ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

EUROPE Taps παραγωγός Kevin Shirley για το άλμπουμ New - 12 Ιούλ. 2011

Κάντε κλικ εδώ
Swedish hard rockers EUROPE έχουν αξιοποιηθεί Kevin Shirley (IRON MAIDEN, JOE BONAMASSA, BLACK COUNTRY COMMUNION, BLACK STONE CHERRY, JOURNEY)για την παραγωγή επόμενο στούντιο άλμπουμ τους, πλακόστρωτο για την απελευθέρωση Απρίλιο του 2012.

"Συνεχίζουμε να αισθανόμαστε έχουμε μια κόλαση μιας εγγραφής βράχο για να κάνουν", λέει ο Ευρώπης τραγουδιστή Joey Tempest. "Kevin είναι ο άνθρωπος για τη δουλειά. Αγαπάμε την εργασία του με BONAMASSA, BLACK COUNTRY COMMUNION, and BLACK STONE CHERRY.
Είναι η πραγματική διαπραγμάτευση. Είμαστε έτοιμοι να κάνουν κάποια σοβαρή ζημιά."

Μια φωτογραφία της Ευρώπης με τον Kevin Shirley που ελήφθησαν πρόσφατα στη Στοκχόλμη της Σουηδίας μπορεί να φανεί στη συνέχεια.

Την περασμένη εβδομάδα EUROPE συναντήθηκαν με Shirley στη Στοκχόλμη για να συζητήσουν την κατεύθυνση το επόμενο άλμπουμ. Με βάση τις αντιδράσεις από τους οπαδούς και τα μέσα ενημέρωσης, EUROPE για το 2009 το άλμπουμ, "Last Look At Eden", απέδειξε ότι είναι πιο σημαντικό ρεκόρ του συγκροτήματος μετά το "The Final Countdown". "Έχω ήδη οπαδός της Ευρώπης εργάζονται για πολλά χρόνια», λέει η Shirley. «Η μπάντα είναι μεγάλη επιρροή και πολύ υποτιμημένη. Δεν μπορώ να περιμένω να κάνει το επερχόμενο άλμπουμ πιο εκρηκτική τους μέχρι σήμερα."

Μετά το καλοκαίρι του 2011, η EUROPE θα τελειώσει την προώθηση της "τελευταία ματιά Eden" περιοδεία, και θα αρχίσει να εστιάσουν την ενέργειά τους για το επόμενο άλμπουμ που παράγεται από Shirley. "Έχουμε περιοδεύσει για ένα και ενάμιση χρόνο», προσθέτει ο Tempest. "Ήρθε η ώρα να γράψει και να ηχογραφήσει κάποια νέα κομμάτια και να επιστρέψει στο δρόμο και πάλι το 2012."

Το νέο υλικό που δείχνει μια πιο απλή προσέγγιση ροκ εμφανής στην "Doghouse" - ένα νέο τραγούδι EUROPE που πραγματοποιήθηκε σχετικά με την πρόσφατη βρετανική περιοδεία τους. Το τραγούδι χαρακτηρίζεται επίσης για την Ευρώπη 's επερχόμενο "Ευρώπη: Live at Μπους ποιμένα» DVD, που κυκλοφόρησε Αύγουστο του 2011 σε earMUSIC CD και DVD.

earMUSIC είναι επίσης για να απελευθερώσει έναν περιορισμένο πολυτελές βιβλίο με εικόνες από τον Denis O'Regan. "Live Look At Eden" διαθέτει αποκλειστική απευθείας ήχο και την εκπληκτική απόδοση στο τελευταίο Φεστιβάλ, το iTunes στο Λονδίνο.
Καταγραφή για τους Ευρωπαίους νέο άλμπουμ ξεκινά στη Στοκχόλμη στις 3 Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου