ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Σαν Σήμερα...21 Μαίου

21 Μαίου 1966 Οι The Castilles με τραγουδιστή τον Bruce Springsteen δίνουν συναυλία στο σχολείο όπου αποφοίτησαν. Ο Springsteen θα εγκαταλείψει την μπάντα δύο χρόνια περίπου αργότερα για να δημιουργήσει το συγκρότημα Earth.

21 Μαίου 1968 Ο Brian Jones, κιθαρίστας των The Rolling Stones, συλλαμβάνεται για δεύτερη φορά με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών. Λίγες ημέρες αργότερα το δικαστήριο τον βρίσκει ένοχο, γεγονός που κανονικά θα σήμαινε φυλακή, αλλά ο δικαστής του επιβάλει πρόστιμο 200 λιρών και του λέει: "Για όνομα του Θεού, μην ξαναμπλέξεις. Την επόμενη φορά, τα πράγματα θα είναι σοβαρά..."

21 Μαίου 1980 Ο Joe Strummer των The Clash συλλαμβάνεται σε μια συναυλία του συγκροτήματος στο Αμβούργο της Γερμανίας, επειδή σπάει την κιθάρα του στο κεφάλι ενός θαυμαστή που παρακολουθούσε την συναυλία. Αφέθηκε ελεύθερος αφού του έγινε αλκοτέστ.

21 Μαίου 1981 Δέκα ημέρες μετά τον θάνατο του, ο θρύλος της Reggae Bob Marley ενταφιάζεται στην Jamaica, αγκαλιά με την κιθάρα του, σύμφωνα με τα έθιμα και τις παραδόσεις της Αιθιοπίας και των Rastafari.

21 Μαίου 2008 Ανακοινώνεται ο φετινός νικητή του Polar Music Price Award, ένα από τα σημαντικότερα μουσικά βραβεία. Στην τελετή απονομής που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Αυγούστου, το βραβείο θα παραλάβουν οι Pink Floyd.

Πηγή: http://www.musicdiary.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου