ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Synch 2010: Music is the Answer!

4 & 5 ΙΟΥΝΙΟΥ
«ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
(Πειραιώς 100, Γκάζι)


Music is the answer!

Tο Synch ξεχωρίζει και φέτος για τον μουσικό πλουραλισμό του συγχρονίζοντας το κοινό με ένα μοναδικό κράμα ήχων, απ' όλο τον κόσμο, μέσα σε ένα διήμερο, στο κέντρο της πόλης!


Top of the Tops!

Οι electro pop ήρωες Hot Chip έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για ένα one life stand και ο mastermind της παγκόσμιας techno σκηνής Laurent Garnier, μαζί με την επταμελή μπάντα του θα μας δείξει πως είναι το techno του 21ου αιώνα. Για την καθηλωτική performer Peaches και ένα από τα πιο εκρηκτικά live του φετινού Synch τα λόγια είναι περιττά…

We don't play guitars!


Oνειρική rock των Get Well Soon, folk μελωδίες του Matt Elliott, μέχρι τους post electro-rock ήχους των Fuck Buttons και οι εκρηκτικοί A Place To Bury Strangers ή αλλιώς μία από τις δυναμικότερες επί σκηνής μπάντες του πλανήτη που έχουν ταχθεί να βλέπουν μόνο τα κόκκινα φωτάκια στους ενισχυτές!...


Afterhours party people!


Το μεταμεσονύκτιο dancefloor θα στιγματιστεί από την " banging " αισθητική του boss της ΕD Banger, Busy P, από το brand-new electro-techno live set του Jimmy Edgar της Warp, από το νέο ταλέντο της παγκόσμιας house σκηνής Trus'me και φυσικά από έναν εκ των μεγαλύτερων αντιπροσώπων της trip hop σκηνής, Dj Krush, μεταμορφώνοντας την Τεχνόπολη στο μεγαλύτερο club της πόλης για δύο μέρες! Την ίδια στιγμή, η Αφρική προσγειώνεται στο Γκάζι με σπάνιους ήχους από την πιο groovy ήπειρο του πλανήτη μας με το crew της Analog Africa Records, τον "δικό" μας Τeranga Beat και τον Keith Slater, γνωστός και ως Boiling Point, ενώ δε θα λείψουν και οι disco ήχοι των Balearic Mike, Moonboots και Pi Ci.


Art Meetings...


Κορυφαίοι δημιουργοί με διαφορετικό background συναντιούνται στη σκηνή διευρύνοντας ακόμα περισσότερο τα μουσικά όρια.
Ο afrobeat ήρωας Tony Allen συναντά τον electro-jazz εγκέφαλο του Jimi Tenor για μία απολαυστικά εκρηκτική αναμέτρηση, ενώ ο Blixa Bargeld (frontman των Einsturzende Neubauten και για χρόνια κιθαρίστας των Bad Seeds) θα συνευρεθεί με τον "μάστορα" του ηλεκτρονικoύ μινιμαλισμού Alva Noto (aka Carsten Nikolai).
Από την άλλη μεριά, οι ?thenor, το super group του frontman των Sunn O))), Stephen O'Malley μαζί με τον Kristoffer Rygg, frontman και mastermind των Ulver, του Daniel O'Sullivan (Ulver, Guapo, Sunn O))) στα keyboards και του καταπληκτικού free jazz drummer, Steve Noble δείχνει ότι ο μόνος περιορισμός στην μουσική είναι η έλλειψη φαντασίας!


GReeks do it better!


Όπως και κάθε χρόνο μεγάλη είναι η συμβολή στην μουσική αισθητική του φεστιβάλ των Ελληνικών γκρουπ και djs κάνοντας το Synch για άλλη μια φορά το μεγαλύτερο showcase της εγχώριας μουσικής δράσης!
Μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε μαζί σε ένα διήμερο τους καταπληκτικούς post rockers Modrec, τους πολλά υποσχόμενους Νο Profile, την αιθέρια folk του Lolek την μπητλική ποπ του Lumiere Brother, την πειραματική αισθητική του Ilan Manouach (Ιλάν Μανουάχ), το οπτικοακουστικό party set του Blu Lagoon, τις καταπληκτικές ικανότητες στα decks του Cayetano συνοδευόμενος από τον Dj Booker, το art- rock δίδυμο των Μy Wet Calvin, το ambient live project του Matteus και το "poop " όπως οι ίδιοι αποκαλούνε δίδυμο του Felizol and The Boy. Ενώ η συνεύρεση του Έλληνα πειραματιστή Spyweirdos με τους Schema Ensemble, δίνει μία καινούργια προοπτική στον ηλεκτροακουστικό ορίζοντα.


Δείτε το αναλυτικό Line Up ανά ημέρα στο http://www.synch.gr/


ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει!

Προπώληση: 38 ευρώ (ημερήσιο), 65 ευρώ (διήμερο)
Στο ταμείο: 45 ευρώ (ημερήσιο), 25 ευρώ (για ανέργους εγγεγραμμένους στον ΟΑΕΔ – Με επίδειξη κάρτας ανεργίας και αστυνομικής ταυτότητας)

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
PUBLIC, METROPOLIS, FNAC, VILLAGE CINEMAS, ΘΡΙ ΣΙΞΤΙ

Πωλήσεις από τα μηχανήματα easypay της Τράπεζας Πειραιώς. Call Center: 210 8108228  - 210 8108228


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου