ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

H ROCK ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ LIVE ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ!





SILVER DOLLAR, Απρίλιος 2011

Κάθε Δευτέρα, όλη μέρα, 1 ευρώ έκπτωση σε όλες τις μπύρες,
και μετά τις 8 το βράδυ συμμετέχετε σε διαγωνισμούς μπύρας με έπαθλο... ακόμη περισσότερη μπύρα!

Ο κατάλογός μας περιλαμβάνει 3 βαρελίσιες, 17 ετικέτες και συνεχώς εμπλουτίζεται με γνώμονα τις προτιμήσεις και τις απαιτήσεις σας.
BEER day στο Silver Dollar με fun και την καλύτερη μουσική της πόλης!

Είσοδος ελεύθερη!

Δείτε στο group του Silver Dollar στο Facebook photos και videos από προηγούμενους διαγωνισμούς μπύρας αλλά και τον τελικό της προηγούμενης χρονιάς!
Γίνετε μέλος για να ενημερώνεστε για όλα τα events του Silver Dollar!
Fb link: http://www.facebook.com/?tid=1732830273069&sk=messages#!/group.php?gid=31598828452

Silver Dollar
Εθνικής Αμύνης 19
Τ.Κ. 54621
τηλ. 2310283613
http://www.silverdollar.gr
e-mail: info@silverdollar.gr
................

AKROS APORRITON live @ ONOMA TOY RODOY
Σήμερα στις 11:00 μ.μ.


ROCK & POP ΔΙΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
ΤΩΝ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΝ,ΣΕ ΜΙΑ ΒΡΑΔΥΑ ΓΕΜΑΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!!
ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΞΙΩΤΗΣ, ΜΑΧΙ NIL.
ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ
...........
ΟΞΥΓΟΝΟ - ΧΑΡΤΗΣ για...πρωτοεμφανιζομενους!!!
Επισυνάπτεται ο χάρτης για αυτούς που έρχονται πρώτη φορά στο ΟΞΥΓΟΝΟ :


*Όποιος επιθυμεί να χρησιμοποιήσει το ΜΕΤΡΟ :
το Οξυγόνο -όπως θα δείτε και στον χάρτη- βρίσκεται ανάμεσα στη στάση ΑΚΡΟΠΟΛΗ και στη στάση ΣΥΓΓΡΟΥ-ΦΙΞ!
Και οι 2 στάσεις απέχουν από το μαγαζί το πολύ 3-4 λεπτά με τα πόδια!!!

see you there!!!!!!!!
.............
Ο ΛΟΛΕΚ "ΣΤΑ ΆΚΡΑ" ΜΕ ΤΗ ΒΙΚΥ ΦΛΕΣΣΑ (ΝΕΤ)
Ο Lolek, κατά κόσμον, Γιάννης Αναγνωστάτος, ένα από τα ονόματα των δημιουργών που έχουν ξεχωρίσει στη νέα ελληνική μουσική σκηνή , έρχεται ΣΤΑ ΑΚΡΑ με τη Βίκυ Φλέσσα(ΝΕΤ) την Παρασκευή 29 Απριλίου 2011 στις 10 το βράδυ λίγες ημέρες πριν κυκλοφορήσει ο δεύτερος δίσκος του με τον δηλωτικό τίτλο < Αχινός>.
Ο φέρελπις τραγουδοποιός μιλά για τη γενιά των τριαντάρηδων που είναι – όπως λέει χαρακτηριστικά <επαναπαυμένη> ,κρατά απόσταση από τον έρωτα ως προϊόν πώλησης στον χώρο της Τέχνης και στηλιτεύει την εμμονή όσων επιδιώκουν να αυτοπροσδιορίζονται < καλλιτέχνες>.
Διανύει συνεσταλμένος την απόσταση από τον πρώτο του δίσκο < Alone> με αγγλόφωνο στίχο στον δεύτερο, όπου η ελληνική του στιχουργία χάρις στον έντονο ψυχισμό που διακρίνει τον Lolek μετατρέπει τα τραγούδια του σε μικρές πραγματείες διαμαρτυρίας για ό,τι δεν είναι αυθεντικό.

( η εκπομπή επαναλαμβάνεται το Σάββατο στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα).
............
Παρασκευη 29 ΑπριλιουΤελευταιο live των Sexy
Θα παιζαμε στο Λονδινο, στον περιβόητο πριγκιπικο γαμο του Ουιλιαμ και της Κειτ,αλλα τους ειπαμε οτι 29 Απριλιου στις 00:00 ειναι το τελευταιο μας live στο Ghost House και δεν γινεται.Τους ειπαμε βεβαια να αλλαξουν ημερομηνια αλλα ηδη ειχαν κλεισει και την ταβερνα για το πριγκιπικο γλεντι.
Οποτε σας περιμενουμε στο Ghost House.Το live ανοιγουν οι Major lift στις 22 30 και τη σκυταλη παιρνουν στις 00:00 οι Sexy με special guest τον Βαγγελη Ασημακη.
Σας περιμενουμε να τα σπασουμε !!!
............
O Απόστολος Ρίζος με την μπάντα του, 
θα βρίσκεται στo Club του Μύλου, 
την Τετάρτη 4 Μαϊου, για ένα μοναδικό live.


Με τη χαρισματική φωνή του και τις απρόσμενες ενορχηστρώσεις, μας αποκαλύπτει με έναν άλλο τρόπο κομμάτια δικά του καθώς και άλλων δημιουργών, τα οποία έχει στιγματίσει με την προσωπική του ερμηνεία. Τραγούδια από την καινούργια του δισκογραφική δουλειά, με τίτλο “Τι είδες που δεν είδα εγώ;” που κυκλοφόρησε πρόσφατα, συναντιούνται με αυτά της δεκάχρονης πορείας του στη δισκογραφία, όπως το “Τι να θυμηθώ”, το “Να' μαστε μαζί” και τη “Φυσαλίδα”, του Νίκου Ζούδιαρη.
Με ρυθμό και συναίσθημα, και μέσα από το ονειρικό κλίμα που δημιουργούν οι ερμηνείες του Απόστολου Ρίζου συμπράττοντας με το βιμπράφωνο, τα κρουστά, τις κιθάρες τη φυσαρμόνικα και το μπάσο (του πληθωρικού μουσικού των Υπογείων Ρευμάτων Απόστολου Καλτσά) φανερώνονται από την αρχή, τραγούδια που έχουμε όλοι αγαπήσει, όπως το “Α bord de l’ Aspasia” του Θάνου Μικρούτσικου σε ποίηση Νίκου Καββαδία, το “Σώπα κι άκουσε” του Γιώργου Ζήκα, ο “Κηπουρός” του Παύλου Παυλίδη, ο “Διάφανος” του Θανάση Παπακωνσταντίνου, το “Phantasmagoria in two” του Tim Buckley και άλλα αγαπημένα, σε ένα live έκπληξη που θα μας ταξιδέψει από την αρχή μέχρι το τέλος.

Παίζουν:
Βαγγέλης Παρασκευαϊδης : βιμπράφωνο
Ε- mute: τύμπανα
Απόστολος Καλτσάς: μπάσο, basskeys, voice beat box
Απόστολος Ρίζος : ακουστική κιθάρα, φυσαρμόνικα
...........
ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ
live
Παρασκευή 6 και Παρασκευή 13 Μαΐου
Σταυρός του Νότου Club

support: KAL DRAKO

Τα Υπόγεια Ρεύματα επιστρέφουν στο Club του Σταυρού του Νότου για δύο μόνο παραστάσεις την Παρασκευή 6 και Παρασκευή 13 Μαΐου.
Τα Υπόγεια Ρεύματα παρουσιάζουν ένα live με ηλεκτρικό ελληνόφωνο ροκ, με τραγούδια από την δισκογραφία τους και από διασκευές.. ένα live που θα μείνει αξέχαστο τόσο στο κοινό όσο και στους ίδιους τους συντελεστές.
Η έντονη συναυλιακή δράση του σχήματος βοήθησε στη ζύμωση των μελών του με αποτέλεσμα την αποκρυστάλλωση του ήχου τους σ’ ένα μείγμα ακραιφνώς ροκ διαθέσεων με λυρικές και εσωστρεφείς εκλάμψεις. Όχημα όπως πάντα η ποιητική στιχουργική τους, στην οποία ανέκαθεν τα Υπόγεια Ρεύματα έδιναν ιδιαίτερη βαρύτητα.
Με αφορμή την δισκογραφική δουλειά με τον Θάνο Μικρούτσικο «Τους έχω βαρεθεί», παρουσιάζουν επίσης και διασκευασμένα τραγούδια με πολιτικό-κοινωνικό περιεχόμενο, από το ευρύ ρεπερτόριο του Θάνου Μικρούτσικου, πάνω στους στίχους μεγάλων ποιητών (Β. Μαγιακόφσκι, Ν. Χιχμέτ, Μπ. Μπρεχτ, Γ. Ρίτσος, Α. Αλκαίος, Μ. Ελευθερίου, Μ. Αναγνωστάκης, Φρ. Βιγιόν, Κ. Τριπολίτης, Ν. Καββαδίας, Β. Μπίρμαν κ.ά.).
Τα Υπόγεια Ρεύματα αποτελούνται από τους Γρηγόρη Κλιούμη (κιθάρα – τραγούδι), Κώστα Παρίσση (κιθάρα –τραγούδι), Απόστολο Καλτσά (ηλεκτρικό μπάσο), Τάσο Πέππα (τύμπανα).

Αποκλειστικά για τα δύο αυτά live ως support θα έχουν μαζί τους τον διεθνούς φήμης ντράμερ KAL DRAKO - μόνος του επί σκηνής σε ένα δυνατό performance έκπληξη!

Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή και Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος
Τηλ. Κρατήσεων: 2109226975
Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος 12ευρω


Λίγα λόγια για τον KAL DRAKO:

Ο Καλλίστρατος Δρακόπουλος άρχισε να παίζει κλασσικό πιάνο όταν ήταν 7 χρονών. Μετά από πολύ Bach και Mozart, και από την αγάπη του για την Rock, άρχισε να παίζει drums.
Εχοντας καταπληκτικούς καθηγητές που αναγνώρισαν το ταλέντο του, πέρασε την εφηβεία του μελετώντας και παίζοντας με Rock Groups.
Το 1999 μετακόμισε στο Los Angeles για να σπουδάσει στο L.A.M.A (Los Angeles Music Academy). Οι καθηγητές εκεί άλλαξαν την οπτική του και τις απόψεις του για την μουσική!
Επιστρέφοντας στην Ελλάδα ένα χρόνο αργότερα, έκανε sessions με διάφορους επιτυχημένους καλλιτέχνες και περιόδευσε σε Ευρώπη και Αμερική. Ταυτόχρονα έμεινε ενεργός στην Jazz σκηνή και έπαιξε/ηχογράφησε με τους περισσότερους μουσικούς της σκηνής της Αθήνας.
Το 2004 μετακόμισε στο Los Angeles όπου συνεργάστηκε με παραγωγούς όπως οι: Regie Dozier (Jamiroquai, Outkast, Miles Davis), Phillip Giffin (Hollywood Producer, writer), Mike Tucci (engineer: Metallica, Pearl Jam), Brian Hardin, Sage Principini.
Παρέμεινε ενεργός στο jazz κύκλωμα, παίζοντας με μουσικούς όπως οι : Nick Mancini collective, Mike Laundau, Mike Miller (from Chick Corea's electric band 2), Angus Thomas (Miles Davis), Bryan Baker (Steps Ahead), Hamilton Price, Theo Saunders, Ken Chan, The Evren Edler band, Jimmy Mahlis, The Esquires Big Band, Frank Fontaine, Lorenzo Grassi's Shapes of Sound και πολλοί άλλοι.
Επίσης συνέχισε να συνεργάζεται με πολλούς rock/ pop/ funk καλλιτέχνες και μουσικούς, μεταξύ άλλων οι : Philip Bynoe (from Steve Vai),Chris Roy (Nancy Sinatra), Cory Phillips, Robbie Angellucci, Diego Langtry's Pocket Sized Planets (BMI), Noush Skaugen, Award winning Violinist Antonio Pontarelli, John Huldt's Rules Do Not Apply, και είχε την τύχη να παίξει σε χώρους όπως Whisky A gogo, The Roxy, Music Box (Los Angeles Music Awards), NASCAR, XGAMES, The Namm Show, Santa Monica football field, The Key Club, The Viper Room, Hotel Cafe κτλ.
Συνεργάστηκε ακόμη με τον ηθοποιό John Cho (Harold and Kumar go to White Castle, House) και την μπάντα του Viva La Union, καθώς και με τον σεναριογράφο Tommy Swerdlow (Shrek). Υπήρξε first call για την εταιρεία παραγωγής "Sad Girl Music" της Karen Swerdlow "Sad Girl Music".
Έπαιξε στο τηλεοπτικό spot της βραβευμένης σειράς του ABC "Brothers and Sisters" και παράλληλα ήταν μέλος της alternative Rock μπάντας AMBERSIDE.
Επίσης ασχολήθηκε με την διδασκαλία και συνεργάστηκε με το Aimee Hopkins Arts School ως καθηγητής και το LAMA (Los Angeles Music Academy) ως ensemble player.

Μετά από 3 ταξίδια στην Ευρώπη το 2009, άλλαξε και πάλι οπτική γωνία και άποψη για την μουσική και επέστρεψε στην Ελλάδα όπου εργάζεται ως δάσκαλος αλλα και ως μουσικός σε συνεργασία με διάφορους καλλιτεχνες.
...........
SILVER DOLLAR, Απρίλιος 2011

Το μουσικό cocktail αυτή την Τετάρτη μιξάρει ο Dj DGNS με ένα αφιέρωμα σε όλες τις Pop, Rock και New Wave επιτυχίες των 80's!

Και όπως κάθε Τετάρτη, πίνετε με 6 ευρώ το αγαπημένο σας cocktail, εμπνέεστε και δημιουργείτε ένα δικό σας πρωτότυπο cocktail, συμμετέχοντας σε διαγωνισμό για να κερδίσετε shaker για την παρέα σας ή ακόμη και μια θέση στον κατάλογο του Silver Dollar!

Είσοδος ελεύθερη!


Silver Dollar
Εθνικής Αμύνης 19
Τ.Κ. 54621
τηλ. 2310283613

Γίνετε μέλος για να ενημερώνεστε για όλα τα events του Silver Dollar!
..............

POPULATION presets
“ Barbarism begins at home “ - The Smiths Party
Σάββατο 7 Μαΐου
Οξυγόνο Live - Club!

Το Σάββατο 7 Μαΐου η ομάδα population ξαναχτυπά με ένα αφιέρωμα στους Smiths! H θρυλική μπάντα από το Manchester είναι πάντα επίκαιροι και έχουν φανατικούς θαυμαστές.
Στα pure 90s έγιναν εκπληκτικές βραδιές που είχαν αφιερωθεί στους Smiths και στον Morrissey . Η φιλοδοξία είναι ίδια και αυτή την φορά. Γλαδιόλες, projection show με smitho – υλικό, charming διάθεση , 5 Dj’s και άλλες εκπλήξεις περιμένουν όσους προσέλθουν στο Oξυγόνο Live-Club!

Dj’s: Dear Quentin , Παναγιώτης Μένεγος, Νικήτας Μαντάς, Φώτης Βαλάτος, Θεοδόσης Μίχος
Design flyer: Dear Quentin
Photography by Zouela Pourbour

Doors open : 23:30 Είσοδος: 5€
..............

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΑΝΟΣ
ΟΞΥΓΟΝΟ LIVE!
ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΪΟΥ 2011


O Γιώργος Σπανός, την Κυριακή 8 Μαίου, θα παρουσιάσει ζωντανά στο “Οξυγόνο Live!” τα νέα του τραγούδια, υπό τον γενικό τίτλο “Του Χρόνου η Ανάσα”, με ερμηνεύτρια τη Μπέττυ Χαρλαύτη.
Θα ακουστούν τραγούδια και από παλιότερες δουλειές του Γιώργου Σπανού καθώς και διασκευές από το Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο με “συνοδοιπόρους” επί σκηνής τη Βάνα Πεφάνη, τον Γεράσιμο Γεννατά, τον Δαυίδ Μαλτέζε, τον Θανάση Βλαβιανό, τη Μυρτώ Αρεταίου και τον Κώστα Παπακωστόπουλο.

Ώρα εισόδου: 21:00 Είσοδος: 10€ (+ 3 το ποτό)
............

Pale Faces… live @ Οξυγόνο-live
06/05/2011


Τους είδαμε στο Χ Factor να παίρνουν πνοή και να σχηματίζονται από 3 μέλη σε 4 ….τους είδαμε να δοκιμάζονται με μεγάλη επιτυχία …και τώρα αυτή να συνεχίζεται στο Οξυγόνο live !!!!
με πολύ δυναμισμό και στοιχειά από την pop – rock σκηνή
οι Pale Faces θα μας ταξιδέψουν στις δικές τους …νεανικές εντάσεις και ανησυχίες …δημιουργώντας … ένα ξέφρενο πάρτι στις 6 Μάιου για μια και μόνο εμφάνιση …..
Ακούσαμε δείγματα από την πρώτη τους δισκογραφική δουλεία που θα κυκλοφορήσει σύντομα όπως το << Όλα πετάνε >> , σε μουσική του Δημήτρη Κοργιαλά & σε στίχους του Νίκου Ραπτάκη …παίρνοντας μια μελωδική γεύση για το τι αναμένεται να ακολουθήσει ….
……η συνέχεια από κοντά παρουσιάζοντας μας δικά τους τραγούδια αλλά και γνωστές ελληνικές – ξένες rock επιτυχίες ….

Ώρα εισόδου: 22:00 Είσοδος με ποτό: 13€

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου