ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

BatCity.gr - Newsletter‏

Rockway Party Το Rockway.gr έκλεισε δύο χρόνια ζωής και το γιορτάζει με ένα μεγάλο PARTY παρέα με φίλους και αναγνώστες την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου στο Bat City (Λ. Αλεξάνδρας 11, Αθήνα).
Τη βραδιά θα ανοίξει ένα από τα καλύτερα συγκροτήματα hard/melodic rock διασκευών της χώρας, οι εκπληκτικοί FALSE METAL με ένα ξεχωριστό live show μόνο για τους καλεσμένους του Rockway.gr.
Τη σκυτάλη θα παραλάβει το εκρηκτικό τρίο των PHASE REVERSE, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό έχουν ενθουσιάσει κοινό και κριτικούς με το "ασήκωτο" heavy metal που παίζουν κ
αι αναμένεται να απογειώσουν για τα καλά τη διάθεση!
H συνέχεια θα έχει ως πρωταγωνιστές τους συντάκτες του Rockway.gr, που θα αναλάβουν τη μουσική επένδυση της υπόλοιπης βραδιάς παίζοντας τα πιο  hard`n heavy rock τραγούδια του πλανήτη, για να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε μέχρι τελικής πτώσεως με τα κομμάτια που αγαπήσαμε!
Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ!!! Live Show@23:00





Φυρόι - Dopemonx
Τρία χρόνια αργότερα και μετά από φανταριλίκια, δουλειές, ξενιτεμούς και γυρισμούς, οι Φυρόι και οι Dopemonx μαζεύονται από δέκα μεριές για μια εμφάνιση στο Bat City. Πρόκειται για δύο rap σχήματα, που πάντα περπατούσαν σε κοντινές διαδρομές εντός και εκτός μουσικής και που πάντα επέμεναν να προστατεύουν το υλικό τους από κάθε είδους δισκογραφική προστασία. Καλούν τώρα όλους τους φίλους να είναι εκεί και υπόσχονται να κάνουν το καλύτερό τους για μια νύχτα που θα κρατήσει στο μυα
λό για άλλα τρία χρόνια αν χρειαστεί. Στο λάιβ θα μοιραστούν και τα τελευταία hard copies από τον πρώτο ομώνυμο δίσκο των Φυρόι του 2007.

Ημερομηνία:  Κυριακή, 19/12/2010
Έναρξη:  20:30
Είσοδος:  6€ με μπύρα



MEGA XMAS METAL BAZAAR
Mεγαλο χριστουγενιατικο μεταλ παζαρι στον πολυχωρο BAT CITY, Λεωφ. Αλεξανδρας 11. Κοντρα στην μιζερια των καιρων η ΙRON ON IRON RECORDS και η SIRENS RECORDS διοργανωνουν ενα event για ολους τους οπαδους του χωρου,και οχι μονο.Χιλιαδες δισκοι,cd,t-shirts,patches,accesories,μουσικα οργανασε πολυ χαμηλες τιμες. Μουσικουλα,καφεδακια,μπυριτσες,ποτα,καλο φαγητόκαι καλη παρεα.Ελατε να γιορτάσουμε ολοι μαζι οπως μονο εμεις ξερουμε.
Δηλωσεις συμετοχης 6947772505
Ημερο
μηνία: Κυρ, 19/12/2010
Έναρξη: 11:00



Passatempo
Ημερομηνία: Wed, 22/12/2010
Έναρξη: 21:30
Είσοδος: Ελεύθερη



Alive & Kicking
Οι PHASE REVERSE στα πλαισια της περιοδειας τους 'ALIVE & KICKING'κανουν σταση στο BAT CITY στην Αθηνα ( Λεωφορος Αλεξανδρας 11) στις 23 Δεκεμβριου και ωρα 10.00 οπου θα μας παρουσιασουν ενα Heavy SouthernMetal show σε Χριστουγεννιατικο φοντο με τραγουδια απο το πρωτο albumτους και απο την παγκοσμια Heavy Metal σκηνη. Την συναυλια ανοιγουν οιφοβεροι και τρομεροι 'FIREGROUND' που θα ζεστανουν το κοινο με ακυκλοφορητα κοματια τους και εκρηκτικες HEAVY METAL διασκευες! Santa Claus is Rocking on Bat City!
Ημερομηνία: Thu, 23/12/2010
Έναρξη: 22:00
Είσοδος: 10€


Trendy Hooliguns - Fly By Wire
Τρίγωνα κάλαντα μες την γειτονιά? Φτάνει πια… Οι Trendy Hooliguns μαζί με τους FlyByWire στις 26 Δεκεμβρίου τα φέρνουν στο Bat City σε ένα χώρο ανανεωμένο και διεγερτικό με άκρως Χριστουγεννιάτικη διάθεση. Μαζί τους για τα χρόνια πολλά ως special guest μια μπάντα θρύλος, οι ATM για να μας χαρίσουν άπειρες στιγμές κάλου με hardcore υπόκρουση. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00 και το εισιτήριο είναι 8 ευρώ με μπύρα. Ναι καλά ακούσατε στις 20:00…Ελάτε όλοι να πούμε χρόνια πολλά στο Χριστό!


Κάθε Δευτέρα ελληνόφωνο ροκ
Kάθε Δευτέρα ελληνόφωνο ροκ, on decks Δώρα Μοσχοπούλου (Dj Dorous). Ροκάρουμε κάνοντας ´βουτιά´, απο το ροκ του χθες μέχρι το ροκ του σήμερα!!!

Κάθε Τρίτη AOR & MELODIC ROCK NIGHTS @ BAT CITY
Κάθε Τρίτη στο Bat City Club σας περιμένουμε αποκλειστικά για AOR & Melodic Rock

H ελληνική ΑΟR κοινότητα που απο την πρώτη στιγμή ενεργοποιήθηκε και βοήθησε σημαντικά στην επιτυχία της βραδιάς συνεχίζει δίνοντας το δικό της στίγμα και φέτος!

Special events...guest Djs...lives και πολλά ακομα θα γεμίσουν τις Τρίτες μας ολη τη σεζόν!
BAT CITY Rock Bar
Λεωφ. Αλεξάνδρας 11 - Αθήνα
www.batcity.gr - info@batcity.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου