ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Bog Art & Sick Bastard Live at 7 Sins Club

Βog art και Sick Bastard, σε ένα επικίνδυνα εκρηκτικό, διπλό, live αμάρτημα στις 27 του Οκτώβρη, κάτω από την επιφάνεια της Αθήνας, της Πόλης που Στριφογυρίζει στον Ύπνο της.
Bring your own Sins!

Οpenning by: Bunny Hole.


7 Sins Club - Θεμιστοκλέους & Γαμβέτα 5 Πλατεία Κάνιγγος (Μετρό Ομόνοια)
Πέμπτη 27 Οκτώβριου
Doors open : 20:00
Εισοδος Ελευθερη!
Βοg art

Oι Βοg art λατρεύουν τα υπόγεια και τις σκιές, το φως του φεγγαριού που αντανακλάται σε γεμάτες από λέξεις λακούβες, τις φωτιές που περιμένουν να γεννηθούν. Ηλεκτρικοί και ηλεκτρισμένοι, γλιστρούν μέσα από στενούς διαδρόμους επενδυμένους με ξυράφια και αφήνουν πίσω τους κομμάτια από περασμένους εαυτούς, περασμένους έρωτες και περασμένα πάθη. Με ήχο καμπαρόκ, που αγγίζει ωστόσο τα όρια της container σκηνής, τυλίγονται, ξετυλίγονται και ανακατεύοντας τα κομμάτια του παζλ, φτιάχνουν με αυτά νέες εικόνες. Ακολουθούν τις ρωγμές μέχρι να φτάσουν στην ρίζα του καλού, του κακού και του άσχημου, με το τελευταίο, περήφανο, να αρνείται πεισματικά να πασαλειφτεί με μέηκ απ.

http://soundcloud.com/bog-art
http://www.youtube.com/watch?v=DFGKCYk5PJc
https://www.facebook.com/profile.php?id=1153191263

Sick Bastard

O Sick Bastard έρχεται για φασαρίες. Ξέρει ότι δεν θα ησυχάσει αν δεν κάνει τους άλλους να ανησυχήσουν. Ακούει μόνο την μουσική μέσα στο κεφάλι του και αυτή η μουσική παίζει ΔΥΝΑΤΑ. Δεν υπακούει, δεν συνθηκολογεί, δεν παραδίδεται. Μερικές φορές κρυφακούει ψίθυρους και τους μεταγλωτίζει σε κραυγές με τις οποιες ξυπνά αυτούς που νομίζουν ότι δεν κοιμούνται. Λουσμένος με βενζίνη, παίζει με την φωτιά, ανάβοντας το πούρο του με κεραυνούς και κόβοντας τα νύχια του με δυναμίτη. Βρώμικος σαν αλήθεια και αληθινός σαν λεκές σε γαμπριάτικο κουστούμι, ο Sick Bastard, έρχεται για να κυριαρχήσει!

http://soundcloud.com/sick-bastard-1
https://www.facebook.com/profile.php?id=100002524937942

Bunny Hole

Oι Bunny Ηole έρχονται να ανοίξουν τρύπες στην σιωπή, αθόρυβα και μεθοδικά. Ισορροπούν με χάρη πάνω σε τεντωμένα νεύρα και μέσα από βελούδινα ημίψηλα καπέλα εμφανίζουν ταχυδακτυλουργούς και εξαφανίζουν στάμπες από αίμα, κόκκινο κρασί και σοκολάτα. Χοροπηδούν μέσα - έξω στον φωτεινό κύκλο του προβολέα και, παγιδευμένοι με μουσικά εκρηκτικά και καραμέλες, πραγματοποιούν την πρώτη τους παγκόσμια εμφάνιση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου