ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ROCKWAY.GR - ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

Νέο power metal super group

Νομίζουμε ότι οι Timo Tolkki, André Matos, Uli Kusch, Jari Kainulainen, Mikko Harkin, δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, τουλάχιστον σε όσους ασχολούνται με τον power metal ήχο.
Η σύμπραξη αυτών των μουσικών (με προϋπηρεσία σε σχήματα όπως οι Stratovarius, Helloween, Angra και Sonata Arctica) σε ένα σχήμα δε μπορεί παρά να αποτελεί είδηση για τους φίλους του είδους. Το νέο αυτό συγκρότημα ονομάζεται Symfonia, και οι ηχογραφήσεις για το δίσκο τους θα ξεκινήσουν κάποια στιγμή μέσα στο Νοέμβριο στο studio Mega στη Σουηδία, με σκοπό αυτός να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2011.
Στη διεύθυνση www.bravewords.com/features/1000862 μπορείτε να διαβάσετε μια αποκλειστική συνέντευξη του Tolkki, στην οποία μιλά για τους Stratovarius, τους Revolution Renaissance και φυσικά για τους Symfonia.
Και ναι, δεν κάνετε λάθος. Το λογότυπο των Symfonia θυμίζει αυτό των Stratovarius. Το μόνο που μένει είναι να δούμε (ή μάλλον να ακούσουμε) το τελικό αποτέλεσμα.

.............

Best of από τους Poison

Στις 9 Νοεμβρίου (δηλαδή σήμερα) θα κυκλοφορήσει μια ακόμα best of συλλογή από τους Poison. Το “Nothin’ But A Good Time: The Poison Collection” θα αποτελείται από δυο CD’s, τα οποία θα περιλαμβάνουν ορισμένα από τα καλύτερα κομμάτια τους, κάποια σε studio και κάποια σε live εκτελέσεις. Το συγκεκριμένο best of θα κυκλοφορήσει σε ένα κουτί, το οποίο εκτός από τα δυο CD’s θα περιλαμβάνει μια “Every Rose Has Its Thorn” bandanna καθώς και ένα βιβλίο με αρκετές φωτογραφίες του συγκροτήματος.
Το πλήρες Track list του Nothin’ But A Good Time: The Poison Collection” έχει ως εξής:
CD 1 (studio):Talk Dirty To Me, I Want Action, I Won't Forget You, Cry Tough,. Look What The Cat Dragged In, Nothin' But A Good Time, Fallen Angel, Every Rose Has Its Thorn, Your Mama Don't Dance, Unskinny Bop, Rock And Roll All Nite, Ride The Wind, Something To Believe In, Life Goes On, Stand, The Last Song. Shooting Star καιWe're An American Band.
CD 2 (live):Intro, Look What The Cat Dragged In, Look But You Can't Touch, Let It Play, Good Love, Life Goes On, Ride The Wind, I Want Action, Unskinny Bop, Something To Believe In, Love On The Rocks, Fallen Angel, Your Mama Don't Dance, Nothin' But A Good Time, Talk Dirty To Me και Every Rose Has Its Thorn.
............

Νέο συμβόλαιο για τους Queen

Το θρυλικό συγκρότημα των Queen υπέγραψε ένα νέο δισκογραφικό συμβόλαιο με την Universal Music Group, το οποίο θα αρχίσει να ισχύει από την 1η Ιανουαρίου της νέας χρονιάς. Μέσα στο 2011 θα επανακυκλοφορήσουν και οι δέκα πέντε δίσκοι των Queen, με νέο mastering και σε νέα συσκευασία.
Η αρχή θα γίνει με τα Queen (1973), Queen II (1974), Sheer Heart Attack(1974), A Night At The Opera (1975) και A Day At The Races (1976) τα οποία θα επανακυκλοφορήσουν τον ερχόμενο Μάρτιο. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί αν οι επανακυκλοφορίες αυτές θα περιλαμβάνουν και κάποιο bonus υλικό (demos, live εκτελέσεις κλπ). Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ελπίζουμε.

..............

Ο Joey DeMaio μιλά για το νέο δίσκο των Manowar

Ο μπασίστας των Manowar, Joey DeMaio, εξέδωσε ένα video, με το οποίο ενημερώνει του οπαδούς του συγκροτήματος σχετικά με τις εξελίξεις για τον επόμενο δίσκο του συγκροτήματος, ο οποίος θα ονομάζεται “Hammer Of The Gods”.
“Αρκετοί είναι αυτοί που θέλουν να μάθουν τι γίνεται με το νέο δίσκο μας. Η αλήθεια είναι αυτή: ο ] Donnie Hamzik (πρώτος drummer τους) είναι και επίσημα πίσω στο συγκρότημα, και αυτό άλλαξε τα πάντα. Πετάξαμε όλα τα τραγούδια που είχαμε γράψει, και δεν πρόκειται κανείς να ακούσει για αυτά ξανά. Η διαδικασία σύνθεση έχει αλλάξει τώρα που Donnie είναι πάλι μαζί μας. Συμπεριφέρεται ως πραγματικός δαίμονας πίσω από τα τύμπανα. Ο δίσκος μπορεί να περιγραφεί σαν να ρίχνει κάποιος βενζίνη στα αρ***ια σας και να τους βάζει φωτιά. Πιστέψτε με, ο δίσκος θα αξίζει την αναμονή.”
Το video με τις δηλώσεις του DeMaio μπορείτε να το δείτε στη διεύθυνση:

..............

Νέο υλικό από τους Metallica μέσα στο 2011;

Στα τέλη του μήνα τελειώνει ο κύκλος των συναυλιών των Metallica που ξεκίνησε με την κυκλοφορία του “Death Magnetic” το 2008. Παρόλο που υπάρχει το ενδεχόμενο για κάποιες ζωντανές εμφανίσεις εντός της επόμενης χρονιάς, ο drummer του συγκροτήματος, Lars Ulrich, δήλωσε ότι ήδη τους έχει πιάσει ‘συνθετική φαγούρα’.
“Υπάρχουν αρκετά σχέδια για το 2011, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι θέλουμε να ξεκινήσουμε να γράφουμε καινούργια τραγούδια. Έχουμε να γράψουμε υλικό από το 2006 ή το 2007 και απλά θέλουμε να γίνουμε δημιουργικοί ξανά. Για την ώρα έχουμε σκοπό να ξεκουραστούμε και μετά (περίπου Μάρτη με Απρίλιο) να ξεκινήσουμε να γράφουμε.”

.............

Nέα τραγούδια για τους Stratovarius

Νέο ΕΡ κυκλοφορούν σε λίγες μέρες οι STRATOVARIUS που θα τιτλοφορείται
"Darkest Hours" και θα περιέχει δύο ολοκαίνουργια τραγούδια, την demo εκτέλεση του "Darkest Hours" και δύο live εκτελέσεις των τραγουδιών "Αgainst the Wind" και "Black Diamond" ενώ η κανονική έκδοση του νέου άλμπουμ κυκλοφορεί στις 12 Ιανουαρίου.
Ενδιαφέρουσες πληροφορίες στο http://www.youtube.com/watch?v=9CTOR_zyFPo


ΕΝΑ DEMO - ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΩΤΑΣΗ!! 
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου