ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Σαν Σήμερα...15 Σεπτεμβριου

1941 Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Signe Toly Anderson γεννήθηκε στο Seattle της Washington. Έγινε δημοφιλής με την συμμετοχή της στο πρώτο άλμπουμ του Rock συγκροτήματος Jefferson Airplane, "Jefferson Airplane Takes Off". Αποχώρησε από το γκρουπ τον Οκτώβριο του 1966.

2004 Ο Αμερικανός κιθαρίστας και τραγουδοποιός Johnny Ramone (John William Cummings 1948-2004) απεβίωσε σε ηλικία 55 ετών στον ύπνο του στο σπίτι του στο Λος Άντζελες από καρκίνο του προστάτη. Υπήρξε κιθαρίστας του Punk Rock συγκροτήματος The Ramones. Το 2003 στην λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 100 Greatest Guitarists of All Time", βρέθηκε στην 16η θέση. Το 2002 το όνομα του μαζί με των υπολοίπων του συγκροτήματος, γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame.

1930 Ο Hoagy Carmichael και η ορχήστρα του ηχογραφούν το τραγούδι "Georgia on My Mind". Το έκανε πρώτος επιτυχία ο Frankie Trumbauer το 1931. Ο Ray Charles το τραγούδησε πολύ αργότερα, τον Σεπτέμβρη του 1960. Το 1979 έγινε το επίσημο τραγούδι της πολιτείας της Georgia.

1990 Το τραγούδι "The Joker" του συγκροτήματος Steve Miller Band, 16 περίπου χρόνια μετά την επιτυχία του στην Αμερική, βρίσκεται στην κορυφή των Βρετανικών Singles Charts. Το τραγούδι ήρθε ξανά στο προσκήνιο μετά την χρήση του σε διαφημιστικό σποτ της Levi Jeans.

1998 Κυκλοφορεί στις Η.Π.Α το τρίτο στούντιο άλμπουμ του Αμερικάνικου συγκροτήματος Marilyn Manson με τον τίτλο "Mechanical Animals". Έκανε την εμφάνιση του στο Billboard αμέσως μετά την κυκλοφορία του. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "The Dope Show", "I Don't Like the Drugs (But the Drugs Like Me)", "Rock is Dead" κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου