ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΜΙΤΖΕΛΟΣ @ PASSPORT!ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ Ο ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ!

ΤΡΟΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΝ ΛΑΥΡΕΝΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΡΜΙΤΕΣ!

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΙΤΖΕΛΟΣ θα κανει μια σειρα εμφανισεων τον Δεκεμβριο στον χωρο πολιτισμου PASSPORT στον Πειραια με τιτλο ''ΤΡΟΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ''!!!!
Με ροκ διαθεση,ερμηνευοντας ο ιδιος τα τραγουδια του παλια μα και νεα δηλωνει ακομα μια φορα ''ετοιμοπολεμος''!Μια παρασταση με βασικους συνεργατες τον ''ειδικο'' του STAND UP COMEDY στην Ελλαδα , ηθοποιο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΡAΒΝΙΩΤΟΠΟΥΛΟ που σε δικα του κειμενα και ερμηνεια θα καυτηριαζει την επικαιροτητα και τα αποτελεσματα της...επιμηκυνσης του...χρεους,και την ΠΕΝΝΥ ΣΚΑΡΟΥ ,μια νεα,ροκ τραγουδιστρια που θα ερμηνευσει τραγουδια απο τον πρωτο της δισκο και επιλογες απο την παγκοσμια ροκ σκηνη ( Nirvana-lenny kravitz κ.α).
Την Πεμπτη 9 Δεκεμβριου καλεσμενος ηταν ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ οπου σε ενα καταμεστο ΠΑΣΠΟΡΤ εγινε μια συγκλονιστικη παρασταση!

Στην επομενη παρασταση πεμπτη 16 Δεκ καλεσμενοι ειναι οι ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ και o ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ (DRUMS)θα ερμηνευσoυν τραγουδια απο τους ΤΕΡΜΙΤΕΣ μαζι με τον Α.ΜΙΤΖΕΛΟ σε μια βραδια που θα ''ακουστουν''πολλα!!!
ΜΙΤΖΕΛΟΣ-ΡΑΒΝΙΟΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΣΚΑΡΟΥ
παίζουν οι μουσικοί:
Κώστας Φοίτος (κιθάρες)
Νίκος Παπουτσάς (μπάσο)
Ηρακλής Δημητρόγλου (πλήκτρα)
Βαγγέλης Παπαχριστόπουλος (τύμπανα)

Εμφανιζονται στο Passport του Πειραια παρουσιαζοντας τον τροικο πολεμο στις 9-16-23- 24-30-31 Δεκ και μετα θα ακολουθησει περιοδεια σε ολη την Ελλαδα.
Νεα τραγουδια ,ροκ διαθεση και ατελειωτο γελιο!!!ΤΡΟΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ!!!
(Εισοδος με ποτο 15 ευρω στο μπαρ και τον εξωστη - 25 ευρω με ποτο σε τραπεζι.)
τηλ κρατησεων
2104296401 και 6940558558
Διεύθυνση
Καραϊσκου 119
Πλατεια Κοραη - Πειραιας
Ιστοσελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου