ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Ακροάσεις για το Schoolwave Cyprus

Με μεγάλη επιτυχία έκλεισε ο κύκλος υποβολής συμμετοχών για το 1ο Schoolwave Cyprus. Συνολικά 28 μαθητικά συγκροτήματα απ’ όλη την Κύπρο δήλωσαν συμμετοχή, στέλνοντας demo με 2 τραγούδια. Εκπροσωπούν όλα σχεδόν τα είδη μουσικής (rock, pop, punk, metal, έντεχνο, λαϊκό κλπ)...

Αυτές τις ημέρες η κριτική επιτροπή ακούει τα demos όλων των συγκροτημάτων για να γίνει η προεπιλογή των 20 που θα περάσουν στη φάση των live ακροάσεων. Από εκεί, θα προκύψουν τα συγκροτήματα που θα λάβουν τελικά μέρος στο φεστιβάλ στις 17 & 18 Ιουνίου στο Αμφιθέατρο Σκαλί Αγλαντζιάς.

Την κριτική επιτροπή του Schoolwave Cyprus απαρτίζουν από την Κύπρο οι: Γιώργος Κουντούρης (μαέστρος) και η Μαριάννα Γαλίδη (μουσικολόγος–μουσική παραγωγός) και από την Ελλάδα οι: Χρήστος Ιωαννίδης (διοργανωτής του Schoolwave της Αθήνας), Χρυσόστομος Μουράτογλου (παραγωγός–συνθέτης).

Οι ακροάσεις θα γίνουν στη Λευκωσία στις 8 Απριλίου και τα συγκροτήματα που θα προεπιλεγούν θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικώς. Τις ακροάσεις μπορούν να παρακολουθήσουν οι οικογένειες και οι φίλοι των συγκροτημάτων.
Το Schoolwave Cyprus, παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Κύπρο η Δημιουργική Ομάδα Schooligans.
Η διοργάνωση και η παραγωγή του Schoolwave Cyprus ανήκουν στην εταιρεία Roll Out Vision Services.
Συνδιοργανωτής: Δήμος Αγλαντζιάς
Μέγα Χορηγός: Cytamobile–Vodafone
Χορηγός: Τράπεζα Κύπρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου