ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Σαν Σήμερα...22 Μαρτίου

22 Μαρτίου 1943 Γεννήθηκε στο Surrey της Αγγλίας, ο βασικός τραγουδιστής του rock συγκροτήματος The Yardbirds, Keith Relf. Γνώρισαν επιτυχία με τραγούδια όπως "For Your Love", "Over, Under, Sideways, Down" και "Heart Full of Soul". Το 1992 το όνομα του, μαζί με αυτό των Yardbirds, γράφτηκε στο Rock and Roll Hall of Fame.

22 Μαρτίου 2005 Ο κιθαρίστας του Βρετανικού rock συγκροτήματος Foghat, Rod Price, σκοτώθηκε πέφτοντας από τις σκάλες του σπιτιού του στο New Hampshire των ΗΠΑ, μετά από καρδιακό επεισόδιο. Το χαρακτηρίζουν και "Slide King Of Rock And Roll" λόγω της ιδιαίτερης ικανότητας του στην τεχνική slide στην κιθάρα.

22 Μαρτίου 1974 Οι Ten Years After πραγματοποιούν, στο Λονδίνο, την τελευταία τους συναυλία. Τέσσερα χρόνια αργότερα, ο κιθαρίστας και τραγουδιστής του συγκροτήματος, Alvin Lee, θα δημιουργήσει τους Ten Years Later.

22 Μαρτίου 1975 Οι The Rolling Stones, στο στούντιο Musicland του Μονάχου, αρχίζουν και πάλι ηχογραφήσεις για το άλμπουμ τους "Black and Blue". Οι ηχογραφήσεις είχαν ξεκινήσει τον Δεκέμβριο του 1974 και τελικά ολοκληρώθηκαν τον Φεβρουάριο του 1976. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 23 Απριλίου της ίδιας χρονιάς.

22 Μαρτίου 1975 Στη θέση Νο1 του US Billboard 200 βρίσκονται οι Led Zeppelin και το έκτο άλμπουμ τους "Physical Graffiti". Κυκλοφόρησε στις 24 Φεβρουαρίου του 1975 και γνώρισε μεγάλη επιτυχία με πωλήσεις που ξεπέρασαν τα 8 εκατομμύρια αντίτυπα.

22 Μαρτίου 1997 Ο Marilyn Manson αναγκάζεται να σταματήσει την συναυλία του στο Nimitz Concert Hall στη Honolulu της Hawaii, όταν πέφτει από τη σκηνή και κόβει μια αρτηρία στο χέρι του.

22 Μαρτίου 2003 Μετά την ανακοίνωση του Dexter Holland των Offspring πως ο τίτλος του επερχόμενου άλμπουμ του συγκροτήματος θα είναι "Chinese Democrazy (You Snooze You Lose)", ο τραγουδιστής των Guns N' Roses, Axl Rose, στέλνει ένα γράμμα στο γκρουπ μέσω του δικηγόρου του για να προειδοποιήσει το συγκρότημα να "συμμορφωθεί" αλλιώς θα προβεί σε νομικές διαδικασίες. Chinese Democracy θα ήταν ο τίτλος του πολυαναμενόμενου νέου άλμπουμ των Guns N' Roses. Το συγκρότημα είχε ξεκινήσει την δημιουργία του το 1995. Τελικά το άλμπουμ των Offspring ονομάστηκε "Splinter" και το "Chinese Democracy" των Guns N' Roses κυκλοφόρησε το Νοέμβρη του 2008.

22 Μαρτίου 2006 Κατά τη διάρκεια της περιοδείας The Rockin' the Joint Tour, οι Aerosmith αναγκάζονται να ακυρώσουν το δεύτερο σκέλος, της Βόρειας Αμερικής, καθώς ο Steven Tyler εισάγεται σε νοσοκομείο για εγχείρηση στο λαιμό. Σε δηλώσεις , εκπρόσωπος του συγκροτήματος απάντησε αρνητικά στις φήμες που ήθελαν τον Tyler να "παλεύει" με καρκίνο.

Πηγή: http://www.musicdiary.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου