ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Σαν Σήμερα... 24 Οκτωβρίου

1936 Ο Βρετανός μπασίστας Bill Wyman (William George Perks) γεννήθηκε στο Lewisham του Λονδίνου. Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του στο rock συγκρότημα The Rolling Stones από το 1962 έως και το 1992. Από το 1997 πραγματοποιεί εμφανίσεις με την δική του μπάντα, Bill Wyman's Rhythm Kings.

1962 Ο James Brown πραγματοποιεί συναυλία στο The Apollo της Νέας Υόρκης. Η παράσταση θα ηχογραφηθεί και θα κυκλοφορήσει το Μάιο του 1963 με τίτλο "Live at the Apollo, Volume I".

1963 Στο στούντιο της Columbia στην Νέα Υόρκη, ο Bob Dylan ηχογραφεί το τραγούδι "The Times They Are A-Changin". Ήταν μέρος του ομότιτλου άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιανουαρίου του 1964. Το 2004 στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 500 Greatest Songs of All Time", βρέθηκε στην 59η θέση.

1979 Για έκτη εβδομάδα στην κορυφή του Billboard 200 βρίσκονται οι Led Zeppelin και το άλμπουμ τους "In Through the Out Door". Είχε κυκλοφορήσει στις 15 Αυγούστου και είχε ηχογραφηθεί το διάστημα Νοέμβριος - Δεκέμβριος στα Polar Studios της Στοκχόλμης. Ήταν το τελευταίο άλμπουμ του συγκροτήματος που συμμετείχε ο ντράμερ John Bonham.

1995 Οι The Smashing Pumpkins κυκλοφορούν το τρίτο τους στούντιο άλμπουμ, με τίτλο "Mellon Collie and the Infinite Sadness". Προτάθηκε για επτά συνολικά βραβεία Grammy αλλά τελικά κέρδισε μόνο ένα, το "Best Hard Rock Performance with Vocal" για το τραγούδι "Bullet with Butterfly Wings". Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "Tonight, Tonight", "Zero", "Muzzle" κ.α. Μέχρι σήμερα μόνο στις Η.Π.Α. έχει πουλήσει πάνω από δέκα εκατομμύρια αντίτυπα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου