ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Σαν Σήμερα...30 Ιουνίου


1951 Ο Βρετανός κιθαρίστας Andy Scott (Andrew David Scott) γεννήθηκε στο Wrexham της Ουαλίας. Υπήρξε μέλος του συγκροτήματος Sweet, τους οποίους και εγκατέλειψε το 1975 για σόλο καριέρα. Την δεκαετία του '80 εργάστηκε σαν παράγωγός για πολλά συγκροτήματα και δημιούργησε το γκρουπ Paddy Goes to Holyhead.



1966 Οι The Beatles δίνουν την πρώτη από τις τέσσερις προγραμματισμένες παραστάσεις στο Nippon Budokan Hall του Tokyo της Ιαπωνίας. Η συναυλία ξεκίνησε στις 18.38 με τα Ιαπωνικά συγκροτήματα Isao Bitou, Hiroshi Motizuki, Yuya Uchida, Jackie Yoshikawa and Blue Comets και Gorou Sakurai. Τα σκαθάρια ανέβηκαν στη σκηνή στις 19:20 και το πρόγραμμα τους είχε διάρκεια 45 λεπτά...


1977 Κυκλοφορεί το έκτο άλμπουμ του Αμερικανικού συγκροτήματος KISS με τίτλο "Love Gun". Είναι το πρώτο άλμπουμ του συγκροτήματος που συμμετέχουν στα φωνητικά όλα τα μέλη του γκρουπ. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "Christine Sixteen", "Shock Me", "Love Gun", κ.α.


1978 Κυκλοφορεί στην Μεγάλη Βρετανία, η διασκευή του τραγουδιού "My Way" από τους The Sex Pistols. Τους αγγλικούς στίχους έγραψε ο Paul Anka, το τραγούδι στην αρχική του μορφή είναι γαλλικό, και πρωτοτραγούδησε ο Frank Sinatra το 1969. Μεγάλο μέρος των στίχων είχαν αλλαχτεί από τον Sid Vicious, όχι για να δώσει ένα διαφορετικό νόημα αλλά γιατί πολύ απλά κατά την διάρκεια της ηχογράφησης δεν μπορούσε να τους θυμηθεί.



2009 Ξεκινάει από το Camp Nou της Βαρκελώνης, η παγκόσμια περιοδεία των U2 με την ονομασία 360° Tour. Την συναυλία θα ανοίξουν οι Snow Patrol. Το πρώτο σκέλος της περιοδείας θα ολοκληρωθεί στις 22 Αυγούστου στο Millennium Stadium του Cardiff της Ουαλίας.

Πηγή: http://www.musicdiary.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου