ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Σαν Σήμερα...8 Νοεμβρίου

1946 Ο Βρετανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός Roy Wood (Roy Adrian Wood) γεννήθηκε στο Birmingham της Αγγλίας. Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του στα συγκροτήματα The Move, Electric Light Orchestra και Wizzard. Δημοφιλή τραγούδια του "Night of Fear", "I Wish It Could Be Christmas Everyday", κ.α.

1949 Η μεγάλη Αμερικανίδα τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και κιθαρίστρια της Blues-Rock Bonnie Raitt (Bonnie Lynn Raitt) γεννήθηκε στο Burbank της California. Είναι κόρη του μεγάλου ηθοποιού του Broadway, John Raitt. Έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής την δεκαετία του '70, με την διασκευή στο τραγούδι του Del Shannon, "Runaway" αλλά σημείωσε εμπορική επιτυχία την δεκαετία του '90 με τραγούδια όπως τα "Nick of Time", "Something to Talk About", "Love Sneakin' Up on You" και "I Can't Make You Love Me". Στην μέχρι τώρα καριέρα της έχει κερδίσει συνολικά εννέα βραβεία Grammy.

1966 Οι The Jimi Hendrix Experience πραγματοποιούν την πρώτη τους από τις τέσσερις προγραμματισμένες συναυλίες στο Big Apple Club του Μονάχου.

1968 Η Cynthia και ο John Lennon παίρνουν και επίσημα διαζύγιο. Υπήρξαν παντρεμένοι για έξι χρόνια. Το σκαθάρι θα καταβάλει στην γυναίκα του, 100.000 λίρες και 2.400 λίρες το χρόνο για τον γιο του Julian.

1985 Το μουσικό ντοκιμαντέρ του Βρετανού τραγουδιστή και τραγουδοποιού Sting με τίτλο "Bring On The Night" κάνει πρεμιέρα στην Μεγάλη Βρετανία. Στο φιλμ, ο σκηνοθέτης Michael Apted αποτύπωσε στιγμές από τα πρώτα χρόνια της καριέρας του και τις επιρροές του από την Jazz μουσική. Το 1987 στην 29η απονομή των Grammy Awards, απέσπασε το βραβείο "Best Music Video, Long Form".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου