ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

H ROCK ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ LIVE ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ!

THE PURE ROCK NIGHT!!
TASOS CHRISTIDIS OF ROCK FM 969 ROCKING THE HOUSE


Ο Τάσος Χρηστίδης (969 Rock Fm), με τον πιο φρέσκο ήχος της πόλης, αλλά και τους ύμνους του παρελθόντος, πάντα, με χορευτική διάθεση!
Από τους Red Hot Chili Peppers τους Kasabian τους Kings of Leon τους Placebo και τους Vaccines στους Beatles τους Depeche Mode τους Ramones και τους Rolling Stones.

Αυτό το Σάββατο και κάθε Σάββατο στο Rock Gallery.
25ης Μαρτίου 13,
Πλατεία Νέας Σμύρνης



.................

LOLEK live @ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΗΧΟΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
Λόλεκ


O Λόλεκ είναι μοναδική περίπτωση τραγουδοποιού που μπορεί να συνδέσει παραδοσιακά επτανησιακά με Κ. Χατζή, ρεμπέτικα, με Leonard Cohen και μουσική πανκ των ‘80s. Και όλα αυτά πηγάζουν από έναν εσωτερικό πυρήνα που εκφράζεται με έναν ενιαίο τρόπο- κι ας είναι τραγούδια από διαφορετικές εποχές και στυλ.


Howlin’ Kay one man dirty band and friends

Τον αποκαλούν “Ταγμένο μουσικό του δρόμου” διατρέχει την Αμερική, εξερευνά τα πιο μυστήρια μονοπάτια των Delta Blues, αυτοσχεδιάζει, δημιουργεί και “ηλεκτρίζει” με ένα δυνατό ήχο.

Trees

Οι Trees κατάφεραν να παντρέψουν τη Δυτική jazz και latin με την Ινδική μουσική, με ένα νέο και πολύ δημιουργικό τρόπο που θα μας καταπλήξει. Τα όργανα που θα ακούσουμε είναι Τάμπλα, κοντραμπάσο, κιθάρα, φλάουτο, κρουστά.

Οι Άσσοι του Loui Salvator

Μια εντυπωσιακή εξαμελής μπάντα που διασκευάζει ρεμπέτικα και ορισμένα “ελαφρά” (Γούναρης, Αττίκ κλπ) σε lounge jazz, ‘30s swing και allegro.Η ατμόσφαιρα που δημιουργείται στις συναυλίες είναι τύπου “αμερικάνικο club του 40” με εκκεντρικό ντύσιμο, όργανα εποχής μεσοπολέμου, πολύ κέφι και ζωηρούς ρυθμούς. Οι μελωδίες είναι λίγο γνωστές σε όλους και η απόδοση τους σε ρυθμό swing.

Σάββατο 24/9, Ώρα: 7.00 μ.μ.
Πλατεία Ηρώων πολυτεχνείου
Νέα Κηφισιά
Είσοδος Ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου