ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

FESTIVAL ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

«Μεσόγειος η Γειτονιά μας» στην Τεχνόπολη!
«Μεσόγειος η Γειτονιά μας»
στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων
26 έως και 28 Ιουλίου 2011

Ένα νέο θεσμό στα μουσικά δρώμενα του καλοκαιριού καθιερώνει από εφέτος η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων με τίτλο «Μεσόγειος η Γειτονιά μας».

Πρόκειται για ένα τριήμερο Φεστιβάλ με τη συμμετοχή σημαντικών δημιουργών, από την Ελλάδα, αλλά και από την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, που διοργανώνεται από 26 έως και 28 Ιουλίου 2011 (Κεντρική αυλή, Πειραιώς 100, Γκάζι).

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ!!

................

13 Φεστιβάλ Βαρβάρας Χαλκιδικής
29-30 Ιουλίου

Το 13ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ που λαμβάνει χώρα στη Βαρβάρα Χαλκιδικής στις 29 , 30 και 31 Ιουλίου είναι μια προσπάθεια χρόνων του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαρβάρας που με μεράκι φροντίζει για την επαφή του τόπου με το “σήμερα” μιας και η Βαρβάρα βρίσκεται σε ορεινή περιοχή της Χαλκιδικής.

Παρασκευή 29 Ιουλίου
• Γιάννης Χαρούλης
• Θανάσης Παπακωνσταντίνου

Σάββατο 30 Ιουλίου
• Παύλος Παυλίδης
• Σωκράτης Μάλαμας
..................
Γ.Κότσιρας - Δ.Μπάσης στα Χανιά 30/7!
Γιάννης Κότσιρας - Δημήτρης Μπάσης
Καλοκαίρι 2011
Θέατρο Ανατολικής Τάφρου , Χανιά
Σάββατο 30 Ιουλίου

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν οι παραστάσεις τους τον χειμώνα στο Stage στην Θεσσαλονίκη, αλλά και στο REX στην Αθήνα, οι δύο τραγουδιστές συνεχίζουν το μουσικό τους οδοιπορικό στην καλοκαιρινή Ελλάδα.

Παράλληλα με τις συναυλίες τους στο πλευρό του Δημήτρη Μητροπάνου, o Γιάννης Κότσιρας και ο Δημήτρης Μπάσης, θα πραγματοποιήσουν μια μικρή βόλτα στην Ελλάδα συνεχίζοντας το ταξίδι που ξεκίνησε το φετινό χειμώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου