ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Εγκληματικά σέξι η Britney Spears στο νέο της βίντεο κλιπ!

Στο επίσημο βίντεο κλιπ για το "Criminal" που κυκλοφόρησε, η Britney ερωτεύεται έναν καταζητούμενο και την βλέπουμε ακόμα και να οπλοφορεί. Ναι, την βλέπουμε και σχεδόν ολόγυμνη.
Το βίντεο κλιπ γυρίστηκε στο Λονδίνο από τον σκηνοθέτη Chris Marss Piliero και έχει ήδη ξεσηκώσει αντιδράσεις στη Μ. Βρετανία, λόγω της σκηνής στην οποία η διάσημη ποπ σταρ κρατάει ένα όπλο.

Το τραγούδι μπορεί να είναι εκνευριστικά αδιάφορο (άσε, που κάτι μας θυμίζει), αλλά η ιστορία που εκτυλίσσεται στο βίντεο κλιπ είναι... κινηματογραφική.

Ο φίλος της Britney την χτυπά έξω από ένα πάρτι, ένας από-μηχανής-θεός τον βάζει στη θέση του, "κλέβει" την Britney με τη μηχανή του και ένας έρωτας μόλις ξεκίνησε.

Στην πορεία, η Britney συνειδητοποιεί ότι η καταδίωξη του νέου της αγαπημένου είχε ξεκινήσει προ πολλού από την αστυνομία, με το πιστολίδι να διαδέχεται τις αποκαλυπτικές σκηνές και το ανάποδο. Ωραία σκηνοθεσία. Αυτό.
www.radiomusicrock.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου