ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Σαν Σήμερα...18 Δεκεμβρίου

1943 Ο Keith Richards, κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος των The Rolling Stones, γεννήθηκε στο Kent της Αγγλίας. Στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 100 Greatest Guitarist of All Time", βρίσκεται στη 10η θέση και 14 από τα τραγούδια που έγραψε παρέα με τον Mick Jagger συμπεριλαμβάνονται στη λίστα "The 500 Greatest Songs of All Time". Το όνομα του γράφτηκε στο "Songwriters Hall of Fame" το 1993.


1959 Ο Grant Marshall (Grantley Evan Marshall) μέλος των Massive Attack και γνωστός ως Daddy-G γεννήθηκε στο Bristol της Αγγλίας. Μαζί με τους Portishead και Tricky θεωρούνται οι πρωτεργάτες της μουσικής σκηνής του Bristol.


1965 Το τραγούδι των The Beatles, "Day Tripper" βρίσκεται στη θέση No 1 των Βρετανικών Singles Chart. Θα παραμείνει στην κορυφή για πέντε εβδομάδες. Στην Αμερική θα φτάσει μέχρι την 5η θέση του Billboard 100.


1975 Οι Faces ανακοινώνουν την διάλυσή τους. Ο Ronnie Wood είχε ήδη ξεκινήσει να δουλεύει με τους The Rolling Stones, γεγονός που δημιούργησε διαφορές ανάμεσα στα μέλη του συγκροτήματος και ο Rod Stewart ήθελε να ασχοληθεί με την σόλο καριέρα του.


2003 Στην Santa Maria της Καλιφόρνιας οι αστυνομικές αρχές επιβαρύνουν τον Michael Jackson με επτά κατηγορίες παρενόχλησης ανηλίκου και δύο κατηγορίες για χορήγηση αλκοόλ στο παιδί, με πρόθεση ποινικού αδικήματος. Ο δικηγόρος του Jackson κατήγγειλε τις κατηγορίες και δήλωσε ότι εκδιώχθηκαν για το χρήμα και για εκδίκηση. Η δίκη ορίζεται για τον Ιανουάριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου