ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

ROCK LIVE ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΟΙ - ΚΑΙ ΜΗ - , ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ KASTORIA METAL GROUP, ΘΑ ΒΡΕ8ΟΥΜΕ ΣΤΟ ROCK TALE BAR (Τσόντου Βάρδα 6)

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010

ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΑΠΕΙΡΑ "ΞΥΔΙΑ", ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ PHASE REVERSE ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ METAL ΒΡΑΔΥΑ!!!

ΠΑΡΤΕ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩ:
http://www.youtube.com/watch?v=MoYMC36CiMs
http://www.youtube.com/watch?v=OfDS7xC1q6Y&feature=channel

ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΥΕΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ METALLICA:
http://www.youtube.com/watch?v=L06ls6M2--0&feature=channel
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ, ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!!!
ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!!!!

\m/
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ENERGY FM, ROCK OVERDOSE ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΩΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!

...................

Acoustic Live Rock

Έναρξη: Παρασκευή, 30 Απριλίου 2010 στις 10:00 μ.μ.
Τοποθεσία: YRIA CAFE Π.ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΥ 17 Ν. ΙΩΝΙΑ

Περιγραφή.Ο Παναγιωτης Παπαγεωργιου μια ιδιαιτερη φωνη και τραγουδιστης των Parthian Shot συνανταει τον εκπληκτικο μπασιστα Αγη Αγγελοματη του συγκροτηματος Ενα Βημα Μπροστα και ενωνουν το ταλεντο τους και την αγαπη τους για την rock μουσικη σε ενα τρελλο και γεματο συγκλονιστικες ερμηνειες Acoustic Live Party!!!!!

...............

Η rockmadness παρουσιάζει . . .
Joana Drigo
Πέμπτη 22 Απριλίου
στο «Μικρό Bar», στην Ξάνθη

Η Joanna Drigo, παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει ήδη καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις του μουσικόφιλου κοινού. Την Πέμπτη 22 Απριλίου θα εμφανιστεί στο «Μικρό Bar» στην Ξάνθη.
Ξεχώρισε απ’ την πρώτη της δισκογραφική δουλειά, με τίτλο «Κάποιες ώρες γεννιούνται τα όνειρα», η οποία είχε την υπογραφή του Φίλιππου Πλιάτσικα. Τραγούδια που έχουμε ήδη ξεχωρίσει είναι το «Βίκυ», «Αλλεργία στις δεσμεύσεις» και το «Rises up». Τη μουσική, άλλοτε περισσότερο μελωδική και άλλοτε πιο ηλεκτρική, καθώς και τα λόγια υπογράφει η ίδια. Πρόσφατα συνεργάστηκε με τη Μάρω Μαρκέλλου σε ένα μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.
Η νεαρή τραγουδοποιός, μόνη, με τη συνοδεία μιας κιθάρας, θα ερμηνεύσει τραγούδια από το album της καθώς και γνωστές επιτυχίες από την εγχώρια και όχι μόνο, μουσική σκηνή. Υπόσχεσή της να χαρίσει στο κοινό της Ξάνθης μια μοναδική soul βραδιά .

Μικρό Bar: Μαλετσίδου 3, Ξάνθη
Οργάνωση :
www.rockmadness.gr
http://rockmadnessgr.blogspot.com/


.....................

Τρίτη 20 Απριλίου 10.00 μ.μ.
Out of Sense Live in Glam Bar

Glam Bar
Δεκελέων 40 σταθμός Κεραμεικός Γκάζι
Πληροφορίες - Κρατήσεις
2106412216 - 6986584731 - 6974132500
Η μπάντα δημιουργηθηκε το 1999, στην Κοζανη, απο τον Αλεξ (φωνη, κιθαρα)και την Κατερινα (τυμπανα). Σύντομα, βρεθηκε και ο δευτερος κιθαριστας, ο Σακης. Ξεκινησαμε παιζοντας κυριως διασκευες και καποια δικα μας κομματια. Μετα απο μερικα live, με διαφορετικους μπασιστες και διαφορετικα ονοματα,το 2001,η μπαντα περιηλθε σε αδρανεια, λογω διαφορων υποχρεωσεων (σπουδες κλπ). Το 2008, ξαναβρεθηκαμε ολοι στην Αθηνα και αρχισαμε τις προβες, αναζητωντας ταυτοχρονα μπασιστα. Το καλοκαιρι του 2009, μπαινει στην μπαντα, στη θεση του μπασιστα, ο Δημητρης. Μετα απο αρκετες και συστηματικεςπροβες, δημιουργηθηκαν οι Out Of Sense. Το 2010 ξεκινησανε τα πρωτα live, στο Bat City και στο Αν club.

Oι Οut Of Sense ειναι οι :

Αλεξ (φωνη, κιθαρα)
Σακης (κιθαρα)
Δημητρης (μπασο)
Κατερινα (τυμπανα)
Επιρροές

Μudhoney, Nirvana, Black rebel motorcycle club, Queens of stone age, Jimmy Hendrix, Guns n' roses, Kyuss, Sonic youth, Alice in chains, Beatles, Babyshambles, Stone temple pilots, Red hot chilly peppers, Wipers, Bob Marley, Social Distortion, The Cramps, Black lips, Dead moon, Monster magnet, Soundgarden, Godsmack, Girls against boys, John Lennon, Mad season, Smashin' pumpkins, Pearl Jam, Jesus lizard, Siverchair, Bevendra Banhart, Liars,..........

...............

το EVENT του ΣΑΒΒΑΤΟΥ της 1oΜΑΓΙΑΣ - VINYLICIOUS & Sigma Radio @ KOOKOO

Έναρξη: Σάββατο, 1 Μαΐου 2010 στις 11:00 μ.μ.
Τοποθεσία: ΚΟΟΚΟΟ club - Ιάκχου 17, Γκάζι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου