ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

ΝΕΟ SITE ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ

ΕΝΑ ΝΕΟ SITE ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ¨

δισκογραφία


βιογραφία


ΣΤΊΧΟΙ


Φωτογραφίες


αρχείο



Ο Παύλος Σιδηρόπουλος ήταν ένας άνθρωπος με πολλές ιδέες, έντονες ανησυχίες και προβληματισμούς που προσπαθούσε συνεχώς ν’ αποτυπώνει σε οποιοδήποτε κομμάτι χαρτί έπεφτε στα χέρια του.
Το αρχείο του Παύλου Σιδηρόπουλου είναι το σύνολο των γραπτών που κατάφερε να συγκεντρώσει η αδελφή του Μελίνα και αποτελείται από ποιήματα, μικρά διηγήματα, μεταφράσεις, κοινωνικούς, πολιτικούς και κυρίως φιλοσοφικούς προβληματισμούς, σκόρπιες ιδέες και φυσικά στίχους από γνωστά αλλά και από ανέκδοτα τραγούδια. Η ψηφιοποίηση του αρχείου ξεκίνησε τον Οκτώβρη του 2010 και ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο του 2011 από τον Παναγιώτη Θερμογιάννη, ενώ η ταξινόμηση των γραπτών βρίσκεται σε εξέλιξη.
Η συνήθεια του Παύλου να γράφει συνεχώς και σε οτιδήποτε έπεφτε στα χέρια του, ακόμα και σε χαρτοπετσέτες, ενώ στην ίδια σελίδα μπορούσε να γράφει στίχους τραγουδιών, σκόρπιες ιδέες, ως τηλέφωνα φίλων και σημειώσεις για δουλειές του σπιτιού, μετατρέπει την ταξινόμηση σε μια, σίγουρα χρονοβόρα, παράλληλα όμως συναρπαστική εργασία που αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της προσωπικότητας και του έργου του.
Σύντομα θα γίνει έντυπη δημοσιοποίηση τμήματος του αρχείου, ενώ κάποια επιλεκτικά κομμάτια εμπλουτίζουν ήδη και θα συνεχίσουν να εμπλουτίζουν σταδιακά αυτή την ιστοσελίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου