ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

METAL HAMMER GREECE (Official)

Στο τεύχος Νοεμβρίου, το Metal Hammer μιλά με τον παγκοσμίως γνωστότερο Έλληνα metal μουσικό για το νέο κεφάλαιο των FIREWIND, ταξιδεύει με τους CRADLE OF FILTH στη Γηραιά Αλβιόνα για αιματοβαμμένες βαμπιρικές ιστορίες και ύστερα διατρέχει ολόκληρη την Υφήλιο και όλα τα παρακλάδια του metal!

Μπορεί ο GUS G. τον τελευταίο χρόνο να βρίσκεται συνεχώς μέσα σ’ ένα αεροπλάνο ή σε μία συναυλιακή σκηνή για τις υποχρεώσεις του ως κιθαρίστα του group του Ozzy Osbourne, αυτό δε σημαίνει όμως επ’ ουδενί πως αφήνει σε δεύτερη μοίρα τη δουλειά του με τους FIREWIND. Τρανή απόδειξη, το “DAYS OF DEFIANCE”, το νέο heavy/power metal χτύπημά τους, για το οποίο ο Gus μας δίνει τον δικό του track-by-track σχολιασμό και μας αναλύει τα πάντα γύρω από τη δημιουργία του, χωρίς να παραλείψει ν’ αναφερθεί και στη νέα του εμπειρία με τον Double-O. Into the Fire!

Οι CRADLE OF FILTH επανέρχονται στο προσκήνιο με κολασμένες διαθέσεις κι ένας απολαυστικός όπως πάντα DANI FILTH μας μιλά για τα πάντα, από το νέο τους album “DARKLY, DARKLY, VENUS AVERSA” και τους Iron Maiden, μέχρι την Lilith και το …μελανοδοχείο του. Enter the Cult!

Μπορεί να ζήσει χωρίς αλκοόλ ο ZAKK WYLDE; Απ’ ό,τι φαίνεται, όχι μόνο μπορεί να ζήσει, αλλά μπορεί και να δημιουργήσει τον καλύτερο δίσκο των BLACK LABEL SOCIETY εδώ και πολλά-πολλά χρόνια! Εμείς εξετάζουμε το “ORDER OF THE BLACK”, ρίχνουμε μια ματιά στα πρόσφατα Wylde-ικά γεγονότα και αναζητάμε τις southern rock καταβολές του Zakk. Strength. 
Determination. Merciless. Forever!

Από αυτό το τεύχος, ξεκινάμε μια σειρά αφιερωμάτων με τίτλο “FILE UNDER:” στα οποία θα προσπαθούμε να δίνουμε μια συνοπτική εικόνα για κάθε ιδίωμα του ήχου, μέσα από 30 albums, 15 “essentials” που είναι απαραίτητα για την δισκοθήκη σας και 15 “deeper inside” για όσους θέλουν να εμβαθύνουν. Η αρχή γίνεται με το DEATH METAL. “Death is just the beginning”, άλλωστε…

Επίσης, στο νέο τεύχος του Metal Hammer, ο DAVE WYNDORF των MONSTER MAGNET, στην πιο ROCK συνέντευξη της χρονιάς, μας λέει για το δυναμικό come-back τους με το “MASTERMIND” album. Συζητάμε με τον MIKAEL ÅKERFELDT για το φοβερό νέο DVD των OPETH, “IN LIVE CONCERT AT THE ROYAL ALBERT HALL”, και για άλλα, πολύ ενδιαφέροντα θέματα. Ζητάμε από την μορφάρα του TOM “ANGELRIPPER” SUCH των SODOM να πει τα πάντα γύρω από το “IN WAR AND PIECES”, το νέο τους thrasterpiece. Συνεχίζουμε σε εξοντωτικούς thrash metal ρυθμούς, μιλώντας με τον ΟΡΦΕΑ των SUICIDAL ANGELS, για το ολοκαίνουργιο “DEAD AGAIN” album τους και την περιοδεία με τους παιδικούς τους ήρωες. Ακούμε έναν λαλίστατο και προσγειωμένο SERJ TANKIAN να αναφέρεται στο “IMPERFECT HARMONIES”, το νέο προσωπικό του πόνημα, αλλά και σε πολλά άλλα πράγματα. Προετοιμαζόμαστε για την επικείμενη συναυλία των THE DILLINGER ESCAPE PLAN κουβεντιάζοντας με τον LIAM WILSON και υποδεχόμαστε την επιστροφή των πατέρων του τεχνικού death metal, ATHEIST, συζητώντας με τον KELLY SCHAEFER για την νέα δουλειά τους και τα νέα δεδομένα του χώρου.

Νομίζατε ότι τελειώσαμε; Όχι βέβαια! 
Στο τεύχος Νοεμβρίου μπορείτε επίσης να διαβάσετε συνεντεύξεις με τον JOSH RAND των STONE SOUR, λίγη ώρα πριν την εμφάνισή τους στο Sonisphere, σχετικά με τις εξελίξεις στο στρατόπεδο τους. Με τον DAVID DeFEIS των VIRGIN STEELE, γι’ αρχαίους θεούς και για τον ρομαντικά βαρβαρικό νέο δίσκο τους. Με τον ARJEN LUCASSEN των Ayreon για την επιστροφή του με το STAR ONE project του και την ομοιότητά του με έναν τηλεοπτικό detective. Με τα 3/4 των LUCKY FUNERAL, ενός από τα πιο heavy και μαγκιόρικα σχήματα της ελληνικής σκηνής. Με τους southern metal μόρτηδες των HELLYEAH ρίχνοντας λάσο σ’ ένα φανταστικό rodeo. Με τον PHILIP COPE των KYLESA που μόλις έβγαλαν νέο CD, πριν ακόμα σβήσει η ηχώ του προηγούμενου. Με τους extreme Mediterranean metallers MELECHESH για την εντυπωσιακή καινούργια δουλειά τους και με τον ROBIN STAPS των εγκεφαλικών THE OCEAN, οι οποίοι τηρούν την υπόσχεσή τους και μας παραδίδουν το “ANTHROPOCENTRIC” την ώρα που μας είπανε και όπως ακριβώς μας είπανε.

Η super αφίσα αυτού του μήνα έχει το θρυλικό εξώφυλλο του “IN ROCK” των DEEP PURPLE στη μία πλευρά της και τους DOWN στην άλλη!

Καλή ανάγνωση, metalheads!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου