ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ!!!! 26/10/2011

FRIDAY KARAKOMEDY NIGHT with JOHNNY VAVOURAS
Παρασκευή στις 9:30 μ.μ.
GALLA CAFE BAR
ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 23 & ΦΙΛΟΛΑΟΥ
.............

Heavy Metal Night @ Jasmin Rock Club - Every Wednesday \m/
Every Wednesday at Jasmin Rock Club, we play for you the loudest metal tunes.
Heavy - Thrash - Power - Glam - Prog- Death - Black ...
Wednesdays are metal nights with no compromises at Jasmin Rock Club! \m/
Τετάρτη, 12 Οκτώβριος στις 10:30 μ.μ.
Μιχαλακοπουλου 150 & Σινωπης
.............

NIKHTAΣ ΚΛΙΝΤ & ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΜΠΟΥΡΑΣ present Moriginal Champsystem

Νικήτας XRay Κλιντ & XρήστοςΤσάμπουρας : Moriginal Champsystem
Αthens Zoo
Roots ‘n Beats
live @ Gagarin205

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2011
Doors Open: 21:00 / ΤιμήΕισιτηρίου: 10 €
To Σάββατο 29 Οκτωβρίου ο Νικήτας Κλιντ κι ο Χρήστος Τσάμπουρας γιορτάζουν την κυκλοφορία του ολόφρεσκου
Moriginal Champsystem: Athens Zoo

αφήνοντας για λίγο πίσω τις Ρόδες (το ιδιαίτερο εκείνο μουσικό σχήμα, του οποίου είναι και οι δυο μέλη). Οι MoriginalChampsystem που ξεκίνησαν από τα street parties και έκαναν lives από το πουθενά, θα παρουσιάσουν τώρα στη σκηνή του Gagarin 205 τα σκληροπυρηνικά τους beats ανακατεμένα με reggae και hiphop, φασαρία και αθηναϊκές ιστορίες, σε ένα 3ωρο DJset με τη DJ Marina και τον FLeCK στα πλατώ.

To ακουστικό υλικό (cd) θα διατίθεται στο Gagarin 205 μαζί με το βιβλίο “69 Raps” του Νικήτα Κλιντ, μια προσεγμένη έκδοση 128 σελίδων που θα περιέχει 69 στίχους από τη δισκογραφία του καθώς και κάποιους ανέκδοτους, στην τιμή των 10 ευρώ.


'Ενα μικρό αυτοσχέδιο soundsystem συνδέεται με τον εξοπλισμό του Gagarin 205 για να ταρακουνήσει τους φανατικούς του bass culture, μέσα στην ατμόσφαιρα ενός street party, με δυο DJs και το Νικήτα Κλιντ στο ρόλο του MC.

Ο Νικήτας Κλιντ πέρασε με ευκινησία από το low bap στο hiphop (το τελευταίο αφηγηματικό είδος με αυτοβιογραφικό χαρακτήρα, διάδοχος της Οδύσσειας και του ρεμπέτικου) και από εκεί στο reggae και στις διαδρομές του είχε πάντα αδυναμία στους μύθους της πόλης την οποία έζησε από Ανατολή μέχρι Δύση, από Πέραμα μέχρι Εξάρχεια και Χαλάνδρι - μύθους που θα αφηγηθεί και γραπτά στη συλλογή στίχων του που έχει έτοιμο εδώ και πολύ καιρό. Με λόγια ραπαριστά και γραμμένα, ωμά και καθόλου επιεική, που ήδη έχουν συζητηθεί και θα συζητηθούν κι άλλο, ο Νικήτας Κλιντ περιηγείται στον Ζωολογικό Κήπο της Αθήνας και καταπιάνεται με όλα εκείνα που προκαλούν την οργή, την απόγνωση και την πίκρα όλων αυτών που περπατούν στα στενά της.

Η βραδιά της 29ης Οκτωβρίου θα είναι ένα streetparty όπου είστε όλοι καλεσμένοι, μια σκληρή ωδή στην πόλη στην οποία κατά τον Νικήτα Κλιντ είμαστε όλοι μετανάστες, αλλά δεν «θέλουμε να φύγουμε για τα καλά: μας αρέσει που είναι περίεργη».

Εισιτήρια προπωλούνται ηλεκτρονικά στο 123merch.gr & ticketarena.gr
Εισιτήρια θα διατίθενται και στο ταμείο του Gagarin 205 το βράδυ της συναυλίας.

Gagarin 205 LiveMusicSpace
Λιοσίων 205, πολύ κοντά στον σταθμό Μετρό / ΗΣΑΠ “Αττική”
www.gagarin205.gr
............

Κυριακή 30/10 No NAME band Unplugged @ JAMES bar!

Νο ΝΑΜΕ band:
Κυριάκος Καραγιάννης : Φωνή
Νίκος Κολυρούσης : Πιάνο
Σάκης Αζάς : Κιθάρα
bio:
Οι No NAME band, ιδρύθηκαν το 2006 και κατάγονται από τη Θεσσαλονίκη. Κινούνται σε pop rock ύφος και τα τελευταία 2 χρόνια έχουν παρουσιάσει την δουλειά τους σχεδόν σε όλη την Ελλάδα μέσα απο live που έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις για τις φωνητικές τους ικανότητες, αλλά και τη δυναμική τους πάνω στο stage.
Έχουν συμμετάσχει σε πολύ μεγάλα ελληνικά φεστιβάλ (‘Αρδας Festival, Δραμάικα Festival, Σάμος Rock Festival) καθώς ...και έχουν δώσει συναυλίες στο εξωτερικό (Αγγλία-Ιταλία-Dubai). Το 2010 κυκλοφόρησε το πρώτο τους single με τίτλο "Νιώσε ξανά" από την PLUS REC/ Universal Music, το οποίο βρίσκεται αποκλειστικά στην επετειακή συλλογή για τα 8 χρόνια της PLUS REC. Το 2011 κυκλοφόρησε το δεύτερο τους single με τίτλο "Δεν Μπορεί Να Είναι Αγάπη (Don't Know Any Better)".

No NAME band - Δεν Μπορεί Να Είναι Αγάπη (Don't Know Any Better) digital single
Κυκλοφορεί από την Plus Rec / Universal Music

«Δε μπορεί να είναι αγάπη» το νέο single των No NAME band.
Η νέα, πολλά υποσχόμενη μπάντα που αγαπάει ήδη η Θεσσαλονίκη, κυκλοφορεί στα ελληνικά τη γνωστή επιτυχία των Puressence «Don't know any better». Μια όμορφη μελωδία, από το αγαπημένο συγκρότημα των No NAME, τους Puressence, σε ελληνικούς στίχους από τη γνωστή στιχουργό Βίκυ Γεροθόδωρου, κυκλοφορεί σε ψηφιακή μορφή από την Plus Rec/Universal Music.
Δε μπορεί να είναι αγάπη... μπορεί όμως με την συγκεκριμένη μελωδία να ταξιδέψεις!. Άλλωστε αυτό ήταν και το σχόλιο των Puressence όταν άκουσαν τη διασκευή, που αν και στο πρώτο άκουσμα τους φάνηκε περίεργο το τραγούδι στη γλώσσα μας, η ενορχήστρωση των No NAME και η φωνή του Κυριάκου (τραγουδιστή), τους «ταξίδεψε» για άλλη μια φορά, όπως με το «Don't know any better».
Reserve: 2310 221878
Έναρξη: 21:00
JAMES bar
Λ. Νίκης 23
Thessalonike, Greece
..............

DILEMMA live Κυριακή 6 Noεμβρίου στο «Κ44»
Κυριακή, 6 Νοέμβριος · 10:30 π.μ. - 2:30 μ.μ.
Οι Dilemma , θα ανέβουν τη σκηνή του K44 την Κυριακή 6 Νοεμβρίου για μία και μοναδική παράσταση. Μετρώντας 9 χρόνια μουσικής πορείας και συναυλιών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Επαρχία και εξωτερικό, κουβαλώντας στις αποσκευές τους το ντεμπούτο Album τους ‘’Pendulum’’, υπόσχονται μια ξεχωριστή βραδιά , ένα παιχνίδι ανάμεσα στην κλασική , την Jazz και την πειραματική σκηνή. Με ξεχωριστές εικόνες και ήχους το αθηναϊκό σχήμα θα ξεδιπλώσει συναισθήματα από τις πιο σκοτεινές ενδοσκοπήσεις μέχρι τον πιο φωτεινό λυρισμό! Στο πρόγραμμα θα ακουστούν κομμάτια απ’ τη δισκογραφική τους δουλειά καθώς και αγαπημένες διασκευές.Ένα μουσικό ταξίδι από Radiohead & Bowie μέχρι Manu Chao & Johny Cash.. Εύγλωττοι, εκμυστηρευτικοί, αφοριστικοί, παράδοξοι, ερωτικοί, με λυρικές προεκτάσεις και ρυθμικές εναλλαγές ξεδιπλώνουν τη μουσική τους πρόταση με αναφορές στη ζωή, το θάνατο, την αγάπη και την απώλεια, τη θλίψη αλλά και τη χαρά.

Ώρα έναρξης: 21.30μ.μ / Είσοδος ελεύθερη
ΤΩΡΑ Κ44: Κωσταντινουπόλεως 44 , Γκάζιι
..............

"T r A n S f O r M a T i O n S "-Photography Exhibition

Δευτέρα, 7 Νοέμβριος στις 8:30 μ.μ.
Συμμετέχοντες:
Αγγελική Στελλάκη, Δημήτρης Κιοσέογλου, Εύη Μπανταβάνου, Νίκος Φεργάδης Γιαννακόπουλος, Γιάννης Δακανάλης, Γιάννης Λογιωτατίδης, Ιωάννα Καϊμάζογλου, Ιωσήφ Κάπελλας, Μάνος Χρυσοβέργης, Μάριος Μαντζουρογιάννης, Νάνση Γεωργίου, Νίκος Μπέντας, Νίκη Μπουλιγαράκη, Ραφαήλ Αρετάκης, Άλκηστις Ζογκόλη, Παναγιώτης Μερέκος, Νίκος Σταυρόπουλος, Γιώτα Κουλοχέρη, Πάρις Ταβιτιάν, Αναστασία Μιχαήλογλου.
Επιμέλεια: Γιάννης Βουλγαράκης

Μ Ε Τ Α Σ Χ Η Μ Α Τ Ι Σ Μ Ο Ι

Ζούμε σε έναν κόσμο, μία κοινωνία που μετασχηματίζεται. Έτσι ανάλογες αλλαγές προκύπτουν και στο ανθρώπινο επίπεδο. Μέσα και «έξω» μας, όλα αλλάζουν. Όσον αφορά τη μορφή, την εμφάνιση, το σχήμα, τη δομή, τη φύση τους, τον χαρακτήρα τους, το αστικό τοπίο, το ανθρωπογενές περιβάλλον, η ίδια η φύση που μας περιβάλλει, αλλά και ο άνθρωπος ως ύπαρξη, υφίσταται καθημερινά αλλαγές που υποβάλουν οι σύγχρονες συνθήκες και κυρίως η τεχνολογία και τα νέα μέσα. Η φωτογραφία, ένα μέσο «μετασχηματισμού» της πραγματικότητας, ίσως είναι ο καλύτερος τρόπος να αφουγκραστούμε και να προβληματιστούμε πάνω σε ότι «αλλάζει» αλλά «μοιάζει» ίδιο.

20 φωτογραφικές προσπάθειες που επιχείρησαν να αποτυπώσουν κάθε είδους μετασχηματισμούς, άλλοτε δημιουργώντας τους, άλλοτε «συλλαμβάνοντάς» τους. 20 φωτογράφοι που παρουσιάζουν τη δύναμη των μετασχηματισμών είτε ως αυτούσιες εικόνες είτε σε συνδυασμούς που αναδεικνύουν την ισχύ της εικόνας όταν αυτή παραλλάσσεται, συγκρίνεται ή συνομιλεί με το περιβάλλον. Εντός και εκτός κάδρου, εντός και εκτός του εαυτού μας, μέσα και έξω από την καθημερινότητα μας.
Tettix Art Gallery http://www.facebook.com/group.php?gid=58673711157
Διαλέττη 3, ΕΝΑΝΤΙ ΧΑΝΘ
Thessalonike, Greece
..............

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ ΣΤΟ JASMIN ROCK CLUB

Πέμπτη, 3 Νοέμβριος · 10:30 π.μ. - 1:30 μ.μ.
Όταν οι χορδές σπάνε και τα συναισθήματα "ροκάρουν"... τότε ο Δημήτρης Λιόλιος αναζητά "Τα λόγια της ψυχής" του, μέσα από μια αληθινή και ουσιαστική επικοινωνία με το κοινό του, χωρίς τερτίπια και φτιασιδωμένες φαντασμαγορίες...
Με αφορμή την νέα του δισκογραφική δουλειά "Λόγια της ψυχής" αντιστρέφει το αναμενόμενο κι έρχεται από την πέμπτη 3 Νοεμβρίου και κάθε Πέμπτη στο Rock Club Jasmin, να δόσει τη δική του εκδοχή στη Rock μουσική, εκεί που τα "δυνατά γκάζια" συνατούν τις δυνατές ευαισθησίες... εκεί που τα "δυνατά" τραγούδια Ελληνικής και Παγκοσμιας Rock μουσικής σκηνής, συναντούν τις δυνατές συγκινήσεις...

Το μουσικό σχήμα του Δημήτρη Λιόλιου αποτελούν οι:
Γιώργος Τσιούτσιας : Keyboards & Synthesiszers
Θοδωρής Μωραίτης: Μπάσο & Φωνητικά
Γιάννης Μακρίδης : Drums,φωνητικά
Ξάνθος Λαδάς: Ηλ.Κιθάρα
Αλκμήνη Χατζηνάσιου: Τραγούδι,φωνητικά
Jasmin Rock Club
Μιχαλακοπούλου 150 & Σινώπης
Athens, Greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου