ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Σαν Σήμερα...19 Απρλίου

19 Απριλίου 1968 Ο John Lennon και ο George Harrison αποχωρούν από το κέντρο διδασκαλίας του Maharishi Mahesh Yogi στο Rishikesh της Ινδίας, δύο εβδομάδες πριν τελειώσουν τις "σπουδές" τους. Οι Paul McCartney και Ringo Starr είχαν ήδη φύγει. Γυρίζοντας από την Ινδία, ο Lennon έγραψε ένα τραγούδι με τίτλο "Maharishi", εμπνευσμένο από τη "συμπεριφορά"του Maharishi στις γυναίκες του γκρουπ, όμως για να αποφύγουν τυχόν μηνύσεις ονομάστηκε "Sexy Sadie".

19 Απριλίου 1978 Κυκλοφορεί από τους Patti Smith Group το τραγούδι "Because the Night". Το τραγούδι είχε γράψει η ίδια η Patti Smith σε συνεργασία με τον Bruce Springsteen. Ήταν μέρος του άλμπουμ του συγκροτήματος "Easter", το οποίο είχε κυκλοφορήσει τον Μάρτιο. Το τραγούδι έφτασε μέχρι την 13η θέση των Αμερικάνικων Singles Chart και την 5η των Βρετανικών. Το 1987, το περιοδικό NME το κατέταξε στην θέση 116 της λίστας του "The Top 150 Singles of All Time".

19 Απριλίου 1980 Στην κορυφή του US Billboard Hot 100 βρίσκονται οι Blondie με το τραγούδι "Call Me". Γράφτηκε από την τραγουδίστρια του συγκροτήματος, Debbie Harry και τον παραγωγό Giorgio Moroder. Το τραγούδι ήταν μέρος του soundtrack της ταινίας "American Gigolo" με πρωταγωνιστή τον Richard Gere.

19 Απριλίου 2002 Ο Scott Stapp, τραγουδιστής του Αμερικάνικου συγκροτήματος Creed, εμπλέκεται σε αυτοκινητιστικό ατύχημα σε κεντρικό δρόμο στο Orlando της Florida. Το αυτοκίνητο του Stapp χτυπήθηκε από πίσω, με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να χτυπήσει το κεφάλι και τον αυχένα του. Οι Creed αργότερα αναγκάστηκαν να ακυρώσουν 20 προγραμματισμένες συναυλίες στην Βόρεια Αμερική.

19 Απριλίου 2004 O Shane MacGowan, πρώην τραγουδιστής και τραγουδοποιός του Ιρλανδικού συγκροτήματος The Pogues, εισέρχεται στο νοσοκομείο St. Thomas του Λονδίνου μετά από επίθεση που δέχτηκε από δύο άντρες, έξω από το bar Joiner's Arms στη Belgravia. Ο MacGowan ξυλοκοπήθηκε με μεταλλικές μπάρες. Οι δύο άντρες συνελήφθησαν και αφέθηκαν ελεύθεροι αργότερα με εγγύηση.

Πηγή: http://www.musicdiary.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου