ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ

ΠΕΡΣΙΝΑ ΞΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ LIVE 
ΣΤΟ 
LEGALIZE SALONICA 2011


Καλέστε και τους φίλους σας στο μεγαλύτερο free event της πόλης, που φέτος θα συμπέσει χρονικά με το νέο νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά. Ενώστε και σεις την φωνή σας, μαζί με εκατομμύρια συνανθρώπους σε όλο τον κόσμο που στις αρχές Μαΐου διεκδικούν δικαιότερες και αποτελεσματικότερες πολιτικές. Συμμετέχουν:
BLUES WIRE, ΣΤΑΘΗΣ ΔΡΟΓΩΣΗΣ+ΔΡΑΜΑΜΙΝΗ, FUNDRACAR, SOUL FIRE,ΛΟΥΔΙΑΣ, ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ, Π ΕΡ Σ Ι Ν Α Ξ Ι Ν Α Σ Τ Α Φ Υ Λ Ι Α, ΑΝΙΜΑ ΝΑΤΙΟΝ,
CHUP...AKAVLAS, MOCA JUNIORS SS, BAILDSA BAND, LEMONOSTIFEL, AU.DO, BOBLYWOOD, GANJA ROCKS,12ος ΠΙΘΗΚΟΣ, ΑΝΝΑ MYSTIC&STEFANATTY, SCARY FACE, RETURN TO LITANY, MUSIC OXYGEN, PROFESSOR SKANK, DJ DOC, FYAH FIST, RASTA YOUTH, BOOKER, NORTHICAL, X-QUIPPO, RAS CHIDY, OXYA
Ακόμα: Ρεμπέτικη Κομπανία κι ο Παντελής Παυλίδης

Invite all your friends in the largest free event of the town, which this year will occur with the new drug law. Join your voice with tens of thousands of people in Greece as well as with millions globally who demand more justice and more effective drug policies.
Σάββατο, 30 Απρίλιος
ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΟΔΡΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
.........
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στον Atlantis 105,2
Δευτέρα, 2 Μάιος στις 10:00 μ.μ.


Οι συστάσεις και τα λόγια στην περίπτωση του Βασίλη Παπακωνσταντίνου μάλλον δεν χρειάζονται.
Ο Βασίλης άλλωστε είναι ένας καλλιτέχνης που έχει αποδείξει ότι αγαπάει το σταθμό και εκτιμάει την προσπάθεια μας όσο λίγοι.
Την Δευτέρα 05/02/2011, θα κάνει κάτι περισσότερο απ' το να μας δίνει κουράγιο με τα καλά του λόγια... θα κάνει εκπομπή.
Από τις 22:00 μέχρι και τις 00:00 ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου θα αναλάβει να απογειώσει την εκπομπή Guest Room, να της δώσει μια άλλη διάσταση και να την γεμίσει με τις καλύτερες μουσικές του περιπέτειες.
Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι γιατί τη Δευτέρα 02/05/2011, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ως ένα ακόμα μέλος της παρέας μας, θα είναι στον "άερα" του Atlantis 105,2 !!!
.............

Λεπτομέρειες για την αυριανή συναυλία
 των Echo & The Bunnymen


Οπώς ετοιμαζόμαστε να βρεθούμε κάτω από ένα δολοφονικό φεγγάρι αύριο στο Gagarin 205 Live Music Space, ήρθε η ώρα να πούμε και τις λεπτομέρειες για το αυριανό live των Echo & The Bunnymen.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:00
Οι Rosebleed θα μας ζεστάνουν από τις 21:00
Και στις 22:00 η σκηνή και η καρδιά μας θα παραδωθεί ανεύ όρων στον Ian McCulloch και τους Λαγουδανθρωπούς του.
Τιμή εισιτηρίου: 30€ προπώληση και 35€ ταμείο

Σημεία προπώλησης στην Αθήνα: TicketHouse, Public (Σύνταγμα) και www.ticketpro.gr

Η προπώληση θα συνεχιστεί μέχρι τις 18:00 την ημέρα της συναυλίας. Στις 19:00 θα ανοίξει ταμείο στο Gagarin 205.
...........
Detachments live- ξεκίνησε η προπώληση


Κυκλοφορήσαν τα εισιτήρια για τη συναυλία των Detachments στις 20 Μαΐου, στο Second Skin Club.
Κοστίζουν 12 ευρώ και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το Ticket House (Πανεπιστήμιου 42) ή από το Second Skin Club (Πλατεία Αγίων Αναργύρων, Ψυρρή- μόνο τις ώρες λειτουργίας του club).

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00
Detachments on stage: 22.15
...........
Επανακυκλοφορίες από Smashing Pumpkins
Το ντεμπούτο των Smashing Pumpkins Gish, καθώς και τα Siamese Dream και Pisces Iscariot, πρόκειται να επανακυκλοφορήσουν από την EMI. Tα άλμπουμ θα συνοδεύονται από νέο έξτρα υλικό, το οποίο προς το παρόν δεν έχει γνωστοποιηθεί. Σκοπός της δισκογραφικής είναι να επανεκδοθεί όλος ο κατάλογος των Pumpkins μέσα στα επόμενα τρία χρόνια.
Το Gish, το Siamese Dream και η συλλογή Pisces Iscariot αναμένονται μέσα στο 2011, ενώ το εμβληματικό Mellon Collie and the Infinite Sadness του 1995,
.............
O Orlando Bloom εμπνέεται από Gallaghers και Ian Brown
Στις φιγούρες των αδερφών Gallagher και τον Ian Brown, βρήκε ο Orlando Bloom έμπνευση για να το νέο του ρόλο. Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην ταινία Sympathy For Delicious και υποδύεται τον Stain, έναν παράλυτο dj που ασκεί χρέη θαυματοποιού. Όπως είπε, ανέπτυξε το χαρακτήρα του Stain πάνω στον Ian Brown και στους Gallaghers γιατί “ειδικά οι συγκεκριμένοι, έχουν ένα αληθινό attitude, αλαζονεία και αυτοπεποίθηση”, ενώ πρόσθεσε:
“Πιστεύουν πως βρίσκονται στο καλύτερο συγκρότημα του κόσμου και πως όλοι πρέπει να το ξέρουν και σκέφτηκα πως μια τέτοια στάση θα έδινε πολλά στο χαρακτήρα του Stain.”
..............
Duran Duran live στη Θεσσαλονίκη!
Σύμφωνα με το επίσημο site των Duran Duran (www.duranduran.com) η μπάντα θα εμφανιστεί στις 26 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη! Συγκεκριμένα στη σελίδα αναφέρεται πως θα δώσουν μία συναυλία στο θέατρο Γης. Δεν γνωρίζουμε προς το παρόν αν θα κατηφορίσουν στην Αθήνα, ούτε λεπτομέρειες για τα εισιτήρια. Πάντως η συμπρωτεύουσα έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω της σε συναυλιακό επίπεδο, δεν νομίζεις;
........
Αύγουστο η νέα δουλειά των Red Hot Chili Peppers


...έτσι αποκάλυψε ο drummer Chad Smith, χωρίς βέβαια να γνωρίζουμε ακόμα κάτι για τον τίτλο της... O Smith ανέφερε πως το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει προς το τέλος του Αυγούστου και πως προς το παρόν, επιλέγουν τα τελικά κομμάτια που θα κερδίσουν μια θέση στο δίσκο.
Θυμίζουμε πως ο πρόχειρος τίτλος που είχαν δώσει στο άλμπουμ όταν ακόμα το ετοίμαζαν ήταν “Dr Johnny Skinz's Disproportionately Rambunctious Polar Express Machine-head”. Φυσικά και δεν θα είναι αυτός ο τίτλος της επίσημης κυκλοφορίας.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του άλμπουμ, οι RHCP θα παίξουν σε διάφορα φεστιβάλ, όπως στο Summersonic festival της Ιαπωνίας τον Αύγουστο και στο Rock in Rio τον Σεπτέμβριο.
.............
Τα απομνημονεύματα του Moz


΄Την αυτοβιογραφία του ετοιμάζει ο Morrissey. Ο τραγουδιστής, έχει ολοκληρώσει τη συγγραφή του και τώρα όπως δήλωσε, βρίσκεται στο στάδιο του... “σενιαρίσματος”.
Συγκεκριμένα, όσα έχει γράψει αριθμούνται στις 600 σελίδες, κάτι που εκπλήσσει και τον ίδιο τον Moz, καθώς “δεν είναι τόσο ενδιαφέρων άνθρωπος, όπως είπε: "Δεν ξέρω γιατί έγραψα τόσα πολλά. Αναρωτιέμαι αν οι 600 σελίδες είναι υπερβολικές για τον αναγνώστη".

Η κυκλοφορία του βιβλίου αναμένεται μέσα στο 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου