ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Ο Γιάννης Δόνδωρος ολοκλήρωσε την παραγωγή του πρώτου του CD Single για τους φίλους της ελληνικής ροκ μουσικής!‏

Ο Γιάννης Δόνδωρος ολοκλήρωσε την παραγωγή του πρώτου του CD Single για τους φίλους της ελληνικής ροκ μουσικής!

Το ΝΕΟ CD Single πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα και τα νέα τραγούδια ήδη διατίθενται προς αγορά για το κοινό σε μορφή mp3 από το CDBaby.com.
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ CD SINGLE:



Δύο λόγια για το cd απο τον Γιάννη Δόνδωρο:

Μέσα σε όλη την ιδιαίτερα «ατμοσφαιρική» κατάσταση που βιώνουμε καθημερινά, μέσα σε συμπεριφορές καταπιεσμένων ψυχών, μέσα στα προβλήματα που πιέζουν το μυαλό μας, μέσα στο φόβο που ζει ίσως ο περισσότερος κόσμος, προσπαθώ να αγγίξω τις ευαίσθητες χορδές της ψυχής του κάθε συνανθρώπου μου, προσπαθώντας να μεταφέρω με δύναμη μια νότα αισιοδοξίας και παρότρυνσης για μία πιο θετική αντιμετώπιση των καταστάσεων και των θεμάτων που μας απασχολούν, τόσο στην καθημερινότητά μας, όσο και γενικότερα στη ζωή μας, έχοντας ως τροφοδότη δύναμης την ίδια τη ζωή!!!
Η εσωτερική αναζήτηση, η ελπίδα, η αγάπη και ο έρωτας, «αγκαλιάζονται» από εικόνες που περιγράφονται στους στίχους του κάθε τραγουδιού, σε ένα «γαλαξιακό ταξίδι» με έντονα τα σημάδια της αναγέννησης!
Πηγή έμπνευσής μου η ίδια η ζωή!

ΜΕΣΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ

1.Το BLOG του Γιάννη Δόνδωρου (προσωπικές του δημιουργίες, νέα, εμφανίσεις & δραστηριότητες στην ελληνική μουσική σκηνή)

2. Η σελίδα του στο Facebook

3. Το κανάλι του στο YouTube

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου