ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Satyros Larousse live

Η ιστορία των Satyros Larousse ξεκίνησε στα τέλη του 2006 όταν η Angel Lo Verde σχημάτισε τον πυρήνα τους και με τη συμβολή των, Αλέκο Αράπη, Stefano Mitri, Luigi Perico,Δημήτρη Ψάλτη και Λαμπρινή Καρακώστα συμπληρώθηκε το βασικό line up τους.

Εκτός από πολυεθνικό πρόκειται και για ένα πολυσυλλεκτικό σχήμα. Οι ποικίλες επιρροές και εμπειρίες των μελών τους συνθέτουν ένα πρωτότυπο Soul/Blues/Funk/Rock ηχητικό μωσαϊκό, το οποίο μέσω λειτουργικών αντιθέσεων έχει ως αποτέλεσμα το καθαρά προσωπικό τους ύφος.

Έχουν ήδη εμφανιστεί σε αρκετούς χώρους της Αθήνας, είτε σε προσωπικά set, είτε μαζί με άλλα σχήματα. Οι πρώτες αλληλεπιδράσεις με τον κόσμο φανερώνουν αφενός ότι το fun που έχουν οι ίδιοι πάνω στη σκηνή έχει αμφίδρομη σχέση με όσους τους παρακολουθούν και αφετέρου ότι είναι αρκετά δεμένοι ώστε να διατηρούν το ενδιαφέρον αμείωτο καθόλη τη διάρκεια του live.


Το line-up έχει ως εξής:
Angel Lo Verde - Φωνή/Κρουστά
Αλέκος Αράπης - Μπάσο
Stefano Mitri- Κιθάρα
Luigi Perico - Τύμπανα
Δημήτρης Ψάλτης - Σαξόφωνο
Λαμπρινή Καρακώστα - Φωνητικά/Κρουστά

Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου στις 10:30 μ.μ.
Afaneis , aristofanous13 , psirri , Athens/Greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου