ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ROCK - ROCK - ROCK & ΦΥΣΙΚΑ ROCK

GRAMMY 2012: Και ο νικητής της κατηγορίας Hard Rock/Heavy Metal είναι...
Monday, 13 February 2012 14:30
Χτες (Κυριακή) πραγματοποιήθηκε η απονομή των βραβείων Grammy, τα οποία για άλλη μια χρονιά περιείχαν την κατηγορία "Best Hard Rock/Heavy Metal Peformance".
Υποψήφιοι στην συγκεκριμένη κατηγορία ήταν οι Mastodon με το "Curl of the Burl", οι Dream Theater με το "On The Backs of Angels", οι Foo Fighters με το "White Limo", οι Megadeth με το "Public Enemy No 1" και οι Sum 41 με το "Blood In My Eyes".
Το βραβείο Grammy πήγε τελικά στο heavy metal συγκρότημα (?!) των Foo Fighters.
 
ELUVEITIE: Δείγματα από όλα τα τραγούδια του νέου τους album
Monday, 13 February 2012 14:22


Στις 10 Φεβρουαρίου κυκλοφόρησε το “Helvetios”, το νέο album των Ελβετών folk metallersEluveitie, σε παραγωγή του συμπατριώτη τους Tommy Veterli, κιθαρίστα των Coroner και πρώην κιθαρίστα των Kreator.

Το track-listing του “Helvetios” έχει ως εξής:

01. Prologue
02. Helvetios
03. Luxtos
04. Home
05. Santonian Shores
06. Scorched Earth
07. Meet The Enemy
08. Neverland
09. A Rose For Epona
10. Havoc
11. The Uprising
12. Hope
13. The Siege
14. Alesia
15. Tullianum
16. Uxellodunon
17. Epilogue

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα 8-λεπτο video με samples από όλο το album.
 
KREATOR: Το εξώφυλλο του νέου τους album
Monday, 13 February 2012 13:50

"Phantom Antichrist" θα λέγεται το νέο, 13ο, studio album των Kreator, που αυτή την στιγμή ηχογραφείται στα Fascination Street Studios του Örebro της Σουηδίας, με τον καταξιωμένο παραγωγό Jens Bogren (Opeth, Amon Amarth, Katatonia, Devin Townsend, Soilwork).
Το νέο album των Γερμανών θρύλων του thrash πρόκειται να βγει στην αγορά την 1η Ιουνίου. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο του album, το οποίο είναι σχεδιασμένο από τον Wes Benscoter (Black Sabbath, Slayer, Dio).

Nωρίτερα, στις 20 Απριλίου, θα κυκλοφορήσει ένα 7” single με το ομότιτλο τραγούδι του δίσκου, σε 500 κόπιες, 250 σε κόκκινο βινύλιο και 250 σε «καθαρό». Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο του "Phantom Antichrist" single.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου