ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΥΣΙΚΑ news ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ

ROCK NEWS - RADIO MUSIC ROCK


Radiohead Remixed

Ένα νέο EP με remixes σε κομμάτια των Radiohead από το King Of Limbs, πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στον επόμενο μήνα. Το EP θα περιέχει τρία μόλις τραγούδια και θα διατεθεί σε βινύλιο και ψηφιακά. Αυτή θα είναι και η 3η κυκλοφορία στη σειρά με remixes από το πρόσφατο άλμπουμ τους, καθώς έχουν προηγηθεί ανάλογα από τον Caribou και τον Nathan Fake.

Ίδού και το tracklist:

'Give Up The Ghost' (Thriller Houseghost Remix)
'Codex' (Illum Sphere Remix)
................

"Eχουμε έτοιμο άλμπουμ με τραγουδιστή τον Corey Taylor"

Μέσα στις αποκαλύψεις ήταν ο drummer των Velvet Revolver Matt Sorum, σε συνέντευξη που έδωσε. O Sorum ανέφερε πως το γκρουπ ηχογράφησε ολόκληρο άλμπουμ μαζί με τον Corey Taylor των Slipknot, το οποίο όμως δεν θα δει ποτέ το φως. Όπως εξηγεί ο drummer, o Slash δεν έμεινε ευχαριστημένος με τη συνεργασία και χωρίς το OK από τον Slash, δεν θα μπορούσαν να τον δεχθούν στη μπάντα.

“Μας άρεσε. Ηχογραφήσαμε 10 τραγούδια. Αν θέλαμε, θα μπορούσαμε να βγάλουμε άλμπουμ αύριο. Αλλά ο Slash δεν το ένιωθε. Αν δεν αισθανόμαστε όλοι το ίδιο, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε.”

Oι Velvet Revolver παραμένουν «ακέφαλοι» από το 2008, όταν έδειξαν την πόρτα στον Scott Weiland.
...............

Η αφιέρωση των U2 στην Amy Winehouse

Στη Μινεσότα έπαιζαν χθες οι U2 και δεν παρέλειψαν να αφιερώσουν ένα κομμάτι από το set τους στην Amy Winehouse. Λίγο πριν ξεκινήσουν πρώτες οι νότες του Stuck In A Moment" ο Bono απευθύνθηκε στο κοινό λέγοντας: “Eίχαμε γράψει το επόμενο κομμάτι για τον Michael Hutchence, αλλά θα καταλάβετε αν απόψε το αφιερώσουμε στην Amy Winehouse...”
H νεκρώσιμη ακολουθία της τραγουδίστριας θα γίνει σήμερα, χωρίς να έχει ανακοινωθεί ο τόπος και η ώρα.

Δες το tribute των U2:
.............
Mylo Xyloto από τους Coldplay

Αυτός λέγεται πως θα είναι το όνομα του νέου άλμπουμ των Coldplay…
Ο τίτλος φιγουράρει ως νέα καταχώρηση στη βάση δεδομένων της PRS (Performing Rights Society) κάτω από το όνομα “Christopher Anthony John Martin” – το πλήρες όνομα του frontman. Εικάζεται πως είτε αυτό θα είναι το όνομα της επερχόμενης δουλειάς τους, είτε το πρώτο single μέσα απ’ αυτή.

Τώρα, τι μπορεί να σημαίνει το ''Mylo Xyloto”, κανείς δεν ξέρει....

Όπως και να ονομάζεται, μέχρι τις 24 Οκτωβρίου που θα κυκλοφορήσει θα ξέρουμε.
............

Oι Νouvelle Vague επιστρέφουν στην Αθήνα

Οι NOUVELLE VAGUE
επιστρέφουν στην Αθήνα στις 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
στην “ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ”

Guest η Olga Kouklaki

Τιμή εισιτηρίου (προπώληση): 25 ΕΥΡΩ
Η προπώληση ξεκινάει στις 29 Ιουλίου!

Μετά από μία ακόμα μεγάλη επιτυχία με την sold out εμφάνιση των Nouvelle Vague στην Αθήνα τον Δεκέμβριο της χρονιάς που μας πέρασε, η παριζιάνικη μπάντα που κατέκτησε τον κόσμο με τις μπόσα νόβα διασκευές κλασικών new wave και punk επιτυχιών, επιστρέφει τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα!

Οι Nouvelle Vague έρχονται στην Αθήνα, στον απόηχο του καλοκαιριού, στις 6 Σεπτεμβρίου, στην “Τεχνόπολις”, στο Γκάζι και υπόσχονται να προσφέρουν άλλη μια αξέχαστη βραδιά στο κοινό της πόλης κάνοντας το να παραμιλά από ενθουσιασμό.. Μαζί τους η αυθεντική φωνή του συγκροτήματος, η Melanie Pain, φωνή που όλοι έχουμε συνδέσει με τις μεγάλες επιτυχίες τους (Guns of Brixton, In a manner of speaking κ.ά.) και η εκρηκτική Liset Alea.

Info:
«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων («Κεντρική Αυλή», Πειραιώς 100, Γκάζι)
Τιμή προπώλησης: 25 ευρώ, Ταμείο: 30 ευρώ
Προπώληση: Metropolis, Public, Ticket house και ηλεκτρονικά στο http://www.ticketservices.gr
...............

Το τραγούδι της M.I.A. για την Amy

H βρετανή μουσικοσυνθέτρια κυκλοφόρησε ένα κομμάτι on line, το οποίο αφιερώνει στην εκλιπούσα Amy Winehouse.
Το τραγούδι ονομάζεται “27”. Η M.I.A. σε σημείωμα της που συνοδεύει το track αναφέρει: “Το αφιερώνω σε όλους τους φίλους μου που έφυγαν από τη ζωή στα 27 τους χρόνια. Ηχογράφησα αυτό το τραγούδι πριν κυκλοφορήσει το vickileekx (σ.σ. άλμπουμ που κυκλοφόρησε στο τέλος του 2010) και δεν έχει δει ποτέ το φως. Είναι ένα demo που δεν έχει ολοκληρωθεί. R.I.P. Αmy."
...............

H επιστροφή της απόκοσμης Kate Bush
Η πιο αλλόκοτα γοητευτική μορφή της Βρετανικής μουσικής, επισκέπτεται το παρελθόν της, δίνει το φιλί της ζωής σε δύο παλιότερα άλμπουμ της μέσα από το πρόσφατο Director’s Cut και μιλάει για το τότε και το τώρα στην πρώτη συνέντευξη της εδώ και 5 χρόνια.
...............

Mani Deum - Mουσικές για εκκλησίες και μπορντέλα!
Χτίζουν αθόρυβα το όνομά τους τα τελευταία 6 χρόνια. Μπλέκουν σκοτεινές folk μελωδίες με την cabaret αισθητική των 40s, δημιουργούν ένα δυνατό πυρήνα από fans, ενώ σε λίγες μέρες εμφανίζονται στο Wave Gotik Treffen, το μεγαλύτερο φεστιβάλ της Γερμανίας. Λίγο πριν όμως, στις 14 Μαΐου, θα βρεθούν μαζί με τους Phoenix Catscratch στο Second Skin.
...............

The Kills: Sex Tapes & Blood Pressures
O Jamie Hince η αλλιώς ‘Μr Kate Moss’ και η Alison Mosshart μιλούν για το νέο τους άλμπουμ, το Gossip Girl και κάνουν σαφές σε όσους δεν το έχουν καταλάβει πως “άλλο Kills και άλλο Kate Moss”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου