ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Σαν Σήμερα...22 Απριλίου

22 Απριλίου 1962 Ο γιος του Jerry Lee Lewis, Steve Allen, πνίγηκε σε πισίνα καθώς έπαιζε. Ήταν το πρώτο παιδί που απέκτησε με την τρίτη του γυναίκα Myra Gail Brown και τρίτο συνολικά.

22 Απριλίου 1966 Η Βρετανική rock μπάντα The Troggs κυκλοφορεί το single "Wild Thing" στην Μεγάλη Βρετανία. Έφτασε μέχρι την 2η θέση στα Βρετανικά Singles Chart, ενώ στις ΗΠΑ πάτησε την κορυφή. Το τραγούδι είχε γράψει ο Chip Taylor και το είχαν ηχογραφήσει ένα χρόνο νωρίτερα οι The Wild Ones. Θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα rock 'n roll τραγούδια στην ιστορία της μουσικής. Στην λίστα του περιοδικού Rolling Stone, "500 Greatest Songs of All Time", βρίσκεται στην θέση 257.

22 Απριλίου 1978 Οι Bob Marley and the Wailers συμμετέχουν στην συναυλία "The One Love Peace Concert" στο Εθνικό Στάδιο στο Kingston της Τζαμάικα. Κατά τη διάρκεια του τραγουδιού "Jammin'", ο Marley κάλεσε στην σκηνή τον Πρωθυπουργό της Τζαμάικα Michael Manley και τον πολιτικό αντίπαλό του Edward Seaga, τους οποίους συμφιλίωσε συμβολικά ενώνοντας τους τα χέρια.

22 Απριλίου 1981 Μετά από αυτοκινητιστικό ατύχημα στο Seattle της Washington, ο Eric Clapton μεταφέρεται σε νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά και σκισμένη κνήμη.

22 Απριλίου 2004 Μια ψεύτικη είδηση κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο πως ο τραγουδιστής των Metallica, James Hetfield, αυτοκτόνησε με υπερβολική δόση υπνωτικών χαπιών. Η φήμη εξαπλώθηκε, φτάνοντας μέχρι την επίσημη ιστοσελίδα του συγκροτήματος, όπου αναρτήθηκε η δήλωση: "Αντιθέτως με αυτά που μπορεί να διαβάσατε ή ακούσατε από ειδησιογραφικές ιστοσελίδες, ο James Hetfield είναι ζωντανός και πολύ καλά στην υγεία του. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας."

Πηγή: http://www.musicdiary.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου