ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ο Ζαν Μισέλ Ζάρ στο θέατρο της Γης

Ακόμη στις 5 Ιουνίου οι Σκόρπιονς στην συμπρωτεύουσα και στις 20 Ιουλίου οι Τζέθρο Τάλλ

Λιγότερα από 2000 εισιτήρια έχουν απομείνει για την μοναδική εμφάνιση του Ζαν Μισέλ Ζαρ στη Θεσσαλονίκη στις 30 Μαΐου, αφιερωμένη στον φίλο του συγγραφέα Άρθουρ Κλάρκ.
Με ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα στις αποσκευές του επιστρέφει στη χώρα μας ο Γάλλος παγκοσμίου φήμης συνθέτης της ηλεκτρονικής μουσικής στο πλαίσιο της πρώτης του παγκόσμιας περιοδείας με τον τίτλο «2010».
Η συναυλία του αναμένεται να είναι, όπως άλλωστε και όλες οι εμφανίσεις του, ένα άρτια οργανωμένο φαντασμαγορικό θέαμα με έργα από όλη την δισκογραφία του και άψογα οπτικά εφέ με τη χρήση της σύγχρονης τεχνολογία.
Ο Ζαν Μισέλ Ζαρ που έχει εμφανιστεί τέσσερις φορές μπροστά σε περισσότερους από 1.000.000 θεατές, έχει κερδίσει τέσσερα ρεκόρ Γκίνες προσέλευσης θεατών.
Στις 30 Μαΐου, λοιπόν, ο Ζαν Μισέλ Ζαρ θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη στο Θέατρο Γης και την 1η Ιουνίου στο κλειστό Φαλήρου – γήπεδο Τάε Κβον Ντο της Αθήνας.

ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΙ ΣΚΟΡΠΙΟΝΣ ΣΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ
Επιτυχίες όπως το «Rock You Like A Hurricane...» ετοιμάζονται να τραγουδήσουν οι ακαταπόνητοι «Scorpions», που θα δώσουν συναυλία στις 7 Ιουνίου, στο γήπεδο του Μακεδονικού, στη Νέα Ευκαρπία. Έπειτα από 45 χρόνια στα μουσικά δρώμενα, πάνω από 100 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων και αμέτρητες συναυλίες σ' όλο τον κόσμο, οι θρυλικοί «Σκορπιοί» της ροκ αποφάσισαν πως ήρθε η ώρα να σιωπήσουν. Αλλά όχι έτσι απλά. Το τελευταίο ελληνικό καλοκαίρι τους εντάσσεται στην παγκόσμια περιοδεία με την οποία κλείνει η πορεία τους. Μαζί τους στη σκηνή οι «Over The Rainbow», Γ. Γάκης & The Troublemakers και Cyanide.

ΤΖΕΘΡΟ ΤΑΛΛ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ
Μία από τις σημαντικότερες rock μπάντες των τελευταίων 40 χρόνων, οι «Jethro Tull», επιστρέφει στην Ελλάδα για μια συναυλία, στις 20 Ιουλίου, στη Μονή Λαζαριστών. Ο Ιαν Αντερσον και η παρέα του επιστρέφουν στη χώρα μας τρία χρόνια μετά την τελευταία τους εμφάνιση για να ερμηνεύσουν κομμάτια όπως τα «Too Old to Rock n’ Roll: too young to die», «One brown mousse» και «Heavy horses».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου