ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΗ ROCK!!!!

O Josh Homme λατρεύει τη Bjork
O frontman των Queens of the Stone Age είναι μεγάλος fan της Bjork και ομολόγησε πως θέλει να συνεργαστεί μαζί της, αλλά φοβάται.... την απόρριψη. Σύμφωνα με τον Homme, το στυλ της Ισλανδής και η αλλόκοτη αισθητική της δεν του δίνει πολλά περιθώρια να της κάνει πρόταση, γιατί γνωρίζει καλά την απάντηση. “Θέλω να κάνουμε κάτι μαζί αλλά αισθάνομαι πως θα αρνηθεί και δεν θα το αντέξει ο εύθραυστος εγωισμός μου”, είπε χαριτολογώντας.
Ο κιθαρίστας αποκάλυψε και έναν ακόμα αγαπημένο του καλλιτέχνη: Τον Roy Orbison. Μάλιστα παρότρυνε όλους τους Fans των QOTSA να ακούσουν τα τραγούδια του.
................
Νέο κομμάτι από Mikro για download
“Είμαστε Όλοι Μαζί” είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού των Mikro και το προσφέρουν δωρεάν για download μέσα από το επίσημο site τους, http://www.mikro.gr.
Απόψε το γκρουπ θα εμφανιστεί στο Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης, για την υποστήριξη της υποψηφιότητας της συμπρωτεύουσας για την Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας - 2014.
Aκουστική κιθάρα Cort: O NIKHTHΣ
Ο μεγάλος νικητής της ακουστικής κιθάρας Cort AD 880 CE, είναι η
Μαρία Καμπουράκη
Ο νικητής έχει ειδοποιηθεί για τον τρόπο παραλαβής του δώρου. Θα ακολουθήσει και φωτογραφικό ρεπορτάζ από την παραλαβή.
Ευχαριστούμε την Logothetis Music. Stay τuned- από Δευτέρα νέος μεγάλος διαγωνισμός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου