ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Σαν Σήμερα...10 Νοεμβρίου

1947 Ο Αμερικανός κιθαρίστας Glen Buxton (Glen Edward Buxton 1947-1997) γεννήθηκε στο Akron του Ohio. Είναι δημοφιλής για την πολύχρονη συνεργασία του με τον Heavy Metal τραγουδιστή Alice Cooper.

1956 Σε ψηφοφορία για το περιοδικό Billboard, οι DJ's στις Η.Π.Α ψηφίζουν τον Elvis Presley σαν τον καλλιτέχνη με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις.

1965 Στο No 1 του US Billboard Hot 100 βρίσκονται οι The Rolling Stones και το τραγούδι τους "Get Off My Cloud". Είναι το δεύτερο No 1 του συγκροτήματος και είχε κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 25 Σεπτεμβρίου. Ήταν μέρος του άλμπουμ "December's Children".

1967 Οι The Moody Blues κυκλοφορούν το τραγούδι "Nights in White Satin". Ήταν μέρος του άλμπουμ τους "Days of Future Passed". Θεωρείται ένα από τα πιο δημοφιλή αλλά και σημαντικά τραγούδια τους.

1978 Κυκλοφορεί στη Μεγάλη Βρετανία το δεύτερο άλμπουμ των The Clash με τίτλο "Give 'Em Enough Rope". Είναι το πρώτο άλμπουμ του συγκροτήματος που κυκλοφορεί στη Μεγάλη Βρετανία. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "Safe European Home", "English Civil War", "Tommy Gun", κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου