ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

SWAP NOT SHOP *submarine edition *

Κάντε κλικ εδώ
Ένα μεγάλο καλοκαιρινό πάρτυ ανταλλαγής, με κοκτέιλ, βανίλια, και retro future μουσικές από την dj Βασω Βλαχοπούλου (Republic 100.3)


Μετά την τεράστια επιτυχία του πρώτου x-mass muffin πάρτυ το Δεκέμβριο, το καλοκαιρινό swap not shop είναι εδώ!

Επειδή πάντα οι ντουλάπες μας είναι γεμάτες με ρούχα που δε φοράμε, επειδή κάποτε αγαπήσαμε ένα ζευγάρι σαγιονάρες αλλά τώρα θέλουμε να τους δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία, επειδή σίγουρα έχεις κάτι που δεν θες πια και πάντα δεν έχεις κάτι που θέλεις διακαώς, και τελικά, επειδή πιστεύουμε στην ανταλλαγή και πάντα υπάρχει ένας καλός λόγος για πάρτι, τα Swap Not Shop έχουν ήδη γίνει θεσμός. Έχετε ρούχα που δεν σας αρέσουν πια; Έχετε βαρεθεί τα αξεσουάρ σας; Ανταλλάξτε, μην ψωνίζετε!

Ελάτε την Πέμπτη 14/7 , από τις 18.00 το απόγευμα στο See Saw στη Λέοντος Σοφού, για να ανταλλάξετε , να πιείτε καφέ, να σας κεράσουμε υποβρύχιο, και να κάνουμε μαζί ένα απίθανο καλοκαιρινό πάρτι όπως παλιά. Φαντάζεστε τίποτα καλύτερο στη στοά της Λέοντος Σοφού, με κόσμο που πηγαινοέρχεται, κερασμένη βανίλια υποβρύχιο, υπέροχες retro future μουσικές από την Βάσω Βλαχοπούλου του Republic Radio, και γνωριμίες;

Πώς λειτουργεί:

Φέρνετε μία σακούλα με καθαρά και σε καλή κατάσταση ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, αντικείμενα (τα δικά σας, της μαμάς σας, του παιδιού, του φίλου, του κολλητού, του σκύλου, του γείτονα). Την αδειάζετε και τη γεμίζετε ξανά με ό,τι σας γυαλίσει στο μάτι. Τόσο απλά. Και τόσο τζάμπα.

Be creative: πριν υποτιμήσετε ένα ρούχο, σκεφτείτε πώς μπορείτε να το τροποποιήσετε ή να το φορέσετε. Ζητήστε συμβουλές από τα κορίτσια που θα βρίσκονται στον χώρο- ποτέ δεν ξεμένουμε από ιδέες!

Μάθετε την ιστορία του κάθε ρούχου: θα το αγαπήσετε ακόμη περισσότερο…
Ελάτε νωρίς με την παρέα σας να περάσουμε τη μέρα μαζί. Διασκεδάστε το. Άλλωστε είναι ένα πάρτι!

Τα Swap not Shop είναι πάρτι ανταλλαγής ρούχων που ξεκίνησαν στην Αθήνα τον Αύγουστο του 2009 από τη Βιβιάνα, τη Σάντρα-Οντέτ και τη Θάλεια. Η τρέλα τους συνεχίστηκε από τις Θεσσαλονικιές swappers Δέσποινα και Χριστίνα και αυτό είναι το δεύτερο 2310πάρτυ.

Σας περιμένουμε,


Δέσποινα, Χριστίνα, Βάσω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου