ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΡΕΛΑ ΜΑΣ Η ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

WHITE WIDDOW live in Athens@Bat City‏

Καυτοι... στην κορυφη του ντεμπουτο τους οι αυστραλοι WHITE WIDDOW ερχονται για μια μοναδικη εμφανιση στην Aθηνα.


Περηφανοι απο τις 80’s Aor/hard rock επιρροες τους ερχονται σχεδον ταυτοχρονα με την κυκλοφορια του δευτερου album τους Serenade και λιγες μερες πριν την εμφανιση τους στο FIREFEST 2011 στην Αγγλια με τους Warrant, Allien, Strangeways, Unrully Child και πολλους ακομα.

Τη βραδια ανοιγουν οι γνωστοι στο αθηναικο κυριως rock κοινο JOKER.

...................

DULL DAYS 'CELEBRATING & RELEASING' LIVES

Οι Dull Days σας προσκαλούν να γιορτάσετε μαζί τους δύο σημαντικά γεγονότα: την κυκλοφορία του πρώτου τους EP με τίτλο 'Blues Crash' και την συμπλήρωση ενός χρόνου από το ξεκίνημά τους.


Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, στο Closer Αlternative Βar (Ιπποκράτους 150 ), θα παρουσιάσουν ζωντανά το EP. Μαζί τους στα decks το εκρηκτικό ντουέτο της Ηρούς και της Μυρσίνης σε γνωστά garage ακούσματα. Το event θα ξεκινήσει στις 10 μ.μ , με δωρεάν είσοδο και μια μικρή έκπληξη σε 30 από τους παρευρισκόμενους.
Το EP θα πωλείται στο χώρο σε τιμή οικονομικής κρίσης.

Οι εορτασμοί θα συνεχιστούν μία εβδομάδα αργότερα, την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, στο After Dark live music bar (Ιπποκράτους & Διδότου 31).

Αυτή την φορά οι Dull Days παρουσιάζουν το σύνολο του υλικού τους και έχουν παρέα τους στην σκηνή πολλούς φίλους:
♪ Τον Boogie man στην φυσαρμόνικα/ στα φωνητικά (κιθαρίστας κ τραγουδιστής των “Down & Οut”, performer των “Big Nose Attack”)
♪ Τον Didi στη φωνή/ στα φωνητικά/ στο μικρόφωνο (κιθαρίστας κ τραγουδιστής των “The Dark Rags”)
♪ Τον Σωτήρη Πέπελα στην τρομπέτα
( συμμετοχές στους «Μητέρα φάλαινα τυφλή» και «Μόνικα»)
♪ Την Ρένα Παπαγεωργίου στο μικρόφωνο
Η βραδυά θα ξεκινήσει δυναμικά με τον Mickey Pantelous and the One Can Band ακολουθούμενος από τον « φίλο κ συνεργάτη » του Dr.Albert Flipout. Με μεγάλη εμπειρία στα μπλουζ, τη τζαζ και τη ροκ μουσική θα μας ταξιδεύσει, με αφορμή την προσωπική κωμικοτραγική ιστορία του συνοδοιπόρου του δόκτορα Flipout στην αμερικάνικη μουσική και ιστορία, με αναφορές σε όλο τον 20ο αιώνα έως τις μέρες μας.
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 10.30 μ.μ, το εισιτήριο θα κοστίζει 6 ευρώ και η πρώτη μπύρα σας θα είναι κέρασμα από τους εορτάζοντες. Οι 30 πρώτοι θα πάρουν επιπλέον δώρο, το νεοκυκλοφόρητο EP 'Blues Crash'.

Dull Days:

Δημήτρης Πάλλης : Bass guitars
κωστας γ : Voice
Panos D : Guitars
Skarp : Drums
Toliban : Guitars

Closer Alternative Bar / After Dark
Ippokratous 150 / Ippokratous & Didotou 31
Athens, Greece
...................

ROCK DJ NIGHT ΑΠΟ ΤΟΝ 
ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΟΥ RED 96.3 ΓΙΩΡΓΟ ΖΕΡΒΟ


OPENING SEASON PARTY!!!
ΔΥΝΑΤΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!
ΠΟΛΥ ΠΟΤΟ!!
GIVEAWAY "ROCK GALLERY" T-SHIRTS !!!

THE ROCK GALLERY
25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 13 ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ 2109352537
Néa Smírni, Greece
.................

The Boogie Sinners ! live Blues @ "Vinilion"
Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου στις 10:00 μ.μ.


Οι Boogie Sinners φλερτάρουν με τους ήχους του Blues και του Rock n’ Roll, όπως αυτοί των B.B. King, Junior Wells, T- Bone Walker, Shemekia Copeland, Hank Ballard ,Koko Taylor, αλλά και πιο “ηλεκτρικούς” ήχους, όπως των Buddy Guy και Stevie Ray Vaughan. Δίνουν ένα δυνατό Rhythm n’ Blues αποτέλεσμα, άλλοτε με πιο κλασσικούς ρυθμούς και άλλοτε με πιο Boogie διαθέσεις!

Vocals - Lia Hide
Guitar - Theodore Alexiou
Harmonica - Kostas Tenezos
Bass - Dimitris Georgopoulos
Drums - Giannis "Coach" Antonopoulos

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕ ΜΠΥΡΑ- ΚΡΑΣΙ 10 ΕΥΡΩ
Εκτορος 92 & Μενελαου Ιλιον Τηλ.210 2692640
.....................

Iced Earth Live in Cyprus


Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου · 8:00 μ.μ. - 11:00 μ.μ.
The legendary American power metal band Iced Earth comes for the first time in Cyprus!!! Be sure to be there!! Doors open at 20:00.Supporting band will be Sonik Death Monkey.You can preorder tickets at the price of 30 Euro from http://www.pitchblackrecords.com/store/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=84#.Tm4Dd2w8SN9.facebook

Το θρυλικό Αμερικάνικο συγκρότημα power metal Iced Earth έρχετε για πρώτη φορά στην Κύπρο!! Μην τους χάσετε!! Οι πύλες ανοίγουν στις 20:00.Μαζί τους θα είναι και οι Sonik Death Monkey. Μπορείτε να παραγγείλετε εισητήρια απο την ιστοσελίδα http://www.pitchblackrecords.com/store/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=84#.Tm4Dd2w8SN9.facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου