ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ

Εντεχνη Ελληνική Μουσική Βραδιά
Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου στις 10:00 μ.μ


"ΤΟ ΤΡΕΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ"
Βαγγέλης Δρόσος - μπάσο
Νίκος Χατζηστεφάνου - κιθάρα
Μιχάλης Σαντοριναίος - Πλήκτρα
ΓΛΑΡΟΣ, Οινο...πνευματικό Κέντρο
Λεωφόρος Δημοκρατίας 108
Pérama, Greece
..................

Sal.a.t.a band live στο Bourbon


Sal.at.a band live !
στο « Bourbon», στη Γλυφάδα
Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου

Μια κεφάτη μουσική μπάντα όπου κάθε μέλος της, μια τελείως διαφορετική Persona, έχει τον δικό του ρόλο στο πρόγραμμα. Οι performers που απαρτίζουν την μπάντα γράφουν τραγούδια και μουσική! Xoρεύουν, διασκευάζουν γνωστά τραγούδια από τη διεθνή μουσική σκηνή, κάνουν κωμικά σκετς, κάνουν ακροβατικά, αυτοσχεδιάζουν, ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα και προτρέπουν το κοινό να συμμετέχει! Το μουσικό τους ρεπερτόριο ευρύ.. Aretha Franklin, Blues Brothers, Michael Jackson, Elvis! Οι Sal.a.t.a. The Band είναι ένα φρέσκο και πολύ διαφορετικό νεανικό συγκρότημα που υπόσχεται πολλά…

Bourbon
Δασκαρόλη 67 , Γλυφάδα
Τηλέφωνο :2109647600
Ώρα έναρξης : 22.00
Είσοδος ελεύθερη
..................

LIVE ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ & XΡΗΣΤΟΣ ΚΙΟΥΡΤΙΔΗΣ
Κυριακή στις 10:00 μ.μ.




ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ LIVE ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ME ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!!
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ (Ο JUMBO, O BEBE ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΙΘΑΡΑ)
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΙΟΥΡΤΙΔΗΣ (Ο HIGH TECH, ΤΟ JUKEBOX ΠΑΙΖΕΙ ΚΙΘΑΡΑ)
UNPLUGGED COFFEE AND MUSIC BAR
ΧΑΪΜΑΝΤΑ 26, ΧΑΛΑΝΔΡΙ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ
...................

JESSICA 6 - Πέμπτη 22/09 LIVE @ Koo Koo!!
Love Light Productions & Manolis 'MANSTA' Stavroulakis proudly present the New York Phenomenon...

Jessica 6 Live!!
permorming their world wide hit single ''white horse'' and all of their songs and not only...
KOO KOO MUSIC BAR (Iakxou 17str,Gazi - Athens)
Tickets on sale Thursday 8th of September...
Ticket Prices :
Limited e-tickets : 10 euros at jessicasix.eventbrite.com
Presale : 15 euros
Spot : 20 euros

Presale Spot : Ticket House (Panepistimiou 42str)
Opening act :
D:Tek & Tareq

JESSICA 6 [NEW-YORK, USA] LIVE

Οι Jessica 6 φτιάχτηκαν από πρώην μέλη των τρομερών Hercules & Love Affair - με τους οποίος είναι ακόμα φίλοι - τον κιμπορντίστα Morgan Wiley, τον μπασίστα Andrew Raposo και φυσικά την εκρηκτική Nomi Ruiz, το πιο σέξυ it-girl στην μουσική βιομηχανία (κι ας μην είναι καν κορίτσι). Τα πάντα βλέπεις στο συγκρότημα γυρίζουν γύρω από την χορεύτρια, σελέμπριτυ, μοντέλο, τραγουδίστριά τους, η οποία μάλιστα είναι τρανσέξουαλ - κάτι που δεν εμποδίζει τα αγόρια να μαζεύονται γύρω της σαν μέλισσες (σχεδόν ακούς το βζζζζ τους...).

Η τύχη τους χαμογέλασε αμέσως κάνοντας το πρώτο τους single 'White Horse' ένα από τα πιο αγαπημένα εναλλακτικά, χορευτικά hits του φετινού καλοκαιριού, σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Αμέσως μετά κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο album τους 'See The Light' που περιείχε και την συνεργασία τους με τον Antony Hegarty (των διαβόητων Antony & The Johnsons) στο τραγούδι 'Prisoner Of Love', επιβάλοντάς τους σαν ένα από τα καλύτερα νέα συγκροτήματα της dance νεοϋορκέζικης σκηνής.

Με κριτικούς και κοινό στο πλευρό τους και μετά από ένα καυτό συναυλιακά καλοκαίρι που συμπεριλάμβανε εμφανίσεις στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του πλανήτη, το συγκρότημα επισκέπτεται την χώρα μας στην πιο hot φάση της καριέρας του για 3 live shows σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Ρόδο.

Διοργάνωση: Lovelight Productions και www.manstaradio.gr
................

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ στο ΜΟΥΣΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ
KΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6-8ΜΜ ΑΠΟ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011
16 ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ (8 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ)


Σε μια εποχή, που η αναζήτηση των χαμένων αξιών και η ανάγκη της δημιουργικής έκφρασης έχουν καταστεί περισσότερο επιτακτικές από ποτέ, το Μουσείο Ηρακλειδών ενισχύει τον μορφωτικό ρόλο του, απευθυνόμενο σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό ατόμων από το κοινωνικό περιβάλλον που εξυπηρετεί. Έχοντας ήδη στο ενεργητικό του δυναμικά εκπαιδευτικά προγράμματα και δημοφιλή εικαστικά εργαστήρια, επεκτείνει τις μορφωτικές δραστηριότητές του στη διοργάνωση Σεμιναρίων Δημιουργικής Γραφής: εξέχοντες Έλληνες συγγραφείς διδάσκουν την τέχνη τους στο Μουσείο Ηρακλειδών, γιατί θεωρούν τους χώρους του ιδιαίτερα γοητευτικούς και θέλουν να φέρουν το κοινό τους σε επαφή με την κουλτούρα και την αισθητική που αυτοί οι χώροι μεταφέρουν, αποπνέουν και εμπνέουν.

Κάθε συγγραφέας, με το προσωπικό του στίγμα και ύφος, αποκαλύπτει τα μυστικά και τις τεχνικές της λογοτεχνικής γραφής, μιας τέχνης πανάρχαιας και διαρκώς εξελισσόμενης. Προϋπόθεση συμμετοχής είναι η αγάπη για τη λογοτεχνία και την ομαδική δημιουργική εργασία.

Ημέρες & Ώρες Διεξαγωγής: κάθε Παρασκευή από 18:00-20:00
Διάρκεια Σεμιναρίου: 16 διδακτικές ώρες (8 δίωρες συναντήσεις)


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Ελένη Νομικού (Δευτ.– Παρ. 09:00-13:00)
τηλ.: 210 34 61 981 (εσωτ. 201)
...........

BOURBON OPENING


Το BOURBON ανοίγει την καινούργια σεζόν με μια σειρά από live εμφανίσεις το τριήμερο 20-22 Σεπτεμβρίου. Οι ΟΜΝΙΑΗ, ένα νεανικό συγκρότημα με Ελληνικούς rock ήχους εμφανίζονται την Τρίτη 20-9. Οι αγαπημένοι μας FULL TATTOO παίρνουν την σκυτάλη την Τετάρτη 21-9 με καινούργιους, ακόμα πιο χορευτικούς ρυθμούς. Οι SAL.A.TA band θα παίξουν, θα τραγουδήσουν και θα σας κάνουν να γελάσετε, στο OPENING PARTY της Πέμπτης 22-9
Δασκαρόλη 67, Γλυφαδα
..............

ELISADEATH LIVE @ BAT CITY


Μετά από ένα καλό διάλειμμα, οι ELISADEATH ανασυντάχθηκαν κι εξαπολύουν επίθεση με νέα hard rock όπλα, ξεκινώντας από το Bat City, στην καρδιά της πόλης!! Την Παρασκευή 30 Σεπτέμβρη στις 22:30 ξεκινάμε με νέες διασκευές σε ύμνους από Glenn Hughes, Deep Purple, Gary Moore, Rainbow και τα υπόλοιπα μεγαθήρια της μουσικής μας!! Θα παίξουν και κάποιες εκπλήξεις, έτσι για να γίνεται ακόμα πιο ζόρικο το βράδυ!!! Όπως είπε και ο μεγάλος Ronnie... LONG LIVE ROCK N ROOOOOOLL!!!!!!!!

Bat City , Λεωφόρος Αλεξάνδρας 11, Πεδίον του Άρεως, Αθήνα
Είσοδος (με μπύρα) 8€. Doors open 21:30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου