ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ROCK - ROCK NEW'S

ΣΤΗΛΕ e-mail: spacefm@gmail.com

ΚΛΙΚΑΡΑΝ--> <--ΑΤΟΜΑ. ROCK NEW'S - ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ GROUP ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ SITE ΜΑΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ EVENT'S

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

TIMO TOLKKI: Νέο διπλό solo album τον Οκτώβριο, με χρηματοδότηση από τους οπαδούς του


Έναν πρωτότυπο και πρωτοποριακό τρόπο διάλεξε ο Timo Tolkki για να χρηματοδοτήσει την δημιουργία του νέου του διπλού solo δίσκου. Ο πρώην κιθαρίστας και mainman των Stratovarius, ζήτησε από τουςίδιους τους οπαδούς του να χρηματοδοτήσουν το όλο project, προ-αγοράζοντας μέσω του sitePledgeMusic διάφορα κομμάτια σχετικά με τον δίσκο (CDs, LPs, Digipaks, περιορισμένες/deluxe εκδόσεις, υπογεγραμμένα albums) και έτσι μέσα σε έναν μόλις μήνα συγκέντρωσε το ποσό το οποίο στόχευε.
Το διπλό album θα έχει τον τίτλο “Classical Variations 2: Credo”, με το ένα CD να ονομάζεται“Lyra” και το άλλο “Vega”, και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου. Σε αυτό, έχει ήδη ανακοινωθεί πως θα συμμετέχουν οι Michael KiskeMike Vescera και Michele Luppi στις φωνές, οιJens Johansson και Derek Sherinian στα πλήκτρα και ο ιδρυτής και πρώτος drummer των Stratovarius, Tuomo Lassila.
Ο Tolkki έχει επαναηχογραφήσει, επίσης, 13 τραγούδια από τα τρία πρώτα albums τωνStratovarius, μαζί με τον Lassila και τον πρώτο πληκτρά της μπάντας, τον Antti Ikonen, σε ένα CD με τον τίτλο “Dreaming in Twilight”.
Μπορείτε να προ-αγοράσετε το “Credo” και το “Dreaming in Twilight”, καθώς και άλλα σχετικά κομμάτια, από την σελίδα του Tolkki στο PledgeMusic, εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου