ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Σαν Σήμερα...28 Ιουνίου

28 Ιουνίου 1965 Οι The Beach Boys κυκλοφορούν το δέκατο στούντιο άλμπουμ τους, με τίτλο "Summer Days (and Summer Nights)". Έφτασε μέχρι την δεύτερη θέση του US Billboard 200. Δημοφιλή τραγούδια: "The Girl from New York City", "Then I Kissed Her", "Help Me, Rhonda", κ.α.


28 Ιουνίου 1969 Κυκλοφορεί στην Αμερική, το πρώτο στούντιο άλμπουμ των Crosby, Stills & Nash που φέρει σαν τίτλο το όνομα τους. Σκαρφάλωσε μέχρι την έκτη θέση του US Billboard 200. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "Marrakesh Express" και "Suite: Judy Blue Eyes".



28 Ιουνίου 1992 Πραγματοποιείται στο στάδιο Wembley του Λονδίνου, συναυλία των Eric Clapton και Elton John. Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές ήταν όταν ο Clapton τραγούδησε το "Tears In Heaven", τραγούδι που είχε γράψει για τον τετράχρονο γιο του Conor, ο οποίος είχε σκοτωθεί πέφτοντας από τον 53 όροφο του κτιρίου που διέμενε με την μητέρα του, στη Νέα Υόρκη. Έκτακτη εμφάνιση στην συναυλία έκανε η Αμερικανίδα τραγουδοποιός Bonnie Raitt.



28 Ιουνίου 1997 O George Harrison υποβάλλεται σε πετυχημένη εγχείρηση αφαίρεσης όγκου από τον λαιμό του. Ο όγκος αποδεικνύεται καλοήθης.


28 Ιουνίου 2008 Στην πρώτη θέση των Βρετανικών Singles Chart βρίσκεται το τραγούδι "Viva La Vida" των Coldplay. Ήταν το πρώτο single του Βρετανικού συγκροτήματος από το τέταρτο στούντιο άλμπουμ τους "Viva la Vida or Death and All His Friends". Στην 51η απονομή των Grammy Awards, κέρδισε το βραβείο "Song of the Year".

Πηγή: http://www.musicdiary.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου