ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Σαν Σήμερα...13 Δεκεμβρίου


1948 Γεννήθηκε ο Αμερικανός Hard Rock κιθαρίστας και τραγουδιστής Ted Nugent (Theodore Anthony Nugent). Ξεκίνησε την καριέρα του σαν κιθαρίστας στο συγκρότημα The Amboy Dukes έως το 1975 που άρχισε σόλο καριέρα. Έχει κυκλοφορήσει πάνω από 30 άλμπουμ, με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 30 εκατομμύρια αντίτυπα. Δημοφιλή τραγούδια με την φωνή του: "Hey Baby", "Cat Scratch Fever", "Need You Bad", "The Flying Lip Lock", κ.α.


1961 Γεννήθηκε ο Άγγλος συνθέτης Harry Gregson-Williams. Ο βραβευμένος με Golden Globe και Grammy, έχει γράψει μουσική για πολλές ταινίες μεταξύ αυτών και οι "Phone Booth", "Spy Game", "Shrek 2", "Bridget Jones 2", "Shrek the Third", "X-Men Origins: Wolverine", "The Twilight Saga: Breaking Dawn", κ.α.


1981 Η Amy Lee (Amy Lynn Lee), τραγουδίστρια των Evanescence, γεννήθηκε στο Riverside της Καλιφόρνιας.


1983 Κατά τη διάρκεια μιας σόλο συναυλίας του Robert Plant στο Hammersmith Odeon του Λονδίνου, ανέβηκε στη σκηνή ο Jimmy Page. Μαζί τραγούδησαν το "Treat Her Right", τραγούδι που αρχικά έκανε επιτυχία ο Roy Head το 1965.


2003 Ο Jack White των The White Stripes επιτέθηκε στον Jason Stollsteimer των Von Bondies στο Magic Stick Club του Detroit. Ο White κατηγορείται ότι έφτυσε στο πρόσωπο τον Stollsteimer και ότι τον γρονθοκόπησε επανειλημμένα στο κεφάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου