www.myspace.com/theflowertrain

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου