ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

ΤΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!



33o River Party
Ένα μυστικό που το παίρνει το ποτάμι! Κάθε χρόνο!

Υπάρχει ένα καλοκαιρινό ραντεβού που δεν χάνει κανείς. Το μεγαλύτερο, ιστορικότερο και μακροβιότερο φεστιβάλ της Ελλάδας εκτός Αθήνας, έρχεται για μία ακόμα χρονιά να μας παρασύρει στον πιο ανέμελο και αυθεντικό τρόπο διασκέδασης!

Χιλιάδες νέοι από όλη την Ελλάδα, αλλά και τις όμορες χώρες κατακλύζουν επί 5 ημέρες το Νεστόριο Καστοριάς και εκεί, μπροστά στις όχθες του Αλιάκμονα αποδεικνύουν ότι κανείς δεν μπορεί να μας κλέψει τη χαρά!

Η Live2, η οποία δημιουργήθηκε από την ένωση της «On Stage» της μεγαλύτερης εταιρίας παραγωγής Ελληνικών μουσικών γεγονότων με παρουσία στην ελληνική αγορά περισσότερων από 25 χρόνια και της «People Entertainment Group», της νεότερης αλλά ήδη γνωστής εταιρίας που μετρά 9 χρόνια παρουσίας στα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας, ανέλαβε από πέρυσι με επιτυχία τη διεξαγωγή του φεστιβάλ και υπόσχεται και φέτος να προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για ένα απολαυστικό φεστιβάλ.

Φέτος, το μοναδικό στο είδος του River Party έρχεται ανανεωμένο και καλύτερο από ποτέ. Σημαντικά ονόματα από τον χώρο της μουσικής θα δώσουν το "παρών" επί 5 ημέρες.
Από τις 3 μέχρι και τις 7 Αυγούστου στα stages του River Party θα ακούσουμε τα πιο αγαπημένα μας ονόματα, θα τραγουδήσουμε, θα χορέψουμε και θα κολυμπήσουμε στα νερά του Αλιάκμονα.

Αυτό το καλοκαίρι, οι περισσότεροι από 50,000 επισκέπτες που αναμένονται όπως κάθε χρόνο, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν επιπλέον venues όχι μόνο στην κεντρική σκηνή, αλλά και στο green stage και στο dance που λειτούργησε περυσι για πρώτη φορά. Εκεί, θα φιλοξενούνται κάθε βραδιά σημαντικοί djs έκπληξη!

Όπως κάθε χρόνο, έχουν προγραμματιστεί παράλληλες εκδηλώσεις που θα δώσουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες όχι μόνο τις νύχτες, αλλά και τις μέρες.

Γιατί το River Party δεν είναι απλώς ένα φεστιβάλ. Είναι μία ευκαιρία να βγάλουμε τον πιο χαρούμενο εαυτό μας.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Tετάρτη 3 Αυγούστου
Main Stage: Παύλος Παυλίδης, Locomondo, Shantel
Green Stage: Penny & The Swing Cats

Πέμπτη 4 Αυγούστου
Main Stage: Γιάννης Αγγελάκας, Ψαραντώνης, Γιάννης Χαρούλης, Λεωνίδας Μπαλάφας
Green Stage: Gemini Act

Παρασκευή 5 Αυγούστου
Main Stage: Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Θάνος Μικρούτσικος, Χρήστος Θηβαίος, Πάνος Μουζουράκης
Green Stage: 48 Ώρες

Σάββατο 6 Αυγούστου
Main Stage: Χάρης & Πάνος Κατσιμίχας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιάννης Ζουγανέλης, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Δημήτρης Σταρόβας, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Ζηνοβία Αρβανιτίδη
Green Stage: Θεοδοσία Τσάτσου

Κυριακή 7 Αυγούστου
Main Stage: Στέλιος Ρόκκος, Δήμος Αναστασιάδης, Professional Sinnerz, Enola str8
Green Stage: Ειρήνη Δούκα & Greggy K.


ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

15 ευρώ μονοήμερο εισιτήριο, για τις ημέρες Τετάρτη, Πέμπτη και Κυριακή
18 ευρώ μονοήμερο εισιτήριο, για τις ημέρες Παρασκευή και Σάββατο
45 ευρώ για τις 5 ημέρες, συμπεριλαμβανομένου και του δικαιώματος κατασκήνωσης.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Τηλεφωνικά: 210 7234567
Online: www.ticketservices.gr
Οι online και οι τηλεφωνικές παραγγελίες γίνονται με χρέωση πιστωτικής κάρτας και περιλαμβάνουν χρέωση υπηρεσίας

Σύντομα θα ανακοινωθούν και φυσικά σημεία προπώλησης

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

τηλέφωνο για πληροφορίες: 2103629246
ιστοσελίδα του River Party: www.riverparty.org

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Live 2
τ. 210 7475080-2, 210 3629246
www.onstage.gr
.............

Tango Azul
ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ
Στο ΘΕΑΤΡΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ


Και να’μαι εδώ μαζί σου σε ένα κόσμο μελαγχολικό, χορεύοντας το τάνγκο που αγαπούσαμε σαν πρωτο-ιδωθήκαμε...
Όσο η μουσική παίζει, αναπολούμε τις ημέρες εκείνες όταν η αγάπη μας ήταν σαν ένας χαρακτηριστικός ήχος που δεν μπορούσαμε εύκολα να ξεχάσουμε ...
Καθώς φιλώ το μάγουλό σου, ξέρω πως δεν χρειάζεται να μιλάμε ενώ τα βιολιά ,σαν χορωδία, εκφράζουν την επιθυμία...
Τον πόθο που τότε γνωρίζαμε καλά ...
Γιαυτό κράτα με σφιχτά στην αγκαλιά σου το βράδυ αυτό...

Here am I with you in a world of blue
And we're dancing to the tango we loved when first we met
While the music plays, we recall the days
When our love was a tune that we couldn't soon forget
As I kiss your cheek, we don't have to speak
The violins, like a choir, express the desire
We used to know not long ago
So just hold me tight in your arms tonight

Tango Azul [Blue Tango] by Los Tres Diamantes

Το Θέατρο του Λυκαβηττού θα μεταμορφωθεί -για λίγες ώρες την Δευτέρα 18 Ιουλίου – σε μια Μιλόνγκα(Milonga)! Το γνωστό και ιστορικό μπαρ της Αργεντινής. Στο σημείο συνάντησής τους λοιπόν, σε ένα τάνγκο μπαρ του Μπουένος Άϊρες, βλέπουμε τρία χορευτικά ζευγάρια και μια τραγουδίστρια που συναντιούνται μετά από καιρό για να «αφηγηθούν» με το δικό τους χαρακτηριστικό τρόπο σύντομες ιστορίες από το παρελθόν και το παρόν τους.

Κοφτές και αισθησιακές κινήσεις γεμάτες πάθος. Γεμάτες πόνο και χαρά. Κινήσεις που στροβιλίζονται στη σαγήνη και παρασύρονται από τον πόθο! Γιατί μόνο έτσι ο αργεντίνικος χορός του έρωτα, το Τάνγκο, ξέρει να ...εκφράζεται.

Έξι γνωστοί χορευτές , οι Πάμπλο Ογιέντα & Μπεατρίζ Ρομέρο(Pablo Ojeda & Beatriz Romero), οι Ντανιέλ Φερό & Λορένα Μέρμελσταϊν(Daniel Ferro & Lorena Mermelstein) και οι Χόρχε Ραμίρεζ & Νελίδα Μιλιόνε (Jorge Ramirez & Nélida Miglione) αλλά και μια σημαντική ερμηνεύτρια η Πατρίσια Νόρα (Patricia Nora)- που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το Tango Passion- αναλαμβάνουν μέσα από τις αριστοτεχνικές χορευτικές τους κινήσεις αλλά και μέσα από τους ερωτικούς στίχους των τραγουδιών, να μας ...μυήσουν στο απόλυτο πάθος ενός ανεκπλήρωτου έρωτα, στον πόνο εκείνου που χάνει ό,τι ποθεί, στην ερωτική απόγνωση με το εντυπωσιακό Tango Azul.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Πάμπλο Ογιέντα & η Μπεατρίζ Ρομέρο εκτός από επαγγελματίες χορευτές είναι και καθηγητές και χορογράφοι του αργεντίνικου τάνγκο και θεωρούνται ως ένα από τα πιο ολοκληρωμένα ζευγάρια που ασχολούνται με αυτό το χορό, λόγω της καλλιτεχνικής και παιδαγωγικής τους εκπαίδευσης. Ήταν το πρώτο ζευγάρι χορευτών τάνγκο στη Μαδρίτη και ήταν πρωτοπόροι στο να διδάξουν το τάνγκο σχεδόν σε κάθε Ισπανική πόλη.

Την ορχήστρα- η οποία απαρτίζεται από πέντε σολίστες- διευθύνει ο γνωστός βιρτουόζος του μπαντονεόν (και όπως -συχνά - αποκαλείται, ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς μουσικούς τάνγκο της γενιάς του) Λουτσιάνο Γιούνγκμαν(Luciano Jungman ).

Τις χορογραφίες και την δραματουργία του Tango Azul υπογράφουν η Σούζαν Λαντούα(Susanne Landua) και ο Φιλίπ Λιζόν(Philippe Lizon)-ένας ενθουσιώδης χορευτής τάνγκο και μαθητής του Μωρίς Μπεζάρ (Maurice Béjart).

Μικρές ερωτικές ιστορίες από δώδεκα καλλιτέχνες που ανεβαίνουν στη σκηνή του Λυκαβηττού την Δευτέρα 18 Ιουλίου για να τις «αφηγηθούν» μέσα από μια εκρηκτική μουσικοχορευτική παράσταση μοιραίου πάθους. Του Tango Azul!


Προπώληση Εισιτηρίων:
www.ticketservices.gr, 210 7234567, Public, Στοά Πεσμαζόγλου (Πανεπιστημίου 39)

*Θα υπάρχει δωρεάν λεωφορείο από την οδό Σαρανταπήχου για την μεταφορά προς το θέατρο Λυκαβηττού.

Τιμές Εισιτηρίων: 30€ & 40€
Εκπτωτικό εισιτήριο για νέους μέχρι 25 ετών & για άτομα άνω των 65 ετών (με επίδειξη ταυτότητας): 20€
.................

7ο Διεθνές Φεστιβάλ Αιγαίου 2011 - Σύρος


Για 7η συνεχή χρονιά το Φεστιβάλ Αιγαίου πραγματοποιείται τον Ιούλιο στο πανέμορφο θέατρο «Απόλλων» της Σύρου, ζωντανεύοντας τη λυρική παράδοση ενός από τα πρώτα θέατρα του νεοελληνικού κράτους, που κατασκευάστηκε το 1864 και στέγασε ιστορικές παραστάσεις όπερας και μελοδράματος την εποχή της «ελληνικής αναγέννησης» του 19ου αιώνα.

Κεντρικός χώρος παραμένει το θέατρο Απόλλων, φέτος όμως το Φεστιβάλ αναπτύσσεται και σε άλλους δημόσιους χώρους της πόλης - την επιβλητική πλατεία Μιαούλη, μπροστά στο περίφημο Δημαρχιακό Μέγαρο (έργο του αρχιτέκτονα Ερνέστου Τσίλερ) και την Εκκλησία του Αγίου Νικολάου στη συνοικία «Βαπόρια»

http://www.festivaloftheaegean.com

Παραστάσεις στο Θέατρο «Απόλλων»
................

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΩΝ DURAN DURAN
ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ

Οι Duran Duran, με σχετική ανακοίνωσή τους που ακολουθεί παρακάτω, αναγκάζονται να αναβάλλουν την περιοδεία τους σε όλη την Ευρώπη και ακυρώνουν από σήμερα όλες τις καλοκαιρινές τους συναυλίες. Δυστυχώς αυτό σημαίνει ότι δεν θα πραγματοποιηθεί και η πολυαναμενόμενη συναυλία τους στην Θεσσαλονίκη, στις 26 Ιουλίου.

Ο λόγος που οδήγησε το συγκρότημα στο να πάρει αυτήν την απόφαση, είναι σοβαρά προβλήματα στην φωνή του τραγουδιστή του γκρουπ, Simon Le Bon, ο οποίος οφείλει να ακολουθήσει συγκεκριμένη αγωγή για ένα σύντομο χρονικό διάστημα προκειμένου να είναι και πάλι δυνατός και απολύτως υγιής ώστε να συνεχίσουν την περιοδεία τους.
Με βάση την ανακοίνωση που έστειλε το συγκρότημα, θα ανακοινώσουν σύντομα νέες ημερομηνίες και θα δώσουν ένα πλήρες πρόγραμμα για να αποζημιώσουν τους αναρίθμητους fan τους σε όλες τις πόλεις - σταθμούς της αρχικά προγραμματισμένης περιοδείας τους.
Όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί τα εισιτήριά τους για τη συναυλία της Θεσσαλονίκης, μπορούν να τα εξαργυρώσουν από τα σημεία προπώλησης. Επίσης, όσοι θέλουν μπορούν να περιμένουν την ανακοίνωση της νέας ημερομηνίας και να κρατήσουν τα εισιτήριά τους για τη συναυλία αυτή, καθώς θα ισχύουν κανονικά.


Η ανακοίνωση του συγκροτήματος

Speaking from the UK today, where all of the band members met to discuss the fate of the tour, singer Simon Le Bon said "This has been an extremely difficult decision to make as the injury I seem to have sustained is an internal one and so no-one can tell me exactly how long it's going to take to mend completely. Every day I can see an improvement and each week I recover a part of my upper range. What the doctor's don't want me to do, however, is risk any further damage, so they are saying I need to take some more time away from shows to get back to full strength. If we knew exactly when that might be, we wouldn't have to let this entire run of dates go, but what we feel we can't keep doing is moving shows piecemeal - as it's just not fair on the fans. I am lucky that this has never happened to me before, in thirty years, and that the injury, whilst extremely frustrating is nothing more serious. I am doing everything I can to work through this and get back on track as soon as possible. We have an incredible production we've been working on for this tour - and the new songs are sounding great. This couldn't have come at a worse time - but I am trying to be philosophical about my recovery as there's nothing else I can do."

OΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ:
On Stage, Stereomatic, τηλ.210 7475080-4, www.onstage.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

* Αγορές που πραγματοποιήθηκαν με πιστωτική κάρτα τηλεφωνικά ή online και δεν έχουν παραληφθεί απο τους αγοραστές, ακυρώνονται αυτόματα και το ποσό της χρέωσης επιστρέφεται στην πιστωτική κάρτα που είχε χρεωθεί, χωρίς να χρειάζεται κάποια ενέργεια από σας. Η εγγραφή της επιστροφής (refund) θα εμφανιστεί στον επόμενο αναλυτικό λογαριασμό της κάρτας που εκδίδει η τράπεζα (όχι νωρίτερα).

* Αγορές που πραγματοποιήθηκαν με πιστωτική κάρτα και έχουν ήδη παραληφθεί από τους αγοραστές, ακυρώνονται ομοίως, και το ποσό επιστρέφεται στην πιστωτική κάρτα αφού πρώτα επιστραφούν τα εισιτήρια στο εκδοτήριό μας στην Πανεπιστημίου 39

* Εισιτήρια που έχουν αγοραστεί μετρητοίς από το εκδοτήριό μας στην Πανεπιστημίου 39 εξαργυρώνονται τοις μετρητοίς μόλις επιστραφούν στο εκδοτήριο.

* Τέλος, εισιτήρια που αγοράστηκαν από άλλα σημεία πώλησης (εκτός Ticket Services), σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών, εξαργυρώνονται στα αντίστοιχα σημεία πώλησης.

Για πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ticket Services στο 2107234567
..............

ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ
ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ



«Δύο σπουδαίοι ερμηνευτές για πρώτη φορά μαζί στην Κρήτη»
ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ - Γήπεδο ΟΦΗ Ηράκλειο

ΠΕΜΠΤΗ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ - Δημοτικό Στάδιο Περιβολίων Χανιά

Δυο σπουδαίοι ερμηνευτές η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Μάριος Φραγκούλης, μετά από ένα επιτυχημένο χειμώνα με sold out εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, θα βρεθούν και πάλι μαζί επί σκηνής για δύο μόνο συναυλίες στην Κρήτη, την Τετάρτη 27 Ιουλίου στο Γήπεδο του Όφη και την επομένη στις 28 Ιουλίου στο Δημοτικό Στάδιο Περιβολίων, στα Χανιά.

Οι δύο καλλιτέχνες, με τη σπάνια χημεία που τους ενώνει, υπόσχονται να παρουσιάσουν στο κοινό της Κρήτης ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στο ελληνικό τραγούδι. Αγαπημένες μελωδίες, τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή αλλά και απρόσμενες μουσικές διαδρομές συνθέτουν το ύφος της συναυλίας, σ’ ένα μουσικό πάντρεμα δύο ξεχωριστών φωνών που παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Μάριος Φραγκούλης δεν χρειάζονται συστάσεις. Ξεχωριστοί ερμηνευτές και οι δύο, έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο ελληνικό και παγκόσμιο πεντάγραμμο.

Αυτή τη φορά, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να τους απολαύσει να τραγουδούν για την αγάπη με συναίσθημα, ευαισθησία αλλά και πάθος και να ξετυλίγουν το ταλέντο τους επί σκηνής για να μας χαρίσουν μια αγκαλιά τραγούδια.

Μια τρυφερή συνεργασία δύο εξαιρετικών ερμηνευτών, σε μία σκληρή εποχή, και ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα επί σκηνής σε μία καλοκαιρινή συναυλία που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΠΩΛΟΥΝΤΑΙ

ΣΤΟ 210 7234567 www.ticketservices.gr
στο ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΟ ΑΕΡΑΚΗΣ Δαιδάλου 37 στο Ηράκλειο τηλ 2810-225758
στο ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΟ LA SI DO Κόρακα 4 στα Χανιά τηλ 28210-95167
στο MUSIC FORMULA Κοντογιάννη 13 στον Αγ.Νικόλαο τηλ 28410-26029
.............

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΞΑΡΧΑΚΟΥ για τα παιδιά της
ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ


ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΘΕΤΕΣ & ΠΟΙΗΤΕΣ

Ερμηνεύουν:
ΕΛΛΗ ΠΑΣΠΑΛΑ - ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ - ΗΡΩ ΣΑЇΑ

Ωδείο Ηρώδου Αττικού,
Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2011, 9 μ.μ.

Την Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου, το Ηρώδειο θα φιλοξενήσει μια μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία που θα ξεχωρίσει στην ατζέντα του φετινού καλοκαιριού.

Ο συνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος θα διευθύνει την 12μελή Κρατική Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής, με έργα των: Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι και Σταύρου Ξαρχάκου, σε ποίηση των: Νίκου Γκάτσου, Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα (σε μετάφραση Οδυσσέα Ελύτη, Νίκου Καζαντζάκη) κ.ά...

Τα τραγούδια θα αποδώσουν τρεις σπουδαίες ερμηνεύτριες:

Η Έλλη Πασπαλά, που με την βαθιά, ζεστή της φωνή, είναι αναμφίβολα μια από τις πιο εκφραστικές ελληνίδες τραγουδίστριες, η Mάρθα Φριντζήλα, πολυτάλαντη -ηθοποιός, σκηνοθέτης και τραγουδίστρια-, που εξισορροπεί ιδανικά τη δωρικότητα και τη θεατρικότητα στην ερμηνεία της και η Ηρώ Σαΐα, μια αξιόλογη νέα φωνή που μάς σύστησε ο Σταμάτης Κραουνάκης μέσα από την ομάδα Σπείρα-Σπείρα.

Όσοι παρευρεθούν στο Ηρώδειο, θα απολαύσουν μια βραδιά «μυσταγωγίας» υπό από το φως της Πανσέληνου του Σεπτεμβρίου, με οδηγό τον Σταύρο Ξαρχάκο και εισιτήριο τις μελωδίες των μεγαλύτερων Ελλήνων συνθετών. Μία ανεπανάληπτη συναυλία για ένα μεγάλο φιλανθρωπικό σκοπό που θα μαγέψει, θα συγκινήσει και θα ενθουσιάσει όλους, όσους θα έχουν την τύχη να την παρακολουθήσουν.

Τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν εξολοκλήρου στην Ένωση Μαζί για το Παιδί.

Προπώληση εισιτηρίων:
Ticket Services, Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου Δευτ.– Παρ. 10.00-18.00 & Σάββατο 10.00-14.00)
Τηλεφωνικά στο 210-7234567 με χρέωση πιστωτικής κάρτας (Δευτ.– Παρ. 10.00-18.00 & Σάββατο 10.00-14.00)
Ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας: www.ticketservices.gr (όλο το 24ωρο)


Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και βοηθά περισσότερα από 10.000 παιδιά κάθε χρόνο. Πρόκειται για μια ένωση δέκα μη-κερδοσκοπικών φορέων, που εργάζονται για την ευημερία των παιδιών. Κύριος στόχος της Ένωσης είναι να προσφέρει κάθε μορφή βοήθειας σε παιδιά και νέους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τον κοινωνικό αποκλεισμό, την ενδο-οικογενειακή βία, χρόνιες ασθένειες, διανοητικές ή σωματικές αναπηρίες και την ασθένεια ή το θάνατο κάποιου μέλους της οικογενείας τους. Η Ένωση παρέχει ψυχολογική, ηθική και οικονομική υποστήριξη και ενημερώνει το κοινό για θέματα σχετικά με τα παιδιά. Συντηρείται αποκλειστικά από ιδιωτικές χορηγίες και δωρεές και από φιλανθρωπικές εκδηλώσεις που διοργανώνει κάθε χρόνο για την ενίσχυση των σκοπών της. Επιπλέον, έχει θέσει σε λειτουργία τη «Γραμμή Βοήθειας 115 25 Μαζί για το Παιδί», μια γραμμή βοήθειας, στελεχωμένη από ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς, που παρέχει δωρεάν συμβουλές και ατομικά ραντεβού, κατόπιν αξιολόγησης, σε παιδιά, νέους και γονείς.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ένωση, επισκεφθείτε το site www.mazigiatopaidi.gr ή τηλεφωνήστε στο 210 77.82.281
...............

Magic and mayhem / Modern and traditional
AMORPHIS are BACK!!!


Προερχόμενοι από τη χώρα των χιλίων λιμνών, τη Φιλανδία, οι AMORPHIS, έρχονται για μία ακόμα φορά στη χώρα μας, στις 12 Νοεμβρίου στο Block 33 στη Θεσσαλονίκη και στις 13 Νοεμβρίου στο Gagarin205 στην Αθήνα, με έναν δίσκο-διαμάντι στις αποσκευές τους, το “The beginning of times”.

Για περισσότερα από είκοσι χρόνια, οι AMORPHIS μας χαρίζουν κλασικά τραγούδια γεμάτα καινοτομίες, σκοτεινή ατμόσφαιρα, ομορφιά, σκληράδα και ευκολομνημόνευτες μελωδίες, τιμώντας ταυτόχρονα και την παράδοση της Σκανδιναβίας. Αλήθεια, πόσα συγκροτήματα έχετε συναντήσει που να καταφέρνουν κάτι τέτοιο στον υπερθετικό βαθμό;

Όλη η πορεία του συγκροτήματος, υπήρξε προοδευτική με όλη τη σημασία της λέξης. Μέχρι το “Tales of the thousand lakes”, έπαιζαν ακραίο metal. Αυτός ο δίσκος όμως, σηματοδότησε την πρώτη αλλαγή πλεύσης του σχήματος, με πολλά μελωδικά στοιχεία και τον ανυπέρβλητο ύμνο τους “Black winter day”. Το “Elegy”, έσκασε σαν βόμβα, με τα ψυχεδελικά progressive/folk στοιχεία του και φωνητικά που ξέφευγαν από τα στεγανά του death metal ιδιώματος. Με κινητήρια δύναμη τον κιθαρίστα και ιδρυτικό μέλος του σχήματος, τον Esa Holopainen, οι AMORPHIS έκαναν τρία χρόνια να κυκλοφορήσουν το “Tuonela”, όπου σαφώς άρχισαν πλέον να δίνουν το στίγμα τους σαν ένα μοντέρνο rock συγκρότημα. Ψυχεδέλεια, παραδοσιακές μελωδίες, βαθιά συναισθήματα, μπολιασμένα με τον metal ήχο. Η ανοδική τους πορεία συνεχίστηκε με το “Am universum”, για να κάνουν μία στροφή στο παρελθόν με το “Far from the sun”, αφού υπέγραψαν με την πολυεθνική ΕΜΙ.

Το σημείο – ορόσημο όμως, για τους συμπαθείς Φιλανδούς, υπήρξε η προσχώρηση στις τάξεις τους, του εκπληκτικού Tomi Joutsen στα φωνητικά, το 2006 και το μαγικό άλμπουμ, “Eclipse”. Ο Joutsen, είναι από τους πιο χαρισματικούς frontmen των τελευταίων ετών στη metal μουσική, όχι μόνο με το trademark look του (μικροσκοπικός, με απίστευτα μακριά ράστα μαλλιά και “old school» μικρόφωνο), αλλά και με τη μοναδική ικανότητά του να εναλλάσσεται από τα brutal φωνητικά, στα βαθιά μελωδικά, καθαρά μέρη, μέσα στο ίδιο τραγούδι, με χαρακτηριστική άνεση. Ένα πραγματικό φαινόμενο, το οποίο πρέπει να το δει κανείς για να το πιστέψει.

Με μία ασύλληπτα θετική ενέργεια, οι AMORPHIS κατάφεραν να συνδυάσουν την εμπορική επιτυχία, με τη συνεχόμενη πρόοδο και εξέλιξη στον ήχο τους και στους δύο επόμενους δίσκους τους (“Silent waters” και “Skyforger”) για να φτάσουμε στο ολοκαίνουργιο “The beginning of times”, όπου ήδη το πρώτο single, “You I need”, έχει γίνει hit από την πρώτη στιγμή, αυξάνοντας την προσμονή του κόσμου να τους ξαναδεί live, με την πρώτη ευκαιρία.

Κάθε live των AMORPHIS, είναι μία ξεχωριστή εμπειρία και δεν είναι τυχαίο ότι κάθε φορά που επισκέπτονται την Ελλάδα, τους παρακολουθεί ολοένα και περισσότερος κόσμος. Και τόσοι άνθρωποι δεν μπορεί να έχουν άδικο…

12/11, Block 33, Θεσσαλονίκη, τιμή εισιτηρίου 28 ευρώ
13/11, Gagarin205, Αθήνα, τιμή εισιτηρίου 32 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου