ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Σαν Σήμερα...12 Δεκεμβρίου


1915 Ο Αμερικανός ηθοποιός και τραγουδιστής της Jazz Frank Sinatra (Francis Albert Sinatra 1915-1998) γεννήθηκε στο Hoboken του New Jersey. Το 1953, για το ρόλο του στην ταινία "From Here to Eternity" κέρδισε βραβείο Oscar και το 1965 βραβεύτηκε με το βραβείο Grammy "Lifetime Achievement" για την προσφορά του στη μουσική και τον κινηματογράφο. Τραγούδησε μεγάλες επιτυχίες όπως: "Strangers in the Night", "My Way", "I've Got You Under My Skin", κ.α.


1943 Ο κιθαρίστας των The Allman Brothers Band, Dickey Betts (Forrest Richard Betts), γεννήθηκε στη Φλόριντα. Το όνομα του γράφτηκε με των υπολοίπων μελών του συγκροτήματος στο Rock and Roll Hall of Fame το 1995. Το 2003 στη λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "The 100 Greatest Guitarists of All Time", βρέθηκε στη 58η θέση.


1985 Ο πιανίστας Ian Stewart (Ian Andrew Robert Stewart 1938-1985) απεβίωσε σε ηλικία 47 ετών από καρδιακή προσβολή καθώς βρίσκονταν στην αίθουσα αναμονής μιας κλινικής για να εξεταστεί. Ήταν ιδρυτικό μέλος των The Rolling Stones όμως ο μάνατζερ Andrew Loog Oldham θεώρησε ότι δεν είχε την κατάλληλη εμφάνιση για το συγκρότημα και έτσι του ανέθεσε καθήκοντα road manager και δεύτερου πιανίστα.


1957 Ο Dj Al Priddy απολύθηκε από το ραδιοφωνικό σταθμό KEX του Portland στο Oregon. Ο λόγος ήταν επειδή έπαιξε στον αέρα το τραγούδι του Elvis Presley, "White Christmas". Ο σταθμός είχε απαγορέψει να μεταδίδονται Χριστουγεννιάτικα κάλαντα σε εκτελέσεις του Presley με αιτιολογία ότι η εικόνα του sex symbol που είχε ο Elvis, δεν ταίριαζε με τραγούδια θρησκευτικού χαρακτήρα...


1968 Δεύτερη ημέρα γυρισμάτων της ταινίας των The Rolling Stones, "Rock and Roll Circus" με τις συμμετοχές των Eric Clapton, The Who, Taj Mahal, Marianne Faithfull και Jethro Tull. Επίσης εμφανίστηκαν ο John Lennon και η αρραβωνιαστικιά του Yoko Ono, σαν το supergroup The Dirty Mac.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου